Har I set "Junglebogen" ?

Oprettet af Camelot den 6. maj 2016 kl 22:59

Camelot

6. maj 2016
Kl. 22:59
1
Jeg har været inde og se "Junglebogen" og synes det er en flot film. Mere dyster og tættere på bøgerne end på den gamle tegnefilm. Men sjovt at de stadig har en stor del af sangene. Det har delt vandene og nogle anmeldere synes slet ikke de passer ind i denne her film mens andre synes det er en god ide og giver et bånd mellem denne film og tegnefilmen. Sådan ser jeg det nu også. Filmen er utroligt flot lavet og drengen, der spiller Mowgli er rigtig godt castet. Handlingen kender vi, men der er lavet flere ændringer og twist på den, så man sagtens kan blive overrasket.
Don't let it be forgot, that once there was a spot. For one brief shining moment that was known as Camelot.

Mickey Mouse

6. maj 2016
Kl. 23:20
2
Filmen ser helt vildt god ud. Og jeg er enig med dig i, at Mowgli aka Neel Sethi virker god til rollen, og utroligt nok skulle han kun være 12 år. Jeg har ikke selv set filmen, men jeg tror klart, at Jon Favreau har gjort det godt med denne film. Jeg glæder mig meget til at se den selv.
I Only Hope That We Don't Lose Sight Of One Thing - That It Was All Started By A Mouse - Walt Disney

CD

14. maj 2016
Kl. 10:56
3
Har også set den og var vild med den. De gode sange og en rigtig flot film. Er vild med Kong Louis og den måde de har lavet ham på. Godt spille af Neel Sethi. Så kan varmt anbefale den.

PokeChristian

14. maj 2016
Kl. 19:44
4
Jeg fik set den på premieredatoen; den var da okay. Men jeg kan specielt godt lide scenen hvor Mowgli møder slangen Kaa, det var da en filmisk oplevelse.
"I love the nostalgic, myself. I Hope we never lose some of the Things of the past." -Walt Disney