til TheDisneyFan

Oprettet af dam den 6. januar 2016 kl 16:51

dam

6. januar 2016
Kl. 16:51
1
hej TheDisneyFan jeg ville høre da jeg syntes at jeg har læst at disse serier også skal stoppe serier der stopper Lab Rats Supersygehuset Dog kommer steven Bradley Perry (Kaz),Jake short(Oliver) ,Paris Belec,(skylar storm )Billy Unger (chase) & Kelli Berglund (Bree) i en spinoff fusion serie som kommer til at hedde Lab Rats:Elite Force Kilde:http://variety.com/2015/tv/news/disney-xd-lab-rats-elite-force-spinoff-mighty-med-1201585323/ men har set og er lidt i om det var ikke mig sæson 2 og Dog With blog sæson 3 også lukker ned når sidste afsnit er slut i U.S.A
Nogle ville mene at Disney kun er for børn men man må endelig ikke glemme at Disney er lærerig og at der også kan forkomme nogle voksen temaer under det barnlige yder. Med andre ord Disney er for alle.

Mickey Mouse

6. januar 2016
Kl. 17:19
2
Du kan evt. se min kommentar jeg har skrevet til dig på Andeby.dk Efter hvad jeg ved, så vil følgende serier stoppe i Danmark 2016: Violetta, Jessie, Austin & Ally, Lab Rats, Dog With A Blog, Gravity Falls, Kickin 'It og Liv & Maddie.
I Only Hope That We Don't Lose Sight Of One Thing - That It Was All Started By A Mouse - Walt Disney