Samtale 4

Oprettet af Artan den 24. januar 2018 kl 20:50

Artan

24. januar 2018
Kl. 20:50
1
Fortsat fra http://www.disneyonline.dk/Forum/Topic/1168 Ville du da ikke se serien? :) Da det skiftede til Junior/xd så jeg det ikke mere. Jeg har set et par (MAX 50) episoder i XD. Dog er det DC serier. Men i Junior har jeg ALDRIG set et eneste program. For i dag står det på dansk. Har ikke tjekket de andre dage. I det klip jeg sendte snakkede de ikke henover. Men i mange andre sange gjorde de. Her er det DÅRLIGSTE eksempel jeg kan komme i tanker om. :( Jeg prøvede i utroligt lang tid, til at få det til at lyde godt. Men jeg gav op til sidst. Resultatet blev det her: https://www.youtube.com/watch?v=IF-B_OHUPbE Her er et andet eksempel, som jeg faktisk er ret stolt over. Selvom det ikke er perfekt. :P : https://www.youtube.com/watch?v=dCkwioEvHfg Nåårh ja. Nu kan jeg godt husk det. :P Hehe, jeg aner ikke hvilke er episoder det er. :P Det var også en mærkelig måde de sluttede serien på. Der var ingen reklamer for det, + så viste de, sammen med de 2 sidste, episode 9 (tror jeg). Det var desværre kun den mandag. Det sker stadig. Også i dag. :( Den med de serier/film der var vist i 2017 var faktisk interessant. :)

Artan

24. januar 2018
Kl. 21:25
2
Det undrer mig at de sagde Once ville komme tilbage 5. februar. Den 5. februar starter episode 1. Gad vide hvornår det så starter.

Artan

26. januar 2018
Kl. 07:59
3
Den sidste Austin & Ally episode hedder: "Venner & Vi To".

Artan

28. januar 2018
Kl. 18:57
4
I fredags da jeg så Violetta, var Ana fra Soy Luna med i episoden. Det var underligt at se. :P

Mickey Mouse

28. januar 2018
Kl. 20:12
5
Jojo, men regnede da med at du havde set den siden, at du sendte det :P Wow. Men har du ikke set Lab Rats? Der er da mere end 50 episoder, og det er en DXD serie. Du kiggede den forkerte dag :P Hvad mener du? Jeg hørte det - og ja, der var lyd på - men jeg syntes, at det lød fint. Ja, det er ret godt. Var det fra sæson 3? Kan ikke rigtigt huske scenen. Savner virkelig Violetta nu.. Var bare lidt en sjov reference :P Og nu kunne jeg ikke finde stedet. Har glemt det :P Kan godt huske du nævnte det. Det er irriterende. Kunne de ikke bare sende episoderne kronologisk istedet for vilkårligt? Jeg mangler en del episoder for at se nuværende episoder :/ Tak. Jeg lavede også en for 2016 sidste år. Synes det er irriterende, at ingen laver noget om Danmark, da det tit er brugbart, så derfor laver jeg altid sådan noget :D Teknisk set kommer serien jo så tilbage. De starter bare forfra. :P Men godt spørgsmål hvornår de kommer. Så er det måske derfor, at jeg har sprunget episoden over. Det er langt fra originaltitlen, så jeg har nok tænkt den som en ældre episode :/ Siger mig ingenting at Caro Ibarra var med i Violetta. Kan ikke finde noget på nettet og jeg kan ikke se episoden i TV Arkiv, da den er fjernet af en eller anden grund Stopper Soy Luna i næste uge?
I Only Hope That We Don't Lose Sight Of One Thing - That It Was All Started By A Mouse - Walt Disney

Artan

28. januar 2018
Kl. 23:38
6
Jeg hader at se ting når det ikke er i HD. Så jeg har KUN set Lab Rats på Disney Channel. :) OG så starter de først på DC, før de kommer på DXD. Nu hvor du siger det, så stod det faktisk på finsk i går på tv'et tvguide. Men det er jo ikke på selve kanalen, det er bare på tvguides osv. Kan du ikke høre at der kommer den engelske sang når Violetta snakker? :P Det er fra sæson 2. :) Synes også det er irriterende de ikke kan finde ud af at sende episoder ordentligt. Ligesom med Jessie episoden der mangler. :( Har du et link til den fra 2016? Ja, jeg savner at se noget mere om den skandinaviske Disney Channel. Ligemeget om det er dansk, svensk eller norsk. Det vedrører jo også os. :) Jeg synes nu at de sagde at der ville starte NYE, og ikke bare komme tilbage. De tænder jo de samme både om morgnen og aftnen. :( Ja, titlen passer slet ikke. :/ Jeg vidste slet ikke at hun var med. Jeg var mega overrasket da jeg så hende :P http://oi68.tinypic.com/b80lxl.jpg Ja, desværre. Kun 5 episoder tilbage. Og jeg glæder mig mega meget, (Lille spoiler) der kommer ENDNU en person med fra Violetta-serien med. :D Jeg siger ikke hvem det er, da du ikke kan lide spoilers. :P

Artan

30. januar 2018
Kl. 12:18
7
Nyt info: Raven's Home starter til foråret :)

Mickey Mouse

30. januar 2018
Kl. 17:54
8
Ja okay.. Det står på beskrivelsen af programmet, når det tjekker det på YouSee’s fjernsyn, og det står også på Disney Channel TV guide. I starten, nej, men jeg kunne høre det, da Violetta snakkede, og Diego sang. Det var spansk, engelsk, spansk. Ja, det er utroligt. Lige præcis. Det er derfor, at jeg laver det. Dog er det kun for Danmark, da jeg ikke har noget kendskab til Norge eller Sverige. Her: http://thedisneyfanblog.blogspot.dk/2017/01/tv-shows-and-movies-release-dates-on.html Lavede også et inlæg til alle de Disney Channel serier, der sluttede i 2016. Her: http://thedisneyfanblog.blogspot.dk/2017/01/tv-shows-that-have-ended-on-disney.html Det engelske er nok ikke så godt, men det er også lavet for lang tids siden. Godt spørgsmål. De reklamerer for serien i fjernsynet nu, og der siger de, at det er starten. Men godt den kommer nu. Vidste ikke at de sendte nye afsnit af Bunk’d og Milo Murphys Lov. Ved du om de sender nye afsnit til andre serier nu? Det kan jeg godt forstå. Kan ikke huske hende i serien. Og da slet ikke sammenhængen. Hvilken rolle spiller hun? Jeg tror faktisk allerede, at jeg ved hvem det er, desværre. Jeg mangler dog stadig episoderne fra torsdag og fredag i sidste uge. Nåede ikke at se dem i dag, men ser alle 7 i weekenden. Seriøst? Allerede? Wow.
I Only Hope That We Don't Lose Sight Of One Thing - That It Was All Started By A Mouse - Walt Disney

Artan

30. januar 2018
Kl. 18:19
9
Jeg troede du mente, at det var svneks/finsk, i selve kanalen, når man så tv. Ehmm..Danmark, Sverige, Norge, Finland, Island, Estland, Letland og Litauen har den SAMME Disney Channel. Så dit indlæg gælder ikke kun for Danmark, men også de lande jeg nævnte. :) Det indlæg hvor du skriver hvad der sluttede i 2016 fandt jeg 2 fejl i. :P Du skriver at Violetta er en spansk serie der foregår i Argentina. Men det er en argentinsk serie. Du skriver også at Jessie sluttede, men der mangler 1 afsnit. :) Har ikke lige set reklamen. Den kommer nok når jeg skal se Soy Luna. De sender ikke nye af Milo Murphy's Lov. Men de sender nye Vampyrina, Hotel Transylvania, Lab Rats: Eliteforce og Soy Luna. I næste uge holder de pause med Soy Luna og Lab Rats (Ved ikke med de andre serier) og sender nye Bunk'd. Hun spiller privatlære. Allerede!?!? Der er gået 9-12 måneder. I andre lande har de vist den. Med de andre serier gik der kun 4-7 måneder. :(

Artan

30. januar 2018
Kl. 18:36
10
Glemte også at der er nye Star vs mørkets kræfter :)

Mickey Mouse

30. januar 2018
Kl. 19:15
11
Nejnej, kun beskrivelsen :P Men de kører jo ikke på samme måde, gør de? Det er jo spansk, som de snakker. De snakker jo spansk i både Spanien, Mexico og Latinamerika, så derfor kan man godt sige det :P Ja, det har du ret i. Men det er i følge Disney. Det samme med Bedste Venner Når Som Helst. Formentligt.. Jo, jeg så, at de sendte en Milo Murphys Lov i går. Den hedder Star Struck (ikke filmen), og det er episoden efter Missing Milo. Den har ikke været sendt før. Og de er også begyndt at sende MM som 2 dele. Jeg følger kun med i 3 af de 6 serier. Star vs. Mørkets Kræfter mangler jeg nogle af sæson 1 før sæson 2, så jeg gad ikke at optage dem alligevel. Vampyrina ser jeg på Disney Junior. Nååh, så er det derfor. Hun er ikke med så meget så. Okay, fair nok. Jeg har ikke været så opdateret omkring serier og film i lang tid. Ved du med Big Hero 6: The Series?
I Only Hope That We Don't Lose Sight Of One Thing - That It Was All Started By A Mouse - Walt Disney

Artan

30. januar 2018
Kl. 19:30
12
Jo. PRÆCIS samme måde. Vi har PRÆCIS de samme Disney Channels, overhovedet ingen forskel, bortset fra 2 ting. Vores er HD (Én udbyder fra sverige låner vores i HD, med deres lydspor). Og de andre lnde har selvfølgelig deres sprog/lydspor/undertekster. Men når man siger spansk, så tror man at det er en serie fra Spanien. :P Jeg så reklamen. Jeg havde håbet de sendte nye. :( De viste nye Milo Murphys for 2-3 uger siden. Star struck er blevet vist for længe siden (sorry to say). Jeg optager dem kun når de er i 2 dele, da de tæller 2 episoder/dele som 1 i USA. Hun er kun med i én episode, i maks 2-4 minutter. Eftersom jeg ikke så godt kan lide tegnefilms-serier, så aner jeg ikke noget om den desværre. Det er meget sjældent jeg kan lide Disney tegnefilm.

Artan

30. januar 2018
Kl. 19:35
13
Med hensyn til Disney Channel'erne i de lande jeg nævnte. Har du så ikke lagt mærke til at når der er reklamer, så står der "Reklame/e/r" og "Disneychannel.dk/se/no/fi"? Det er fordi vi MEST deler med norge og sverige, men de baltiske lande jeg nævnte har bare fået vores DC, med russisk lydspor. Og Finland har den med finsk/engelsk. :) Jeg troede ikke at du ikke vidste at vi havde PRÆCIST den samme Disney som sverige og norge. Har du ikke tjekket på instagram/facebook/Disney Channel hjemmesiden, at der står PRÆCIST det samme bare på forskellige sprog. Og Violetta The Scoop, Ultimate Violetta, Club DC, Jul med Eric Saade, My camp rock, når klokken ringer osv. Alle de serier har svenskere/nordmænd/danskere. De 3 lande arbejder utroligt meget sammen i forhold til Disney Channel. :)

Mickey Mouse

30. januar 2018
Kl. 20:03
14
Så hvis en serie stopper en dag i Danmark, så stopper den også samme dag i Norge eller Sverige? Ja, men det snakker jo hverken mexicansk eller argentinsk :P Wow. Det vidste jeg ikke noget om. Håber de genudsender den, nu serieoptager jeg dem i hvert fald. Det forstår jeg også godt, men det var ikke det, som jeg mente. Missing Milo bliver sendt i to dele i stedet for en special nu. Ja, det var ikke meget Øv. Nååh jo, det er også rigtigt. Det havde jeg ikke lige tænkt over. Ja, det har du ret i. Der er en fra hvert land i. Som om jeg tænker over det? :P
I Only Hope That We Don't Lose Sight Of One Thing - That It Was All Started By A Mouse - Walt Disney

Artan

30. januar 2018
Kl. 20:16
15
Ikke kun samme dag, men også samme tidspunkt. Vi har PRÆCIST det samme skema. Vi deler signal. Det vil sige vi har præcis samme kanal. Hvis du var i sverige (eller de andre jeg nævnte) nu, så kunne du se det samme som i Danmark, fordi det er PRÆCIST det samme. :) Mange udbyder i sverige giver endda alle lydsporene (Dansk, svensk, norsk, finsk, engelsk, russisk). Men vi har kun det danske. Det er fordi der ikke er noget sprog der hedder mexicansk eller argentisk. Men der er 2 spanske sprog. castiliansk (spanien), latinsk spansk (Latin America/Argentina/Mexico osv). Og i Violetta/Soy Luna/O11CE snakker de latinsk spansk. Så det er ikke en spansk serie, men argentisk. Lidt ligesom britisk og amerikansk osv. :) Det er fordi når serier som Milo murphy's lov/Phineas og ferb, som er to dele-episode-serier (Lidt svært at forklare), så viser de ikke beskrivelsen ordentligt i tv-guides, fordi de ikke ved hvilken rækkefølge det er. Så man skal virkelig optage dem alle for at finde ud af hvilke episoder der i virkeligheden bliver sendt. Det er ihvertfald det jeghar gjort. Missing Milo er blevet vist 2 gange som 45-minutter. Den bliver vist igen om 1 uge som 45-special. Jeg vidste slet ikke at de havde lavet så mange små-serier sammen, indtil jeg skrev dem nu. Vidste du godt at "Mysteriet om Gravity Falls", er en skandinavisk serie? Det er derfor titlen står på dansk/svensk/norsk, når de er tændt på Disney Channel. De har så også lavet engelsk lydspor, til dem der bor i Finland. Men de er KUN vist i vores Disney Channel. :)

Artan

3. februar 2018
Kl. 11:49
16
Soy Luna sæson 1 er kommet på viaplay

Mickey Mouse

3. februar 2018
Kl. 18:37
17
Ja okay. Så er der jo ikke meget arbejde i tingene jo. Dog vil jeg ikke lave det om i inlæggene, da jeg hellere vil være på den sikre side. Har intet kendskab til andre lande. Fair nok. Det vidste jeg så ikke. Men nu er inlægget så gammelt :P Ej, retter det nok på et tidspunkt så. Forstår ikke helt hvad du mener? Har fundet 3 nye som jeg ikke har set: “Star Struck”, “Diaster of My Dreams”, “A Clockwork Origin” og “Perchance to Sleepwalk”. DE er da nye. Nej, og nogle af dem kendte jeg slet ikke. Det lyder faktisk ret vildt. Nej, det vidste jeg ikke. Så var det derfor, at jeg ikke kunne finde noget, da jeg søgte efter serien, da den udkom. Den er ret god, men synes egentligt ikke, at de rigtigt afslører noget. Lidt blandet mening Og hvad med Netflix? Er den kommet dér? Og hvad sprog på Viaplay egentligt?
I Only Hope That We Don't Lose Sight Of One Thing - That It Was All Started By A Mouse - Walt Disney

Artan

3. februar 2018
Kl. 18:47
18
Sikre side? Jeg har jo lige fortalt hvlike lande der er den samme som den danske. :P Har du tjekket sveriges/norges tvguide? Det er den samme som vores. De er gamle. Og de 4 episoder du nævnte er faktisk bare 2 episoder. Da de RIGTIGT er 20 minutter lange. https://itunes.apple.com/us/tv-season/milo-murphys-law-vol-1/id1149466462 Der er flere end dem jeg nævnte. :P http://gravityfalls.wikia.com/wiki/The_Mystery_in_Gravity_Falls Der står også at det er en skandinavisk serie. Ikke i netflix. Kun Viaplay. Dansk tale. :)

Artan

4. februar 2018
Kl. 16:48
19
Der er også kommet de her serier på diverse streamingstjenester: Netflix: Lab rats Sæson 1 Viaplay: Soy Luna Sæson 1 Jessie Sæson 1 episode 1-20 Liv & Maddie Sæson 2 Yousee: Jessie Sæson 1 episode 21-26 & Sæson 2 episode 1-13 Lab Rats Sæson 2 Bunk'd Sæson 1

Dam(18)

8. februar 2018
Kl. 02:32
20
har set at man på viaplay for 129 kroner kan købe Tini:The Movie altså Violetta filmen.

Artan

8. februar 2018
Kl. 07:57
21
Tak. Dog vidste jeg det i forvejen :P Men jeg har allerede købt den fra iTunes. :)

Mickey Mouse

8. februar 2018
Kl. 18:36
22
Ja, men det var ikke det. Hvis jeg nu skrev, at det var gældende for følgende lande, og der så var sket en fejl i en af landene, så skulle jeg bruge tid på at rette det. Men jeg har ikke set dem før. Ja, det ved jeg godt, men Disney sender dem altid seperat, og de har ikke en samlet titel. Wow. Den har jeg aldrig set. Tak. Øv. Vil hellere have dem på spansk. Så godt følgende på Viaplay. Hvor lang plejer de at have serierne? Violetta Season 1 var på Netflix i 2-3 år, hvor Season 2 og Season 3 var der ikke halvdelen af tiden. Nu er mit Soy Luna projekt endelig færdigt. :D Jeg har bygget en næsten nøjagtig kopi af Jam & Roller i LEGO - https://ideas.lego.com/projects/539a7b56-0759-47b5-8ddb-e5b1182dc7ae
I Only Hope That We Don't Lose Sight Of One Thing - That It Was All Started By A Mouse - Walt Disney

Artan

8. februar 2018
Kl. 19:12
23
Hvis der skete en fejl i et land, sker der ved alle lande. Som sagt, så har vi SAMME kanal, så der kan ikke ske en fejl et sted, også være ordentligt det andet sted. Det er det samme. :) Ikke altid. Jeg har optaget alle episoderne som 20, også den ene special som en 45-minutters. Jeg håber netflix får Violetta. De har altid både dansk tale og tekst. Det kommer an på hvor lang tid de har købt rettighederne til. et kan være 1 måned, 6 måneder, 2 år osv. WOW, det er virkelig fedt. Jeg ville helt klart købe det, hvis det blev til noget. :D Men, jeg har et problem med den lange gang der forbinder skabene og banen. Hvorfra ved du at der er en gang? jeg har aldrig set den gang. hmm

Mickey Mouse

8. februar 2018
Kl. 19:45
24
All right then Seriøst? Oplever tit ved nogle af dem at de er særskilt. Husker ikke helt Milo Murphus Lov, men de er sendt særskilt nu. Ja, men de mistede licensen. Tvivler på den kommer tilbage. Nok kun Soy Luna nu Ja, det har du ret i. Jeg gider bare ikke at købe abonnement til Viaplay, hvis jeg så ikke kan nå at se Soy Luna. Seriøst? Tak! Også selvom du ikke vil have merchandise? Jeg tog billeder af flere af scenerne. Jeg har forbundet scenerne på skøjtebanen med scenerne ved skabene/cafeteriet. Og så i første episode af Soy Luna. Jeg har skrevet, hvordan jeg har gjort på min blog, men dog det samme som her.
I Only Hope That We Don't Lose Sight Of One Thing - That It Was All Started By A Mouse - Walt Disney

Artan

8. februar 2018
Kl. 20:10
25
Nogle gange sender de dem som 10, og andre gange som 20. I sidste uge blev de sendt som 20. Man kan jo altid håbe på, de får rettighederne tilbage. :) Du kan nok godt nå at se det. Ellers ville de jo ikke sætte det. :P Selvfølgelig. Altså kun hvis det ikke bliver dyrt. :P Jeg gider ikke "pige" merch, hvis man kan sige det sådan. Altså jeg vil gerne have noget jeg kan bruge. Jeg kan jo ikke bruge smykker, rulleskøjter, tasker osv. De er jo alle lavet til piger. Lego'et er jo nærmest til begge køn. Jeg har læst din blog. Men jeg kan stadig ikke huske at have set den lang gang. Jeg troede bare der var to indgange når man gik ud af caféen. En til skabene, og en direkte til banen, altså uden den lange gang. Det kunne være sjovt at se et billede. :P

Mickey Mouse

8. februar 2018
Kl. 20:31
26
Ja okay. De “nye” kommer bare aldrig som 24 mere. Ja, det sker nok en dag. De fik kun rettighederne til sæson 1 af Austin & Ally. Det var virkelig sørgerligt. Nej, men jeg er meget langsom om at se serier, og især når de varer så lang tid. Jeg kan hurtigt bruge 3 måneder på at se alle episoder :P Eller mere :( Altså med størrelsen som min har så vil jeg skyde på 1500 kr. Men LEGO’s egen udgave skulle meget gerne være mindre, så det vil nok være 1000-1500 kr. Stadig ikke dyrt synes jeg, når man også får 27 figurer :P Jeg har købt Lunas smykke :P Jeg kan godt sende dig billeder af det for at vise dig det, men jeg vil ikke lægge det op på Imgur. Hvis du vil kan du skrive til min mail på bloggen, så kan jeg sende dig billeder den vej. Jeg bruger ikke din mail til noget, bare rolig.
I Only Hope That We Don't Lose Sight Of One Thing - That It Was All Started By A Mouse - Walt Disney

Artan

8. februar 2018
Kl. 20:50
27
Altså de episode som du troede var nye: Star struck osv. De er blevet vist som 24 minutters. Det går nok for mig. Jeg har alligevel alle 4 sæsoner på dansk. :P Ja det er lang tid. Jeg brugte 8-10 dage på at se sæson 2 af Violetta, og 10-20 dage på at se sæson 1-2 for 2 år siden. Hehe, jeg hader at give min e-mail til andre. Jeg tror faktisk aldrig jeg har givet den til nogen, når de siger at jeg kan skrive til dem. :P

Mickey Mouse

10. februar 2018
Kl. 22:06
28
Nåh, øv. Jamen helt ærligt.. Wow. Du er hurtig. Jeg kan normalt kun sidde og se 3-4 ad gangen, da jeg ellers får ondt eller lignende. Har brug for en pause Nej, det er også okay. Det er privat. Det var bare den eneste måde, jeg lige havde. Jeg tror, at jeg har fundet ud af noget om Jam & Roller. I Sæson 1, Episode 1 står Luna ude foran Jam & Roller, hun går ind ad en dør og kommer ind til banen. Jeg er begyndt på et spil, der hedder Soy Luna - Your History - et spil fra Disney - og de viser to døre indtil Jam & Roller. Den ene fører ind til banen, og den fører til cafeteriet, omklædsningsrummet og skabene. Det kunne meget vel være rigtigt, men man ser det aldrig i serien. En ting jeg bare ikke kan få til at hænge sammen er, at de skulle gå ud af døren og ind ad en anden for at komme til et andet sted. Det lyder bare mærkeligt for mig. En anden ting er, at LEGO Ideas har slettet mit Soy Luna projekt. De fandt ud af, at min model havde for mange klodser, og deres grænse går på 3.000. Jeg kan ikke lave det om, så jeg skal lave HELE bygningen om. Jeg håber at blive klar til næste uge, men jeg ved det ikke. Jeg er begyndt på banen ved den sværeste del.
I Only Hope That We Don't Lose Sight Of One Thing - That It Was All Started By A Mouse - Walt Disney

Artan

10. februar 2018
Kl. 22:56
29
Hehe, jeg har mange serier :P Jeg plejede også at se 8-10 timer om dagen. Nogle gange holdte jeg pause 1 dag eller noget, hvis jeg ikke havde tid. Jeg håber sgu de viser mere i sæson 3, så bliver det nemmere. Det kunne være fedt hvis du lavede on beat studiet. Du er jo så god, plus så viser de alle døre, og sider/hjørner af studiet. Så det bliver nemmere, end jam & roller. Jeg prøvede at finde det igen I dag, men der stod den var slettet. Mega ærgerligt. Du brugte 7 måneder på den. Skal du starte helt forfra nu? :O Forresten så er der nye episoder af to på flugt serien om lørdagen klokken 8 :)

Dam(18)

10. februar 2018
Kl. 23:14
30
kan nu se at Violetta og Soy Luna ikke er 2 universer men derimod 1 eller også forgår Soy Luna i et parallel univers angående Karakteren Olga. Kan så også se at vi får 2 Violetta skuespillere mere at se samt at der også er annonceret en sæson 3 af serien.

Artan

10. februar 2018
Kl. 23:27
31
Da Soy Luna blev lavet sagde de også, at det var en spin-off til Violetta. Så jeg ser det som 1 univers. Dog viste jeg allerede at sæson 3 er på vej. Den kommer til maj i argentina, og forhåbentligt til oktober i Skandinavien. :)

Mickey Mouse

11. februar 2018
Kl. 20:26
32
Jep. Ville ønske jeg kunne havde nogle af dem, men jeg vil hellere have dem på DVD. Har tænkt på i noget tid nu at lave en underskriftsindsamling for at få Austin & Ally og Gravity Falls på DVD for hele serien. Det er mange episoder :o Ja. Jeg ville gerne vide, hvor de 2 døre fører hen til, der er ved rulleskøjtebanen. Gør de det? Mindes bare at de ikke viste alt. Jeg har ikke serien mere udover Season 1. Skal bruge billeder af alle detaljer. Kunne egentligt være ret fedt. Dog hvis jeg har problemer med Jam & Roller, så er On Beat Studio nok sværere med alle de rum. Og tak. Ja, LEGO slettede den fra siden, fordi jeg havde skrevet, at jeg næsten havde brugt 5.000 klodser. Jeg skal lave hele bygningen om nu. Jeg er nået cirka halvvejs. Heldigvis er bygningen allerede blevet mindre, så det går fremad. Og jeg har fået rettet fejlene i væggene i skøjtebanen. Den skal gerne være færdig onsdag eller noget. Jeg bygger lidt i morgen igen, og så forhåbentligt resten tirsdag. Ellers bliver det jo aldrig til noget. Jeg tænker, at jeg vil lave et inlæg på min blog, hvor jeg viser den tidligere udgave, der blev slettet. Min nye udgave indholder mindre detaljer end før, men ligner stadig den originale. Fedt! Så starter de igen efter november.
I Only Hope That We Don't Lose Sight Of One Thing - That It Was All Started By A Mouse - Walt Disney

Artan

11. februar 2018
Kl. 20:42
33
Beklager. Men det kommer aldrig til at ske. Hvis de ikke er kommet på DVD i andre lande, så kommer de heller ikke det i Danmark. :/ Ja. De viste ALT i studiet. Og de filmede fra alle vinkler, så man kunne se ALT. :) Næsten det samme var også med Violettas hus, bortset fra at de aldrig viste toiletterne, og værelserne. Men sagde du ikke det tog 7 måneder at bygge/designe den? Hvordan kan det så kun tage dig nogle få dage at lave den om? Mener du ikke oktober? Både Violetta sæson 1-3 og Soy Luna sæson 1-2 startede i oktober. :)

Mickey Mouse

11. februar 2018
Kl. 21:05
34
Gravity Falls og Austin & Ally er allerede udgivet i USA. Der blev kun udgivet to DVD’er af hver serie med få episoder. Jeg ville sende det til Disney i USA, så de kunne udgive en komplet samling. Ja, det kan jeg godt huske. Det er mærkeligt, at man aldrig ser alle værelser eller noget. Det kunne alligevel være sjovt. Man ser mindre i Benson Villaen end i Violettas hus. Jeg har designet og bygget over 7 måneder, men samlet tid er kun cirka 2 måneder. Jeg har jo allerede lavet den én gang, og jeg genbruger stort set det hele, men størrelsen skal formindskes. Jeg kender modellen, så den er ikke så svær at lave igen. Det sværeste er bare at få det hele til at hænge sammen. Snakker vi ikke om To På Flugt: Serien? Det gør jeg, da du skrev, at den ville vende tilbage
I Only Hope That We Don't Lose Sight Of One Thing - That It Was All Started By A Mouse - Walt Disney

Artan

11. februar 2018
Kl. 21:15
35
Det er ikke alle sæsoner/episoder der er udgivet på dvd. Kun et par 5-8 episoder. De kommer aldrig til at udgive ALLE episoder på DVD. Sorry. De viser heller ikke alle vinkler fra rummene i villaen. Lunas værelse viser de heller ikke den ene side af. Men Benson villaen er også bare en kulisse. Violetta huset og studiet var mere rigtige. Jeg ved ikke om de var rigtige bygninger, men de var ihvertfald nogle færddige bygninger af en art. :) Nu forstår jeg bedre :P Troede du mente sæson 3 af Soy Luna. Men hvad mener du med november? De starter jo nu i lørdagene. :)

Artan

13. februar 2018
Kl. 12:50
36
Mandag den 26 starter Descendants: Sing-Along. :D Jeg håber de tænder nogle flere DCOMS's med enten Dance-along, sing-along eller What's What Edition. :D

Artan

13. februar 2018
Kl. 18:27
37
Fredag den 2. Marts starter Descendants 2: Sing-Along. :D

Mickey Mouse

16. februar 2018
Kl. 21:06
38
Nej, netop. Det er også derfor, at jeg ville gøre det, så Disney i USA kunne udgive dem. Så kunne jeg købe dem fra USA og få sendt dem til Danmark. Hvad mener du? De har da vist alle 4 vægge af Lunas værelse. Nej, det kan meget vel passe. Violettas hus virker i hvert fald mere ægte, hvilket også er meget sansyngligt. Ja, men der har ikke været nye To På Flugt: Serien episoder siden november :P Sæson 3 af Soy Luna begynder nok 15. oktober. Vil det så sige, at de sender Descendants og Descendants 2 igen som film, men der er bare tekster på, når sangene kommer? Har godt set reklamer på DC. Har du set, at Disneys hjemmeside er lavet om? TV guiden er også lavet om, for nu er der kommet både Disney XD og Disney Junior. Totalt fedt. Har ikke noget at lave på Soy Luna endnu i denne uge. Skal lave her i weekenden, så håber jeg kan blive færdig. Ellers bliver det først i næste uge.
I Only Hope That We Don't Lose Sight Of One Thing - That It Was All Started By A Mouse - Walt Disney

Artan

16. februar 2018
Kl. 22:00
39
Hvorfor ikke købe dem fra iTunes? De er i 1080p HD. DVD er ikke i HD, men dårlig kvalitet. Og jeg tror ikke de vil sælge dem, men du kan jo prøve :) De har da ikke vist én af væggene? Hvis du ser Violetta the Journey, ligner Violettas hus, et rigtig hus. Og studiet. Nårh, på den måde. :P Jeg er glad for de viser Soy Luna 5 gange om ugen, og klokken 18:30. De viste kun 3 episoder af Violetta om ugen. Da jeg så Violetta klokken 16:00 kunne jeg godt nå det fordi jeg gik i folkeskole, og kunne nå hjem inden. Men nu er jeg jo færdig med folkeskole, og kommer nogle gange hjem klokken 16:00/10. Så det er ret heldigt de viser det klokken 18:30. Ja, de viser hele filmen (dem begge), bare med tekster over filmen. Ligesom det her: https://www.youtube.com/watch?v=ecZ0ZlA8VKw https://www.youtube.com/watch?v=ZXaodKpiFA0 Det var England der havde siden først på den måde. Men eftersom Disney Channel Nordic (Vores Disney Channel), bliver sendt fra London, så bruger de englands sider, logo, reklamer graphics osv. Hader den nye side. Man kan kun se 4 dage frem i tv-guiden. i det mindste får jeg et skema med 2 uger. :D Glæder mig til at se den nye version. :)

Artan

17. februar 2018
Kl. 03:24
40
Der kommer en descendants 3, og traileren til freaky friday er kommet ud. De nye dcom's Zombies - 16 februar Freaky friday - sommer 2018 Descendants 3 - sommer 2019. Vi mangler announcement for hokus pocus og High School Musical 4. Der kommer også Camp rock 3 - sommer 2019, dog ikke en DCOM. Glæder mig utroligt meget :D I teaseren til descendants 3 siger Mal: "Dad?". :D https://instagram.com/p/BfR7pCwgrG0/ https://instagram.com/p/BfR4ZaIgPIQ/

Artan

17. februar 2018
Kl. 03:26
41
Der kommer også en live-action Kim possible the movie (DCOM)

Mickey Mouse

17. februar 2018
Kl. 11:31
42
Jeg kan ikke købe dem, medmindre jeg skifter iTunes Store De har da vist alle 4 vægge inden for Lunas værelse. Der er ved sengen, hvor der er vindue. Der er ved skænken, hvor døren er. Overfor hænger der billeder og lignende. Og overfor sengen er der et skrivebord. Ja, men alligevel formoder de at strække det lige så lang tid som Violetta. Jeg synes også, at det er olay med 18:30. Jeg ser det dog aldrig, når de kommer, fordi jeg er for træt, når jeg kommer hjem. Ja, på den måde. Ja, det er lidt dårligt, men i det mindste er Disney XD og Disney Junior kommet på. Jeg har desværre ikke har tid i denne uge. Vi må håbe, at jeg snart bliver færdig :P Jeg så godt her til morgen, at Descendants 3 var offentligtgjort. Det gjorde de, da Zombies udkom på Disney Channel. Det blev skrevet på Facebook. Freaky Friday så jeg også godt, men jeg har ikke set videoerne på dem endnu. Ved godt det med hendes far; Læste det på en hjemmeside: Det bliver den nye skurk. Ja, jeg ved det. Så det da de offentligtgjorde det. Skal skrive om det her i weekenden. I følge bagsiden af Anders And & Co. fra på torsdag, så kommer Soy Luna igen d. 5. marts.
I Only Hope That We Don't Lose Sight Of One Thing - That It Was All Started By A Mouse - Walt Disney

Artan

17. februar 2018
Kl. 13:37
43
Det kan du jo bare gøre? :) Jeg har både en iTunes konto i USA og Danmark. Jeg kan ikke huske at have set den væg OVERFOR døren. Har du et billede? :) I det mindste har vi også O11CE. :P Jeg vidste allerede godt i forvejen det med Descendants 3 og Freaky Friday. Men jeg er utrolig glad for videoerne er kommet ud + så kommer Freaky Friday allerede ud om nogle måneder. Vidste også det med Kim Possible længe før, men jeg glemte at nævne det :P Fedt de skriver det, dog vidste jeg det allerede. :P