Vi er snart nået dertil hvor streaming er blevet gjort så ringe at pirateri igen vil vokse.

Oprettet af Jokeren den 24. oktober 2015 kl 14:55

Jokeren

24. oktober 2015
Kl. 14:55
1
Vi er snart nået dertil hvor streaming er blevet gjort så ringe at pirateri igen vil vokse. Jeg tror ikke der er meget tvivl om at en af de vigtigste årsager til pirateri er tilgængelighed. Hvis vi pludselig skal til at have 17 services for at have nogenlunde ordentlig udvalg jammen så udvandes de moralske overvejelser måske ved popcorn time og lign. igen. Selv i dag har den ubestridte bedste Streaming service, Netflix, stadig et bundelendigt udvalg og det er endda efter man har "snydt" deres regionsbegrænsninger. Film og tv branchen har ikke lært en skid af pirateriet, jeg er ret overbevist om at I-tunes, Spotify, TDC-play, Wimp osv. næsten har kvalt musik pirateri, men sgu da ikke ved at vi hver især har en af alle kontoerne. De fleste har blot én af ovenstående der så har et gigantisk udvalg.

dam

24. oktober 2015
Kl. 18:43
2
man behøver ikke at have alle tjenester på en gang men selskaberne må da have lov til at byde på deres svar på steamingtjenster vi har også mange danske tv kanaler og husk på Netflix er i gang med at sørge for at alt hvad man får på deres amerikanske Netflix ville der også komme i på alle andre tjenester det er kun de dumme unskyld hvis jeg fornærmer nogle der bruger Popcorn Time og andre pirat tjenester hvis alle brugt dem og så var sort seere samt fandt de nyeste film inden de når ville komme i Biografen og på Blu-Ray,DVD samt Vod ville alle gå konkurs nå jo udvandet Netflix laver serie og deres første film er lige kommet også HBO Nordic har også deres egne serier samt Viaplay er i gang med at lave sen første serie TV2 PLAY viser jo blandt andet serieland som bedømmer og snakker om serier samt man får forpremiere på næste afsnit af der serier inden de kommer på kanalerne så nej jeg ville ikke syntes der bliver udvandet jeg kan forstille mig nå Disneylife en dag kommer til Danmark at vi får serier & film vi ikke har haft i Danmark og nye serier samt film som kun er blevet lavet til Disneys steaming tjenste.
Nogle ville mene at Disney kun er for børn men man må endelig ikke glemme at Disney er lærerig og at der også kan forkomme nogle voksen temaer under det barnlige yder. Med andre ord Disney er for alle.