Disney opkøber Twentieth Century Fox

Oprettet af PokeChristian den 22. december 2017 kl 09:36

PokeChristian

22. december 2017
Kl. 09:36
1
Hvad betyder det her for dig? (Argh, jeg prøver på at lyde som en gammel DR-reklame for at finde de rigtige ord at bruge om dette skrækkelige emne)
"I love the nostalgic, myself. I Hope we never lose some of the Things of the past." -Walt Disney

Artan

22. december 2017
Kl. 10:05
2
Jeg har det faktisk lidt blandet. På en måde synes jeg det er en god ting, og på den anden side er det dårligt. Jo flere ting Disney har, jo bedre er det (I LOVE DISNEY) Men jeg kunne nu også godt lide det som det var, da det kun var fox. Jeg kunne faktisk ret godt lide 20th century Fox. :P

Dam(18)

22. december 2017
Kl. 10:07
3
Disney har kun forhandlet aftalen med 21 Century Fox hjem den amerikanske konkurencestyrelse skal se på handlen som ville gå maximum 2 år inden det er en overtagelse. hvis det går i vasken skal Disney betale 2,5 milliarder dollars til Twentieth Century Fox.

Mickey Mouse

23. december 2017
Kl. 19:51
4
Jeg har ikke læst så meget om det endnu, men jeg er ikke helt tilfreds. Jeg er vild med, at Disney har købt Pixar, The Muppets, Marvel, Jetix, Lucasfilm og Club Penguin. Jeg vil sige, at jeg ikke er specielt glade for Fox' "produkter". The Simpsons har aldrig sagt mig noget, og jeg gør som regel altid grin med det, da jeg faktisk hader det. At skulle vænne mig til Simpson ville være næsten lige så slemt som at skulle vænne sig til, at Disney havde købt DC Comics. Jeg har læst, at Disney ville lave noget land eller park med Avatar i Disneyland, hvor de er meget godt i gang. Jeg er heller ikke særlig meget begejstret for Avatar, da det mærkeligt for mig - lige som Pokémon. Det eneste gode ved Fox, tror jeg, er at de har rettighederne til Fantastic Four, Deadpool og X-men. Dette kan betyde produkter i lange baner fra nye og spændende film. Jeg håber, at det kommer til at gå godt.
I Only Hope That We Don't Lose Sight Of One Thing - That It Was All Started By A Mouse - Walt Disney