Samtale 4

Oprettet af Artan den 24. januar 2018 kl 20:50

Artan

24. januar 2018
Kl. 20:50
1
Fortsat fra http://www.disneyonline.dk/Forum/Topic/1168 Ville du da ikke se serien? :) Da det skiftede til Junior/xd så jeg det ikke mere. Jeg har set et par (MAX 50) episoder i XD. Dog er det DC serier. Men i Junior har jeg ALDRIG set et eneste program. For i dag står det på dansk. Har ikke tjekket de andre dage. I det klip jeg sendte snakkede de ikke henover. Men i mange andre sange gjorde de. Her er det DÅRLIGSTE eksempel jeg kan komme i tanker om. :( Jeg prøvede i utroligt lang tid, til at få det til at lyde godt. Men jeg gav op til sidst. Resultatet blev det her: https://www.youtube.com/watch?v=IF-B_OHUPbE Her er et andet eksempel, som jeg faktisk er ret stolt over. Selvom det ikke er perfekt. :P : https://www.youtube.com/watch?v=dCkwioEvHfg Nåårh ja. Nu kan jeg godt husk det. :P Hehe, jeg aner ikke hvilke er episoder det er. :P Det var også en mærkelig måde de sluttede serien på. Der var ingen reklamer for det, + så viste de, sammen med de 2 sidste, episode 9 (tror jeg). Det var desværre kun den mandag. Det sker stadig. Også i dag. :( Den med de serier/film der var vist i 2017 var faktisk interessant. :)

Artan

24. januar 2018
Kl. 21:25
2
Det undrer mig at de sagde Once ville komme tilbage 5. februar. Den 5. februar starter episode 1. Gad vide hvornår det så starter.

Artan

26. januar 2018
Kl. 07:59
3
Den sidste Austin & Ally episode hedder: "Venner & Vi To".

Artan

28. januar 2018
Kl. 18:57
4
I fredags da jeg så Violetta, var Ana fra Soy Luna med i episoden. Det var underligt at se. :P

Mickey Mouse

28. januar 2018
Kl. 20:12
5
Jojo, men regnede da med at du havde set den siden, at du sendte det :P Wow. Men har du ikke set Lab Rats? Der er da mere end 50 episoder, og det er en DXD serie. Du kiggede den forkerte dag :P Hvad mener du? Jeg hørte det - og ja, der var lyd på - men jeg syntes, at det lød fint. Ja, det er ret godt. Var det fra sæson 3? Kan ikke rigtigt huske scenen. Savner virkelig Violetta nu.. Var bare lidt en sjov reference :P Og nu kunne jeg ikke finde stedet. Har glemt det :P Kan godt huske du nævnte det. Det er irriterende. Kunne de ikke bare sende episoderne kronologisk istedet for vilkårligt? Jeg mangler en del episoder for at se nuværende episoder :/ Tak. Jeg lavede også en for 2016 sidste år. Synes det er irriterende, at ingen laver noget om Danmark, da det tit er brugbart, så derfor laver jeg altid sådan noget :D Teknisk set kommer serien jo så tilbage. De starter bare forfra. :P Men godt spørgsmål hvornår de kommer. Så er det måske derfor, at jeg har sprunget episoden over. Det er langt fra originaltitlen, så jeg har nok tænkt den som en ældre episode :/ Siger mig ingenting at Caro Ibarra var med i Violetta. Kan ikke finde noget på nettet og jeg kan ikke se episoden i TV Arkiv, da den er fjernet af en eller anden grund Stopper Soy Luna i næste uge?
I Only Hope That We Don't Lose Sight Of One Thing - That It Was All Started By A Mouse - Walt Disney

Artan

28. januar 2018
Kl. 23:38
6
Jeg hader at se ting når det ikke er i HD. Så jeg har KUN set Lab Rats på Disney Channel. :) OG så starter de først på DC, før de kommer på DXD. Nu hvor du siger det, så stod det faktisk på finsk i går på tv'et tvguide. Men det er jo ikke på selve kanalen, det er bare på tvguides osv. Kan du ikke høre at der kommer den engelske sang når Violetta snakker? :P Det er fra sæson 2. :) Synes også det er irriterende de ikke kan finde ud af at sende episoder ordentligt. Ligesom med Jessie episoden der mangler. :( Har du et link til den fra 2016? Ja, jeg savner at se noget mere om den skandinaviske Disney Channel. Ligemeget om det er dansk, svensk eller norsk. Det vedrører jo også os. :) Jeg synes nu at de sagde at der ville starte NYE, og ikke bare komme tilbage. De tænder jo de samme både om morgnen og aftnen. :( Ja, titlen passer slet ikke. :/ Jeg vidste slet ikke at hun var med. Jeg var mega overrasket da jeg så hende :P http://oi68.tinypic.com/b80lxl.jpg Ja, desværre. Kun 5 episoder tilbage. Og jeg glæder mig mega meget, (Lille spoiler) der kommer ENDNU en person med fra Violetta-serien med. :D Jeg siger ikke hvem det er, da du ikke kan lide spoilers. :P

Artan

30. januar 2018
Kl. 12:18
7
Nyt info: Raven's Home starter til foråret :)

Mickey Mouse

30. januar 2018
Kl. 17:54
8
Ja okay.. Det står på beskrivelsen af programmet, når det tjekker det på YouSee’s fjernsyn, og det står også på Disney Channel TV guide. I starten, nej, men jeg kunne høre det, da Violetta snakkede, og Diego sang. Det var spansk, engelsk, spansk. Ja, det er utroligt. Lige præcis. Det er derfor, at jeg laver det. Dog er det kun for Danmark, da jeg ikke har noget kendskab til Norge eller Sverige. Her: http://thedisneyfanblog.blogspot.dk/2017/01/tv-shows-and-movies-release-dates-on.html Lavede også et inlæg til alle de Disney Channel serier, der sluttede i 2016. Her: http://thedisneyfanblog.blogspot.dk/2017/01/tv-shows-that-have-ended-on-disney.html Det engelske er nok ikke så godt, men det er også lavet for lang tids siden. Godt spørgsmål. De reklamerer for serien i fjernsynet nu, og der siger de, at det er starten. Men godt den kommer nu. Vidste ikke at de sendte nye afsnit af Bunk’d og Milo Murphys Lov. Ved du om de sender nye afsnit til andre serier nu? Det kan jeg godt forstå. Kan ikke huske hende i serien. Og da slet ikke sammenhængen. Hvilken rolle spiller hun? Jeg tror faktisk allerede, at jeg ved hvem det er, desværre. Jeg mangler dog stadig episoderne fra torsdag og fredag i sidste uge. Nåede ikke at se dem i dag, men ser alle 7 i weekenden. Seriøst? Allerede? Wow.
I Only Hope That We Don't Lose Sight Of One Thing - That It Was All Started By A Mouse - Walt Disney

Artan

30. januar 2018
Kl. 18:19
9
Jeg troede du mente, at det var svneks/finsk, i selve kanalen, når man så tv. Ehmm..Danmark, Sverige, Norge, Finland, Island, Estland, Letland og Litauen har den SAMME Disney Channel. Så dit indlæg gælder ikke kun for Danmark, men også de lande jeg nævnte. :) Det indlæg hvor du skriver hvad der sluttede i 2016 fandt jeg 2 fejl i. :P Du skriver at Violetta er en spansk serie der foregår i Argentina. Men det er en argentinsk serie. Du skriver også at Jessie sluttede, men der mangler 1 afsnit. :) Har ikke lige set reklamen. Den kommer nok når jeg skal se Soy Luna. De sender ikke nye af Milo Murphy's Lov. Men de sender nye Vampyrina, Hotel Transylvania, Lab Rats: Eliteforce og Soy Luna. I næste uge holder de pause med Soy Luna og Lab Rats (Ved ikke med de andre serier) og sender nye Bunk'd. Hun spiller privatlære. Allerede!?!? Der er gået 9-12 måneder. I andre lande har de vist den. Med de andre serier gik der kun 4-7 måneder. :(

Artan

30. januar 2018
Kl. 18:36
10
Glemte også at der er nye Star vs mørkets kræfter :)

Mickey Mouse

30. januar 2018
Kl. 19:15
11
Nejnej, kun beskrivelsen :P Men de kører jo ikke på samme måde, gør de? Det er jo spansk, som de snakker. De snakker jo spansk i både Spanien, Mexico og Latinamerika, så derfor kan man godt sige det :P Ja, det har du ret i. Men det er i følge Disney. Det samme med Bedste Venner Når Som Helst. Formentligt.. Jo, jeg så, at de sendte en Milo Murphys Lov i går. Den hedder Star Struck (ikke filmen), og det er episoden efter Missing Milo. Den har ikke været sendt før. Og de er også begyndt at sende MM som 2 dele. Jeg følger kun med i 3 af de 6 serier. Star vs. Mørkets Kræfter mangler jeg nogle af sæson 1 før sæson 2, så jeg gad ikke at optage dem alligevel. Vampyrina ser jeg på Disney Junior. Nååh, så er det derfor. Hun er ikke med så meget så. Okay, fair nok. Jeg har ikke været så opdateret omkring serier og film i lang tid. Ved du med Big Hero 6: The Series?
I Only Hope That We Don't Lose Sight Of One Thing - That It Was All Started By A Mouse - Walt Disney

Artan

30. januar 2018
Kl. 19:30
12
Jo. PRÆCIS samme måde. Vi har PRÆCIS de samme Disney Channels, overhovedet ingen forskel, bortset fra 2 ting. Vores er HD (Én udbyder fra sverige låner vores i HD, med deres lydspor). Og de andre lnde har selvfølgelig deres sprog/lydspor/undertekster. Men når man siger spansk, så tror man at det er en serie fra Spanien. :P Jeg så reklamen. Jeg havde håbet de sendte nye. :( De viste nye Milo Murphys for 2-3 uger siden. Star struck er blevet vist for længe siden (sorry to say). Jeg optager dem kun når de er i 2 dele, da de tæller 2 episoder/dele som 1 i USA. Hun er kun med i én episode, i maks 2-4 minutter. Eftersom jeg ikke så godt kan lide tegnefilms-serier, så aner jeg ikke noget om den desværre. Det er meget sjældent jeg kan lide Disney tegnefilm.

Artan

30. januar 2018
Kl. 19:35
13
Med hensyn til Disney Channel'erne i de lande jeg nævnte. Har du så ikke lagt mærke til at når der er reklamer, så står der "Reklame/e/r" og "Disneychannel.dk/se/no/fi"? Det er fordi vi MEST deler med norge og sverige, men de baltiske lande jeg nævnte har bare fået vores DC, med russisk lydspor. Og Finland har den med finsk/engelsk. :) Jeg troede ikke at du ikke vidste at vi havde PRÆCIST den samme Disney som sverige og norge. Har du ikke tjekket på instagram/facebook/Disney Channel hjemmesiden, at der står PRÆCIST det samme bare på forskellige sprog. Og Violetta The Scoop, Ultimate Violetta, Club DC, Jul med Eric Saade, My camp rock, når klokken ringer osv. Alle de serier har svenskere/nordmænd/danskere. De 3 lande arbejder utroligt meget sammen i forhold til Disney Channel. :)

Mickey Mouse

30. januar 2018
Kl. 20:03
14
Så hvis en serie stopper en dag i Danmark, så stopper den også samme dag i Norge eller Sverige? Ja, men det snakker jo hverken mexicansk eller argentinsk :P Wow. Det vidste jeg ikke noget om. Håber de genudsender den, nu serieoptager jeg dem i hvert fald. Det forstår jeg også godt, men det var ikke det, som jeg mente. Missing Milo bliver sendt i to dele i stedet for en special nu. Ja, det var ikke meget Øv. Nååh jo, det er også rigtigt. Det havde jeg ikke lige tænkt over. Ja, det har du ret i. Der er en fra hvert land i. Som om jeg tænker over det? :P
I Only Hope That We Don't Lose Sight Of One Thing - That It Was All Started By A Mouse - Walt Disney

Artan

30. januar 2018
Kl. 20:16
15
Ikke kun samme dag, men også samme tidspunkt. Vi har PRÆCIST det samme skema. Vi deler signal. Det vil sige vi har præcis samme kanal. Hvis du var i sverige (eller de andre jeg nævnte) nu, så kunne du se det samme som i Danmark, fordi det er PRÆCIST det samme. :) Mange udbyder i sverige giver endda alle lydsporene (Dansk, svensk, norsk, finsk, engelsk, russisk). Men vi har kun det danske. Det er fordi der ikke er noget sprog der hedder mexicansk eller argentisk. Men der er 2 spanske sprog. castiliansk (spanien), latinsk spansk (Latin America/Argentina/Mexico osv). Og i Violetta/Soy Luna/O11CE snakker de latinsk spansk. Så det er ikke en spansk serie, men argentisk. Lidt ligesom britisk og amerikansk osv. :) Det er fordi når serier som Milo murphy's lov/Phineas og ferb, som er to dele-episode-serier (Lidt svært at forklare), så viser de ikke beskrivelsen ordentligt i tv-guides, fordi de ikke ved hvilken rækkefølge det er. Så man skal virkelig optage dem alle for at finde ud af hvilke episoder der i virkeligheden bliver sendt. Det er ihvertfald det jeghar gjort. Missing Milo er blevet vist 2 gange som 45-minutter. Den bliver vist igen om 1 uge som 45-special. Jeg vidste slet ikke at de havde lavet så mange små-serier sammen, indtil jeg skrev dem nu. Vidste du godt at "Mysteriet om Gravity Falls", er en skandinavisk serie? Det er derfor titlen står på dansk/svensk/norsk, når de er tændt på Disney Channel. De har så også lavet engelsk lydspor, til dem der bor i Finland. Men de er KUN vist i vores Disney Channel. :)

Artan

3. februar 2018
Kl. 11:49
16
Soy Luna sæson 1 er kommet på viaplay

Mickey Mouse

3. februar 2018
Kl. 18:37
17
Ja okay. Så er der jo ikke meget arbejde i tingene jo. Dog vil jeg ikke lave det om i inlæggene, da jeg hellere vil være på den sikre side. Har intet kendskab til andre lande. Fair nok. Det vidste jeg så ikke. Men nu er inlægget så gammelt :P Ej, retter det nok på et tidspunkt så. Forstår ikke helt hvad du mener? Har fundet 3 nye som jeg ikke har set: “Star Struck”, “Diaster of My Dreams”, “A Clockwork Origin” og “Perchance to Sleepwalk”. DE er da nye. Nej, og nogle af dem kendte jeg slet ikke. Det lyder faktisk ret vildt. Nej, det vidste jeg ikke. Så var det derfor, at jeg ikke kunne finde noget, da jeg søgte efter serien, da den udkom. Den er ret god, men synes egentligt ikke, at de rigtigt afslører noget. Lidt blandet mening Og hvad med Netflix? Er den kommet dér? Og hvad sprog på Viaplay egentligt?
I Only Hope That We Don't Lose Sight Of One Thing - That It Was All Started By A Mouse - Walt Disney

Artan

3. februar 2018
Kl. 18:47
18
Sikre side? Jeg har jo lige fortalt hvlike lande der er den samme som den danske. :P Har du tjekket sveriges/norges tvguide? Det er den samme som vores. De er gamle. Og de 4 episoder du nævnte er faktisk bare 2 episoder. Da de RIGTIGT er 20 minutter lange. https://itunes.apple.com/us/tv-season/milo-murphys-law-vol-1/id1149466462 Der er flere end dem jeg nævnte. :P http://gravityfalls.wikia.com/wiki/The_Mystery_in_Gravity_Falls Der står også at det er en skandinavisk serie. Ikke i netflix. Kun Viaplay. Dansk tale. :)

Artan

4. februar 2018
Kl. 16:48
19
Der er også kommet de her serier på diverse streamingstjenester: Netflix: Lab rats Sæson 1 Viaplay: Soy Luna Sæson 1 Jessie Sæson 1 episode 1-20 Liv & Maddie Sæson 2 Yousee: Jessie Sæson 1 episode 21-26 & Sæson 2 episode 1-13 Lab Rats Sæson 2 Bunk'd Sæson 1

Dam(18)

8. februar 2018
Kl. 02:32
20
har set at man på viaplay for 129 kroner kan købe Tini:The Movie altså Violetta filmen.

Artan

8. februar 2018
Kl. 07:57
21
Tak. Dog vidste jeg det i forvejen :P Men jeg har allerede købt den fra iTunes. :)

Mickey Mouse

8. februar 2018
Kl. 18:36
22
Ja, men det var ikke det. Hvis jeg nu skrev, at det var gældende for følgende lande, og der så var sket en fejl i en af landene, så skulle jeg bruge tid på at rette det. Men jeg har ikke set dem før. Ja, det ved jeg godt, men Disney sender dem altid seperat, og de har ikke en samlet titel. Wow. Den har jeg aldrig set. Tak. Øv. Vil hellere have dem på spansk. Så godt følgende på Viaplay. Hvor lang plejer de at have serierne? Violetta Season 1 var på Netflix i 2-3 år, hvor Season 2 og Season 3 var der ikke halvdelen af tiden. Nu er mit Soy Luna projekt endelig færdigt. :D Jeg har bygget en næsten nøjagtig kopi af Jam & Roller i LEGO - https://ideas.lego.com/projects/539a7b56-0759-47b5-8ddb-e5b1182dc7ae
I Only Hope That We Don't Lose Sight Of One Thing - That It Was All Started By A Mouse - Walt Disney

Artan

8. februar 2018
Kl. 19:12
23
Hvis der skete en fejl i et land, sker der ved alle lande. Som sagt, så har vi SAMME kanal, så der kan ikke ske en fejl et sted, også være ordentligt det andet sted. Det er det samme. :) Ikke altid. Jeg har optaget alle episoderne som 20, også den ene special som en 45-minutters. Jeg håber netflix får Violetta. De har altid både dansk tale og tekst. Det kommer an på hvor lang tid de har købt rettighederne til. et kan være 1 måned, 6 måneder, 2 år osv. WOW, det er virkelig fedt. Jeg ville helt klart købe det, hvis det blev til noget. :D Men, jeg har et problem med den lange gang der forbinder skabene og banen. Hvorfra ved du at der er en gang? jeg har aldrig set den gang. hmm

Mickey Mouse

8. februar 2018
Kl. 19:45
24
All right then Seriøst? Oplever tit ved nogle af dem at de er særskilt. Husker ikke helt Milo Murphus Lov, men de er sendt særskilt nu. Ja, men de mistede licensen. Tvivler på den kommer tilbage. Nok kun Soy Luna nu Ja, det har du ret i. Jeg gider bare ikke at købe abonnement til Viaplay, hvis jeg så ikke kan nå at se Soy Luna. Seriøst? Tak! Også selvom du ikke vil have merchandise? Jeg tog billeder af flere af scenerne. Jeg har forbundet scenerne på skøjtebanen med scenerne ved skabene/cafeteriet. Og så i første episode af Soy Luna. Jeg har skrevet, hvordan jeg har gjort på min blog, men dog det samme som her.
I Only Hope That We Don't Lose Sight Of One Thing - That It Was All Started By A Mouse - Walt Disney

Artan

8. februar 2018
Kl. 20:10
25
Nogle gange sender de dem som 10, og andre gange som 20. I sidste uge blev de sendt som 20. Man kan jo altid håbe på, de får rettighederne tilbage. :) Du kan nok godt nå at se det. Ellers ville de jo ikke sætte det. :P Selvfølgelig. Altså kun hvis det ikke bliver dyrt. :P Jeg gider ikke "pige" merch, hvis man kan sige det sådan. Altså jeg vil gerne have noget jeg kan bruge. Jeg kan jo ikke bruge smykker, rulleskøjter, tasker osv. De er jo alle lavet til piger. Lego'et er jo nærmest til begge køn. Jeg har læst din blog. Men jeg kan stadig ikke huske at have set den lang gang. Jeg troede bare der var to indgange når man gik ud af caféen. En til skabene, og en direkte til banen, altså uden den lange gang. Det kunne være sjovt at se et billede. :P

Mickey Mouse

8. februar 2018
Kl. 20:31
26
Ja okay. De “nye” kommer bare aldrig som 24 mere. Ja, det sker nok en dag. De fik kun rettighederne til sæson 1 af Austin & Ally. Det var virkelig sørgerligt. Nej, men jeg er meget langsom om at se serier, og især når de varer så lang tid. Jeg kan hurtigt bruge 3 måneder på at se alle episoder :P Eller mere :( Altså med størrelsen som min har så vil jeg skyde på 1500 kr. Men LEGO’s egen udgave skulle meget gerne være mindre, så det vil nok være 1000-1500 kr. Stadig ikke dyrt synes jeg, når man også får 27 figurer :P Jeg har købt Lunas smykke :P Jeg kan godt sende dig billeder af det for at vise dig det, men jeg vil ikke lægge det op på Imgur. Hvis du vil kan du skrive til min mail på bloggen, så kan jeg sende dig billeder den vej. Jeg bruger ikke din mail til noget, bare rolig.
I Only Hope That We Don't Lose Sight Of One Thing - That It Was All Started By A Mouse - Walt Disney

Artan

8. februar 2018
Kl. 20:50
27
Altså de episode som du troede var nye: Star struck osv. De er blevet vist som 24 minutters. Det går nok for mig. Jeg har alligevel alle 4 sæsoner på dansk. :P Ja det er lang tid. Jeg brugte 8-10 dage på at se sæson 2 af Violetta, og 10-20 dage på at se sæson 1-2 for 2 år siden. Hehe, jeg hader at give min e-mail til andre. Jeg tror faktisk aldrig jeg har givet den til nogen, når de siger at jeg kan skrive til dem. :P

Mickey Mouse

10. februar 2018
Kl. 22:06
28
Nåh, øv. Jamen helt ærligt.. Wow. Du er hurtig. Jeg kan normalt kun sidde og se 3-4 ad gangen, da jeg ellers får ondt eller lignende. Har brug for en pause Nej, det er også okay. Det er privat. Det var bare den eneste måde, jeg lige havde. Jeg tror, at jeg har fundet ud af noget om Jam & Roller. I Sæson 1, Episode 1 står Luna ude foran Jam & Roller, hun går ind ad en dør og kommer ind til banen. Jeg er begyndt på et spil, der hedder Soy Luna - Your History - et spil fra Disney - og de viser to døre indtil Jam & Roller. Den ene fører ind til banen, og den fører til cafeteriet, omklædsningsrummet og skabene. Det kunne meget vel være rigtigt, men man ser det aldrig i serien. En ting jeg bare ikke kan få til at hænge sammen er, at de skulle gå ud af døren og ind ad en anden for at komme til et andet sted. Det lyder bare mærkeligt for mig. En anden ting er, at LEGO Ideas har slettet mit Soy Luna projekt. De fandt ud af, at min model havde for mange klodser, og deres grænse går på 3.000. Jeg kan ikke lave det om, så jeg skal lave HELE bygningen om. Jeg håber at blive klar til næste uge, men jeg ved det ikke. Jeg er begyndt på banen ved den sværeste del.
I Only Hope That We Don't Lose Sight Of One Thing - That It Was All Started By A Mouse - Walt Disney

Artan

10. februar 2018
Kl. 22:56
29
Hehe, jeg har mange serier :P Jeg plejede også at se 8-10 timer om dagen. Nogle gange holdte jeg pause 1 dag eller noget, hvis jeg ikke havde tid. Jeg håber sgu de viser mere i sæson 3, så bliver det nemmere. Det kunne være fedt hvis du lavede on beat studiet. Du er jo så god, plus så viser de alle døre, og sider/hjørner af studiet. Så det bliver nemmere, end jam & roller. Jeg prøvede at finde det igen I dag, men der stod den var slettet. Mega ærgerligt. Du brugte 7 måneder på den. Skal du starte helt forfra nu? :O Forresten så er der nye episoder af to på flugt serien om lørdagen klokken 8 :)

Dam(18)

10. februar 2018
Kl. 23:14
30
kan nu se at Violetta og Soy Luna ikke er 2 universer men derimod 1 eller også forgår Soy Luna i et parallel univers angående Karakteren Olga. Kan så også se at vi får 2 Violetta skuespillere mere at se samt at der også er annonceret en sæson 3 af serien.

Artan

10. februar 2018
Kl. 23:27
31
Da Soy Luna blev lavet sagde de også, at det var en spin-off til Violetta. Så jeg ser det som 1 univers. Dog viste jeg allerede at sæson 3 er på vej. Den kommer til maj i argentina, og forhåbentligt til oktober i Skandinavien. :)

Mickey Mouse

11. februar 2018
Kl. 20:26
32
Jep. Ville ønske jeg kunne havde nogle af dem, men jeg vil hellere have dem på DVD. Har tænkt på i noget tid nu at lave en underskriftsindsamling for at få Austin & Ally og Gravity Falls på DVD for hele serien. Det er mange episoder :o Ja. Jeg ville gerne vide, hvor de 2 døre fører hen til, der er ved rulleskøjtebanen. Gør de det? Mindes bare at de ikke viste alt. Jeg har ikke serien mere udover Season 1. Skal bruge billeder af alle detaljer. Kunne egentligt være ret fedt. Dog hvis jeg har problemer med Jam & Roller, så er On Beat Studio nok sværere med alle de rum. Og tak. Ja, LEGO slettede den fra siden, fordi jeg havde skrevet, at jeg næsten havde brugt 5.000 klodser. Jeg skal lave hele bygningen om nu. Jeg er nået cirka halvvejs. Heldigvis er bygningen allerede blevet mindre, så det går fremad. Og jeg har fået rettet fejlene i væggene i skøjtebanen. Den skal gerne være færdig onsdag eller noget. Jeg bygger lidt i morgen igen, og så forhåbentligt resten tirsdag. Ellers bliver det jo aldrig til noget. Jeg tænker, at jeg vil lave et inlæg på min blog, hvor jeg viser den tidligere udgave, der blev slettet. Min nye udgave indholder mindre detaljer end før, men ligner stadig den originale. Fedt! Så starter de igen efter november.
I Only Hope That We Don't Lose Sight Of One Thing - That It Was All Started By A Mouse - Walt Disney

Artan

11. februar 2018
Kl. 20:42
33
Beklager. Men det kommer aldrig til at ske. Hvis de ikke er kommet på DVD i andre lande, så kommer de heller ikke det i Danmark. :/ Ja. De viste ALT i studiet. Og de filmede fra alle vinkler, så man kunne se ALT. :) Næsten det samme var også med Violettas hus, bortset fra at de aldrig viste toiletterne, og værelserne. Men sagde du ikke det tog 7 måneder at bygge/designe den? Hvordan kan det så kun tage dig nogle få dage at lave den om? Mener du ikke oktober? Både Violetta sæson 1-3 og Soy Luna sæson 1-2 startede i oktober. :)

Mickey Mouse

11. februar 2018
Kl. 21:05
34
Gravity Falls og Austin & Ally er allerede udgivet i USA. Der blev kun udgivet to DVD’er af hver serie med få episoder. Jeg ville sende det til Disney i USA, så de kunne udgive en komplet samling. Ja, det kan jeg godt huske. Det er mærkeligt, at man aldrig ser alle værelser eller noget. Det kunne alligevel være sjovt. Man ser mindre i Benson Villaen end i Violettas hus. Jeg har designet og bygget over 7 måneder, men samlet tid er kun cirka 2 måneder. Jeg har jo allerede lavet den én gang, og jeg genbruger stort set det hele, men størrelsen skal formindskes. Jeg kender modellen, så den er ikke så svær at lave igen. Det sværeste er bare at få det hele til at hænge sammen. Snakker vi ikke om To På Flugt: Serien? Det gør jeg, da du skrev, at den ville vende tilbage
I Only Hope That We Don't Lose Sight Of One Thing - That It Was All Started By A Mouse - Walt Disney

Artan

11. februar 2018
Kl. 21:15
35
Det er ikke alle sæsoner/episoder der er udgivet på dvd. Kun et par 5-8 episoder. De kommer aldrig til at udgive ALLE episoder på DVD. Sorry. De viser heller ikke alle vinkler fra rummene i villaen. Lunas værelse viser de heller ikke den ene side af. Men Benson villaen er også bare en kulisse. Violetta huset og studiet var mere rigtige. Jeg ved ikke om de var rigtige bygninger, men de var ihvertfald nogle færddige bygninger af en art. :) Nu forstår jeg bedre :P Troede du mente sæson 3 af Soy Luna. Men hvad mener du med november? De starter jo nu i lørdagene. :)

Artan

13. februar 2018
Kl. 12:50
36
Mandag den 26 starter Descendants: Sing-Along. :D Jeg håber de tænder nogle flere DCOMS's med enten Dance-along, sing-along eller What's What Edition. :D

Artan

13. februar 2018
Kl. 18:27
37
Fredag den 2. Marts starter Descendants 2: Sing-Along. :D

Mickey Mouse

16. februar 2018
Kl. 21:06
38
Nej, netop. Det er også derfor, at jeg ville gøre det, så Disney i USA kunne udgive dem. Så kunne jeg købe dem fra USA og få sendt dem til Danmark. Hvad mener du? De har da vist alle 4 vægge af Lunas værelse. Nej, det kan meget vel passe. Violettas hus virker i hvert fald mere ægte, hvilket også er meget sansyngligt. Ja, men der har ikke været nye To På Flugt: Serien episoder siden november :P Sæson 3 af Soy Luna begynder nok 15. oktober. Vil det så sige, at de sender Descendants og Descendants 2 igen som film, men der er bare tekster på, når sangene kommer? Har godt set reklamer på DC. Har du set, at Disneys hjemmeside er lavet om? TV guiden er også lavet om, for nu er der kommet både Disney XD og Disney Junior. Totalt fedt. Har ikke noget at lave på Soy Luna endnu i denne uge. Skal lave her i weekenden, så håber jeg kan blive færdig. Ellers bliver det først i næste uge.
I Only Hope That We Don't Lose Sight Of One Thing - That It Was All Started By A Mouse - Walt Disney

Artan

16. februar 2018
Kl. 22:00
39
Hvorfor ikke købe dem fra iTunes? De er i 1080p HD. DVD er ikke i HD, men dårlig kvalitet. Og jeg tror ikke de vil sælge dem, men du kan jo prøve :) De har da ikke vist én af væggene? Hvis du ser Violetta the Journey, ligner Violettas hus, et rigtig hus. Og studiet. Nårh, på den måde. :P Jeg er glad for de viser Soy Luna 5 gange om ugen, og klokken 18:30. De viste kun 3 episoder af Violetta om ugen. Da jeg så Violetta klokken 16:00 kunne jeg godt nå det fordi jeg gik i folkeskole, og kunne nå hjem inden. Men nu er jeg jo færdig med folkeskole, og kommer nogle gange hjem klokken 16:00/10. Så det er ret heldigt de viser det klokken 18:30. Ja, de viser hele filmen (dem begge), bare med tekster over filmen. Ligesom det her: https://www.youtube.com/watch?v=ecZ0ZlA8VKw https://www.youtube.com/watch?v=ZXaodKpiFA0 Det var England der havde siden først på den måde. Men eftersom Disney Channel Nordic (Vores Disney Channel), bliver sendt fra London, så bruger de englands sider, logo, reklamer graphics osv. Hader den nye side. Man kan kun se 4 dage frem i tv-guiden. i det mindste får jeg et skema med 2 uger. :D Glæder mig til at se den nye version. :)

Artan

17. februar 2018
Kl. 03:24
40
Der kommer en descendants 3, og traileren til freaky friday er kommet ud. De nye dcom's Zombies - 16 februar Freaky friday - sommer 2018 Descendants 3 - sommer 2019. Vi mangler announcement for hokus pocus og High School Musical 4. Der kommer også Camp rock 3 - sommer 2019, dog ikke en DCOM. Glæder mig utroligt meget :D I teaseren til descendants 3 siger Mal: "Dad?". :D https://instagram.com/p/BfR7pCwgrG0/ https://instagram.com/p/BfR4ZaIgPIQ/

Artan

17. februar 2018
Kl. 03:26
41
Der kommer også en live-action Kim possible the movie (DCOM)

Mickey Mouse

17. februar 2018
Kl. 11:31
42
Jeg kan ikke købe dem, medmindre jeg skifter iTunes Store De har da vist alle 4 vægge inden for Lunas værelse. Der er ved sengen, hvor der er vindue. Der er ved skænken, hvor døren er. Overfor hænger der billeder og lignende. Og overfor sengen er der et skrivebord. Ja, men alligevel formoder de at strække det lige så lang tid som Violetta. Jeg synes også, at det er olay med 18:30. Jeg ser det dog aldrig, når de kommer, fordi jeg er for træt, når jeg kommer hjem. Ja, på den måde. Ja, det er lidt dårligt, men i det mindste er Disney XD og Disney Junior kommet på. Jeg har desværre ikke har tid i denne uge. Vi må håbe, at jeg snart bliver færdig :P Jeg så godt her til morgen, at Descendants 3 var offentligtgjort. Det gjorde de, da Zombies udkom på Disney Channel. Det blev skrevet på Facebook. Freaky Friday så jeg også godt, men jeg har ikke set videoerne på dem endnu. Ved godt det med hendes far; Læste det på en hjemmeside: Det bliver den nye skurk. Ja, jeg ved det. Så det da de offentligtgjorde det. Skal skrive om det her i weekenden. I følge bagsiden af Anders And & Co. fra på torsdag, så kommer Soy Luna igen d. 5. marts.
I Only Hope That We Don't Lose Sight Of One Thing - That It Was All Started By A Mouse - Walt Disney

Artan

17. februar 2018
Kl. 13:37
43
Det kan du jo bare gøre? :) Jeg har både en iTunes konto i USA og Danmark. Jeg kan ikke huske at have set den væg OVERFOR døren. Har du et billede? :) I det mindste har vi også O11CE. :P Jeg vidste allerede godt i forvejen det med Descendants 3 og Freaky Friday. Men jeg er utrolig glad for videoerne er kommet ud + så kommer Freaky Friday allerede ud om nogle måneder. Vidste også det med Kim Possible længe før, men jeg glemte at nævne det :P Fedt de skriver det, dog vidste jeg det allerede. :P

Artan

23. februar 2018
Kl. 21:30
44
Jeg har uploadet It's Going Down, kun med Uma og Mal. :) https://www.youtube.com/watch?v=m22OozODOl8

Mickey Mouse

24. februar 2018
Kl. 21:45
45
Ja, men så er vi samme sted som ved Jessie episoden. I lige nu. Jeg har kun billeder af Jam & Roller :/ Jep. Afhængig af hvornår den begynder igen. Har set Descendants 3. Den bliver enormt spændende. Har glemt at se Freaky Friday. Dog betyder det ikke lige så meget, jeg har alligevel ikke set den første film. Ha, ha flot :P Det har du da ikke skrevet? :o Det er godt lavet, men det er mærkeligt at se. Har lavet en del på min blog nu igen :D
I Only Hope That We Don't Lose Sight Of One Thing - That It Was All Started By A Mouse - Walt Disney

Artan

24. februar 2018
Kl. 22:15
46
Ja. Men der er ikke rigtig andet at gøre. :/ Ja, hvis du havde. Men jeg er 99% sikker på at man aldrig så den ene side af væggen. :) Håber de begynder samme dage som Soy Luna (Bare klokken 17:05 som nu). Eller efter episode 60 af Soy Luna, hvis de holder endnu en pause. Jeg har heller ikke set de andre Freaky Friday, men jeg skal helt klart se den nye version. Jeg skal se ALLE de Disney Channel Original Movies jeg kan finde med dansk tale/undertekster. Jeg havde bare regnet med at de ville starte efter genudsendelsen af O11CE. Men du bekræftede. Og jeg bekræftede det også 2 uger før, da jeg har skemaet. :) Tjekker den. ;) Jeg har fået at vide af Disney Channel at Zombies og Raven's Home bliver dubbet. :D Raven's Home kommer om 1-2 måneder. Zombies kommer senere.

Artan

24. februar 2018
Kl. 22:24
47
Fede indlæg. Jeg havde ikke set det med Olivia Holt. Men jeg ved ikke rigtig om hun ville passe til rollen som Kim Possible. Meeen jeg fandt lige en fejl, eller to. Du har skrevet: "Kickin't It" og "Disney Channel Movie". Som skal rettes til: "Kickin' It" og "Disney Channel Original Movie". Man skal aldrig forveksle en Disney Channel Original Movie, med en Disney Channel Movie. Der er en forskel. Jeg håber det er ok jeg hjælper igen. :P Ellers var det nogle gode indlæg. ;)

Mickey Mouse

24. februar 2018
Kl. 22:38
48
Nej, det har du ret i. Kan ikke huske det. Mindes bare at have set den. Jeg skal huske det, når jeg ser de sidste 7 episoder, jeg mangler. Ja, det kunne være. Det er bare mærkeligt, at de ikke er kommet endnu. Ja, de skal da ses alle sammen. Glæder mig til at alle de nye. Ja, det er også mærkeligt. Hvad bekræftede jeg? Fedt! Det kan være at Zombies først kommer til Halloween :P Er selv lidt i tvivl. Jeg så det bare på Facebook i dag og ville skrive det med det samme. Syntes det var meget sjovt. Hendes stemme og karakter kunne godt passe til Kim Possible. Hun har også allerede spillet en Kim :P Hvad er en Disney Channel Movie? Vidste ikke der var fejl i. Har læst det cirka 2 gange, og jeg så det ikke engang. Jeg var også ret træt, da jeg lavede det, så det var nok derfor :P Retter det lige i morgen Har du forresten set, at Andi Mack får en sæson 3?
I Only Hope That We Don't Lose Sight Of One Thing - That It Was All Started By A Mouse - Walt Disney

Mickey Mouse

24. februar 2018
Kl. 22:40
49
Har lige bestilt anden halvdel af sæson 1 af Violetta på DVD fra Spanien :P
I Only Hope That We Don't Lose Sight Of One Thing - That It Was All Started By A Mouse - Walt Disney

Artan

24. februar 2018
Kl. 23:02
50
Man ser det ikke i de sidste 7 episoder der er vist. Måske kunne man se det i sæson 1. :) Det er underligt viste genudsendelse nu, i stedet for nye episoder. De har vist dem 3 gange nu. Men jeg siger ikke det er dårligt. Fordi første gang de viste dem, hakkede lyden. Nu har fået dem ordentligt takkede være genudsendelsen. :D Jeg er glad for der bliver lavet så mange nye her for tiden. I de seneste 4 år har de kun lavet 1-2 film om året. At Soy Luna ville starte 5. marts. Jeg vidste det kun fordi jeg forudså det, men det var jo ikke 100 procent sikkert. :) Jeg håber den kommer før, men heller til halloween, end næste år. :P Jeg vil rigtig gerne se Zendaya i rollen, siden hun spiller agent i K.C.. Det ville virkelig være fedt. En Disney Channel movie er Disney Channel film, som IKKE er i DCOM listen. Her er et par eksempler: Harriet The Spy: Blog Wars 16 Wishes Kim Possible: A Sitch in Time Ja. Dog ved jeg ikke om jeg glæder mig så meget til den. Serien var god, men ikke fantastisk. Fedt. Skal du også have sæson 2 og 3? Jeg HADER at Disney Channel bare ændre skemaet som det passer dem. Kan du huske D. 30. December da jeg sagde at Descendants ville starte, men du sagde at Descendants 2 ville starte? Det er fordi de havde planlagt 1'eren, OG det stod også i alle tv-guides. Men fordi de ændrede det, så viste de 2'eren (Det stod kun på Disney Channels tv-guide). Det var ikke rigtig et problem for mig. Men nu er der sket noget værre. De havde planlagt at vise Magi På Waverly Place klokken 20:45 1 måned før. Det står stadig i nogle tv-guides at der bliver vist Magi På Waverly Place. Men nu har de ændret det til Kat I Forklædning. Jeg manglede de episoder der var blevet planlagt at vises, så jeg glædede mig utroligt meget. De viste dem i 2 uger. I dag var der så Kat I Forklædning. Hvorfor ændre det, når der har stået Magi på waverly place i tv-guide, i 2 uger. Nu står der Kat i... Det var de episoder jeg manglede jeg glædede mig utroligt meget til. :( Hvem ser overhovedet Kat...? :( Jeg glæder mig til Descendants 1-2 sing-alongs i den her uge. :D Jeg hader faktisk at de promovere Mech-X4 så meget. Glæder du dig til den? Jeg optager den kun på mandag, da der er en 45-minutters special. Jeg skal ikke se serien, men specials plejer at være sjældne efter nogle år.

Artan

24. februar 2018
Kl. 23:08
51
Har du hørt nogle Zombies sange? Jeg har lavet et mashup med What's My Name og Fired Up :) : https://www.youtube.com/watch?v=YhiNhWjJnVU

Artan

24. februar 2018
Kl. 23:15
52
Jeg tror nye episoder af O11CE starter samme dag som Soy Luna. Altså 5. Marts.

Artan

25. februar 2018
Kl. 13:21
53
Det er bekræftet nu. Nye episoder af once begynder 5. Marts klokken 17.05 :)

Artan

27. februar 2018
Kl. 00:13
54
Så du Descendants: Sing-Along? :) https://www.youtube.com/watch?v=DkSZdmCvdO8

Artan

27. februar 2018
Kl. 19:32
55
Sæsonafslutningen af Liv & Maddie er i den her uge. :)

Artan

2. marts 2018
Kl. 20:12
56
Pilot episoden (45-minutters special) af Big Hero 6: Serien starter den 31. Marts.

Mickey Mouse

2. marts 2018
Kl. 22:30
57
Nåh okay. Men der har jeg også 40 episoder :P Tror det var der omkring første del af Sæson 2. Så noget godt er der ved det :P Synes også som om at der kommer flere og flere. Nååh, på den måde. Ja. Ej, den kommer nok til sommer. Ellers har vi jo næsten ikke haft nogle nye DCOMs i år, så det går jo ikke. Ja, det kan du have ret i, men Olivia Holts præstationer i Kickin’ It har fået mig til at indse, at hun vil være den bedste. Hun skal bare have farvet hår. Sammenlignet med Kim Possible, så er de ret ens. Olivias stemme passer perfekt, lidt lysere end den ægte, men det kan vel gå an. Udseendet passer også meget godt. Ja, det har du ret i. Det tænkte jeg ikke lige på :P Jeg så aldrig serien som sådan, men jeg så nogle få episoder, når de blev sendt. Jeg kan rigtig godt lide serien, men jeg har aldrig fulgt den. Efter nyheden om filmen har jeg fået lyst til at se alle episoder og film fra de danske DVD udgivelser samt at købe alle udgivelser fra USA. Måske lidt spændt på den :D Jep. Og første halvdel af Sæson 1. Håber de snart kommer, selvom det er fra Spanien. Bare Soy Luna bliver udgivet ligeledes. Ej, hvor surt. Det er virkelig irriterende, når sådan noget sker. Og selvfølgelig er det lige det, som man skal bruge eller glæder sig til. Jeg ser i hvert fald ikke. Jeg ser ikke nogen non-Disney serier pånær Miraculous. Ser kun serien hvis der ikke er andet i fjernynset eller ikke gider at skrue væk. Har også glædet mig til at se, hvad det er. Jeg skal ikke se den. Den lyder spændende nok, men jeg har ikke tid til at se alle de serier. Jeg bliver nødt til at priotere, selvom jeg som stor fan af Disney helst gerne ville følge alle serier. Dog tillader YouSee ikke mere end 200 timers optagelser. Jeg har optaget første episode som special og nr. 2 episode. Nej, jeg plejer aldrig at høre nogen sange fra kommende film, da jeg helst vil høre dem fra filmene. Desuden er jeg mega langsom om at se videoer, og sange er endnu værre :P Fedt! Så kører de nok Soy Luna til 60 og Once til 40 Jeg har kigget den iggen. Jeg gider ikke at se den, når det eneste der er lavet om er tekster på sangene. Filmene er gode nok, og jeg kan godt lide at se dem, men jeg har ikke plads på boksen, og jeg får nok heller aldrig set dem. Jeg har set nogle af sangene med undertekster. Så det godt på Disney Channels side. Nu mangler hele sæson 4 bare at kome lige som Rileys verden, så er serien slut. Desværre mangler jeg bare Joy-to-a-Rooney. Det er vist nok en juleepisode, og den blev nok sendt sidste år, mener jeg, men jeg fik ikke optaget den. Mega nederen. Så godt reklamer for den i går. Tænk at den allerede kommer. Glæder mig til den, selvom jeg synes, at tegnestilen er lidt dårlig i forhold til filmen :( Jeg er færdig med Jam & Roller i LEGO, så nu skal jeg bare lige havet lavet det om til et billede, og så kommer op igen i næste uge. Jeg lige lave nogle inlæg om den nye og gamle model, når den er kommet på. Det er jo vildt så mange serier, Disney har valgt at starter op igen. Der var en kort pause, men nu kommer der en hel stribe. Af dem jeg følger med i kommer der nye afsnit: Bunk’d DuckTales Liv & Maddie Løvernes Garde Miraculous Mickey og Racerholdet Vampirina Du snakkede om nye episoder af To På Flugt. Hvornår kommer de?
I Only Hope That We Don't Lose Sight Of One Thing - That It Was All Started By A Mouse - Walt Disney

Artan

2. marts 2018
Kl. 23:08
58
Hehe orker ikke at se episoderne igennem, bare for at se en væg. :P Jeg håber da den kommer snart, så vi ikke skal vente i så lang tid. :) Har aldrig set en episode af Kickin' It. Dog så jeg "Det Var Ikke Mig", og der kunne jeg godt lide hendes skuespil. Jeg ved dog ikke om det "orange/røde" hår vil klæde hende. Sorry, men jeg er lidt forvirret om hvad vi skriver om her :P : "Efter nyheden om filmen har jeg fået lyst til at se alle episoder og film fra de danske DVD udgivelser samt at købe alle udgivelser fra USA. Måske lidt spændt på den :D" I Frankrig er Soy Luna udgivet på DVD. Desværre kun på fransk. Ellers kunne du købe dem, hvis der også var originalt sprog, og de ikke blev udgivet i Argentina/Spanien. Ja, desværre sker det igen i morgen. Der står Magi på Waverly Place i alle TV-Guides, men på Disneys TV-Guide står der Milo Murphy's Lov.. :( Hvis du gerne vil se den, men ikke har tid osv. Så burde du kigge lidt på den boks hvor man kan optage, som jeg også har. :) Dog kan jeg ikke lide Science-Fiktion/robot serier, så jeg springer over den her gang. Hehe, det okay. De har sgu holdt mange pauser med deres serier den her gang. Soy Luna har allerede haft 2 pauser, og Once har ikke været vist siden sidste år. Jeg ser dem heller ikke. Dog ELSKER jeg at samle på alle mulige versioner/editions af DCOMs: "Dance-Along", "Rock-Along", "What's What", "Sing-Along" osv. Der findes mindst 10 versioner af Descendants 2. :D Men Riley's Verden har jo ikke en sæson 4? Det irriterer mig utroligt meget at Raven's Home er 9-10 år gammelt, og der har ikke været en eneste reklame endnu. Men Big Hero 6 er kun 3-4 måneder gammelt, og det bliver allerede vist. :'( Glæder mig til at se det. ;) Godt at høre at du glæder dig til dem. Jeg ser ikke selv nogle af de serier. Jeg optager kun Liv & Maddie, fordi Dove Cameron er med i den, men jeg ser det ikke så meget, medmindre den kører i baggrunden. :) Beklager, men jeg kan virkelig ikke huske, at jeg har skrevet om nye episoder af To På Flugt. Jeg så lige vores "beskeder" igennem, og jeg kunne ikke se noget om det.

Artan

3. marts 2018
Kl. 01:37
59
De er stoppet med at dubbe once i Norge. Det går sgu ned af bakke for de argentinske serier i Norge. Mega ærgerligt. Håber ikke det sker i Danmark i den nærmeste fremtid. De har selvfølgelig den svenske dub, men norsk tekst. :(

Mickey Mouse

4. marts 2018
Kl. 08:52
60
Nej, det kan jeg godt forstå. Der kan gå lang tid :P Ja, den bliver spændende at se. Det er svært at sige egentligt. Men hendes kampsportspræstationer i Kickin’ It kunne godt bruges til Kim Possible Snakker om Kim Possible :P Har godt set nogle franske udgaver af Violetta på eBay. Dog kom de fra Australien. De har virkelig fede covers, og så er det fra Sæson 2. Jeg tror også, at der gik noget galt i går, da de har programmeret Disney Channel. Jeg optog nogle af Cars kortfilmene, da jeg mente, at nogle af dem var nye. Nogle af optagelserne indeholdte Mech-X4, og andre havde optaget omkring 50 minutter.. Ja, det har du ret i. Jeg har også gerne ville optage nogle ting uden at skulle bruge mobil eller lignende. Dog har jeg ikke så meget styr på de ting, og synes det er rimelig mange penge :P Synes filmen var fed, så jeg skal klart følge med i serien uanset hvad. Nej, det er lidt voldsomt. De er begyndt at starte mange serier igen på en gang. Der var på et tidspunkt en pause uden nye episoder i flere måneder. Er der 10 versioner af Descendants 2? Hvordan i al verden kan det være, jeg har kun set 2? Måske udgiver Disney både Descendants og Descendants 2 som Sing-Along udgaver på DVD snart. Det skete både med High School Musical og Frost. Nej, men jeg tænker på, at hele sæson 3 af Rileys Verden er ikke begyndt endnu. Både Liv & Maddie og Rileys Verden mangler kun deres sidste sæson - og hvem ved hvornår de begynder.. Mener du ikke måneder? Desuden kan det være, at de har valgt at tage Big Hero 6 først, fordi filmen er populær, og den var nemmere at oversætte. Regner med at det kommer på onsdag. Kan lige linke til det, når det er. Så må du gerne stemme :D Dove Cameron er også fantastisk. Jeg ville ønske, at jeg kunne se hende i Agents of S.H.I.E.L.D., men Disney har kun udgivet sæson 1 på DVD i Danmark. I “Svar 29” skrev du det. Så både Soy Luna OG Once. Wow. Det har bare ikke at komme i Danmark, forstår ingenting af hvad de siger. Så du forresten, at Andi Mack får en sæson 3?
I Only Hope That We Don't Lose Sight Of One Thing - That It Was All Started By A Mouse - Walt Disney

Dam(18)

4. marts 2018
Kl. 11:37
61
først Dove Cameron karakter hedder Ruby da jeg har fulgt med fra sæson 1-4 af agents of S.H.I.E.L.D. Kan jeg sige at Ruby ikke har været med før om hun er helt eller skurk og de er nået til episode 11 i sæson 5. P:S:sæson 1-4 ligger på Viaplay. China Anne Mcclaine er med i DC Comic serien som sendes på Netflix og hendes karakter hedder Jennifer Pierce. Olivia Holt er Med i Cloak and Dagger som Dagger (Marvel) Callum Worthy er med i New Warrior som Robbie Baldwin/Speedball(Marvel) .

Dam(18)

4. marts 2018
Kl. 11:42
62
China Anne Mcclaine er med i DC Comic serien som sendes på Netflix og hendes karakter hedder Jennifer Pierce. glemte at skrive at serien hedder Black Lightining.

Artan

4. marts 2018
Kl. 12:27
63
Jeg tror faktisk kun der findes filmene og et par episoder af Kim Possible på DVD i Danmark. Det er ikke ret mane ihvertfald. I januar da de viste sæson 1 optog jeg den. Mener du ikke Soy Luna? :P Det var den serie jeg snakkede om. :) Ja i går og i dag virkede tv-guidsne ikke. Jeg kigge efter Yousees tv-guide, da jeg skulle optage Biler kortfilmene, men det duede ikke. Så jeg skyndte mig at sætte dem til at optage efter Disney Channels, så passede det perfekt. Dog findes der ikke nye episoder. Jeg optog dem kun for at have dem fra Disney Channel. Alle episoderne findes på DVD i Danmark. Dem der er på Blu-ray , gælder også for DVD'erne: Biler: Bumle højt på strå: BBHPS Pixar short films collection Vol. 2: PSFC v.2 Biler kortfilm fra Kølerkildekøbing: BKFK CARS TOONS: Redningstjeneste Bumle (BBHPS)(Blu-Ray) Bumle Den Barske (BBHPS)(Blu-Ray) El Bumledor (BBHPS)(Blu-Ray) UFB Uidentificeret Flyvende Bumle (BBHPS)(Blu-Ray) Tokyo Bumle (BBHPS)(Blu-Ray) Monster Truck Bumle (BBHPS)(Blu-Ray) Heavy Metal Bumle (BBHPS)(Blu-Ray) Bumles Månemission (BBHPS)(Blu-Ray) Privatdetektiv Bumle (BBHPS)(Blu-Ray) Bumle Går I Luften (PSFC v.2)(Blu-Ray) Bumles Tidsrejse (PSFC v.2)(Blu-Ray) Tales From Radiator Springs: Kølerkildekøbing 500½ (BKFK)(DVD) Jongløren (BKFK)(DVD) Flue-Kampen (BKFK)(DVD) Hikke (BKFK)(DVD) "Synes filmen var fed, så jeg skal klart følge med i serien uanset hvad." Er det ikke MECH-X4 vi snakker om? De har da ikke nogle film. Det ville være fedt hvis Super Fredag kom tilbage. :) Der er blandt andet: Descendants 2 Descendants 2: Sing-Aong Descendants 2: Wand For The Crown Descendants 2: Emojified Edition Descendants 2: Wicked Couture Descendants 2: Carsendants Og mange andre De har kun vist de her i Danmark: Descendants 2 Descendants 2: Sing-Aong Det kommer ikke til at ske, beklager. High School Musical havde allerede Sing-along på Første/original udgaverne. Anden udgaverne fik også Dance-Along med. Nårh ja, okay. :P Jo, sorry. Det var måneder jeg mente. Det gik lidt stærkt. :P Ja, måske. Men det er bare mega ærgerligt for mig, da jeg ikke kan lide tegnede-serier. Kan mest/kun lide live-action. Hehe, selvfølgelig stemmer jeg. :) Ser ikke non-disney serier, synes de er kedelige. Især Marvel/DC comic. Jeg har aldrig set nogle film/serier fra det. Men jeg tror de er på Viaplay. Nårh, ja. Der stod at der ville kommer nye episoder hver lørdag klokken 8. Jeg kan dog ikke huske hvor det stod. Ja, det er virkelig synd for dem. :( Ja. Du skrev det faktisk også i "svar 48". Men jeg havde set det allerede før det. :P

Artan

9. marts 2018
Kl. 08:43
64
Jeg har opdaget noget utroligt fedt. Johnny Tsunami som er en Disney Channel Original Movie, findes ikke med dansk tekst nogle steder (i Danmark), men i Australien har de DVD'en med alle skandinaviske undertekster. Det ligner som om man har købt den i Danmark, da advarsels infoerne, og menuerne er på dansk osv. Jeg tror de rigtigt skulle sælge den i Skandinavien, men skiftede mening i sidste øjeblik. Den har jeg nu fået. Så nu har jeg endelig fået en ny DCOM til samlingen, siden Descendants 2. Nu har jeg 44/104. :D Det er den ældste DCOM jeg har. Det er deres film nummer 9.

Mickey Mouse

9. marts 2018
Kl. 20:47
65
DAM(18) Det ved jeg godt. Jeg følger næsten alle Disneys sociale medier inklusiv Marvel, så jeg ved det godt. Det er Dove Camerons første optræden inden for Marvel universet. Og jeg kender også til Olivia Holt, da det har stået på i lidt tid endnu. ARTAN: Der findes 5 DVD med epiosder og film. Sendte de Kim Possible her i januar? :O Hvad mener du? Forstår ingenting. Soy Luna har da ingen film. Det er virkelig irriterende, når det ikke passer. Godt der ikke kom noget nyt. Jeg så klip fra nogle af Cars kortfilmene i reklamerne, og det må være 2. DVD med Cars kortfilm: Kortfilm fra Kølerkildekøbning. Jeg har ikke set DVD’en, da jeg troede, at jeg havde set dem alle. :p Nej, Big Hero 6 :P Ja, jeg savner også dem. Det var fedt, når de sendte Violetta samt 2 nye episoder af serier :D Har kun hørt om 4 af dem :o Frost udgav de med sing-along året efter, at filmen var kommet på DVD, altså i 2014. Der er stadig chance, da Descendants 2 udkom sidste år på DVD, og sing-along filmen kom i år. Dog udgiver Disney ikke særligt mange DVD’er mere. Ja, det er lidt nederen. Jeg elsker tegnede serier. Håber de kommer med en til Vilde Rolf :P Den er kommet på og her er den: https://ideas.lego.com/projects/ea08d681-3ca2-455f-b899-960a8bdc2f00 - kom faktisk på i onsdags. Hvad mener du? Marvel er jo Disney. Agents of S.H.I.E.L.D. er lavet af Marvel og ABC. Disney ejer ABC og Marvel. Derfor er Agents of S.H.I.E.L.D., Disney. Det er derfor, at Disney har lavet Big Hero 6; den er baseret på en Marvel tegneserie. Den eneste non-Disney serie, som jeg gider at se på Disney kanalerne er Miraculous. DC Comics er IKKE Disney, så det har jeg det fint med. Støt ikke konkurrenterne. Det kan i hvert fald ikke havde være rigtigt, da de aldrig kom. De starter vel ikke nye før til sommer. Næ, det er forfærdeligt. Ja, det ved jeg, men du svarede mig aldrig :P Så det på ComingSoon.net for noget tids siden. Wow, det er da fedt! Og lidt mærkeligt at den kan findes dér med vores sprog. Det er bare åndssvagt ikke bare prøve på at udgive filmen.
I Only Hope That We Don't Lose Sight Of One Thing - That It Was All Started By A Mouse - Walt Disney

Mickey Mouse

9. marts 2018
Kl. 21:26
66
Det kan godt være, at jeg ikke har optaget alle de exclusice episoder og film fra Disneh kanalerne, men jeg har da optaget noget andet spændende. I følge min TV boks har jeg optaget 12 reklamer fra Soy Luna. Desværre går den først fra starten af sæson 2, så jeg har ikke reklamerne fra inden da. Mega fedt :P
I Only Hope That We Don't Lose Sight Of One Thing - That It Was All Started By A Mouse - Walt Disney

Mickey Mouse

10. marts 2018
Kl. 22:42
67
Så en reklame på Disney Channel omkring påsken. I følge reklamen kommer der rigtig mange nye afsnit fra forskellige serier. Udover Soy Luna og Once, så kommer der nye afsnit af Big Hero 6, DuckTales, Løvernes Garde, To På Flugt, Harley i Midten og Elena fra Avalor. Udover det kommer der også nye afsnit af Milo Murphys Lov. Harley i Midten starter inden påsken med filmen, der er starten på sæson 2. Det bliver en vild påske :o
I Only Hope That We Don't Lose Sight Of One Thing - That It Was All Started By A Mouse - Walt Disney

Artan

10. marts 2018
Kl. 23:46
68
Ja, de viste det både i januar og nu i marts. JEG skrev: I Frankrig er Soy Luna udgivet på DVD. Desværre kun på fransk. Ellers kunne du købe dem, hvis der også var originalt sprog, og de ikke blev udgivet i Argentina/Spanien. DU skrev: Har godt set nogle franske udgaver af Violetta på eBay. Dog kom de fra Australien. De har virkelig fede covers, og så er det fra Sæson 2. JEG skrev: Mener du ikke Soy Luna? :P Det var den serie jeg snakkede om. :) Du skriver: Hvad mener du? Forstår ingenting. Soy Luna har da ingen film. Nu er jeg lidt forvirret. Jep der er 2 DVD'er. Nu ved du det. :P JEG skrev: Dog kan jeg ikke lide Science-Fiktion/robot serier, så jeg springer over den her gang. (Jeg refererede til Mech-X4 DU skrev: Synes filmen var fed, så jeg skal klart følge med i serien uanset hvad. JEG skrev: "Synes filmen var fed, så jeg skal klart følge med i serien uanset hvad." Er det ikke MECH-X4 vi snakker om? De har da ikke nogle film. DU skriver: Nej, Big Hero 6 :P Jeg er igen lidt forvirret. :P Du skrev: "Har kun hørt om 4 af dem :o" Hvilke havde du hørt om? :) Du skal ikke regne med en DCOM, som ikke engang er kommet ud i andre lande (Især USA), i ny udgave med sing-along, skulle komme ud i Danmark. Sorry to say. Vidste du ikke der kommer en Vilde Rolf 2? Har stemt/støttet. :) Ja, jeg ved godt at Marvel også er Disney. :P Jeg tror bare jeg formulerede mig forkert da jeg sagde det. Jeg mente at jeg hverken kunne lide Marvel/superhelte serier/film, OG andre NON-Disney serier. :) Så må det ha' været forkert reklame. :/ Har nok glemt at svare. :P I det mindste kan man købe den fra ebay og andre sider. :) Fedt. Jeg samlede også engang på reklamerne/promos, så jeg har et par gamle fra sæson 1. Jeg har også bloopers fra Soy Luna: "Luz, camara, ups" med dansk tale. :P Jeg ville ha' svaret i går, men jeg havde ikke computer til rådighed, og det tager lidt lang tid med telefon, så derfor ventede jeg til nu. Men jeg så også reklamen, og jeg ville skrive det, men det ville ikke give mening, ikke at svare dig på alle de samtaler, og kun skrive det her. :P Men jeg så reklamen og der er 2 ting der er irriterende/underlige. 1. Hvorfor kan de ikke starte Raven's Home til påske? :( Irriterende de viser så mange tegnefilms-serier, og ikke live-action. :( 2. Både reklamen med Harley i midten "filmen" (Jeg skriver "filmen", fordi det ikke er en film, men en 45-minutters special, selvom den bliver kaldt/hedder filmen) og reklamen med påske, der er Harley i midten på engelsk. Har de droppet at dubbe Harley i midten sæson 2? Jeg håber utroligt meget at de viser DCOMs i påsken som de andre år. Jeg tror ikke hvis skal have så mange "samtaler" i gang, vi bliver tit forvirret over hvad vi skriver om. :P

Artan

11. marts 2018
Kl. 01:23
69
Den 30/03 kommer der en ny To på flugt 45-minutters special "dronning for en dag" på Disney Channel. Den kommer også på DVD.

Artan

11. marts 2018
Kl. 01:37
70
Bare glem det med at Harley i midten er engelsk. Jeg lagde ikke mærke til at det var behind the scenes. De plejer næsten aldrig at dubbe behind the scenes, så det giver mening at reklamen er engelsk.

Mickey Mouse

11. marts 2018
Kl. 09:15
71
Nåh, det har jeg ikke set :P Det var Descendants jeg snakkede om :P Nej, det er også okay. Jeg har ikke så meget at bruge den til, men det kunne godt være, at de ville udgive den nu, hvor både HSM og Frost har været udgivet på den måde. Jo,o det har jeg vidst i lang tid. De offentligtgjorde det i sommeren 2016 via en live stream på Facebook. Men det kunne da være sjovt med en Vilde Rolf TV serie :P Tak. Nu mangler jeg bare 88 supporters. Wow, der er lang vej, selvom man kun skal nå 100. Jeg skulle have tænkt på for længe siden. Fandt faktisk en reklame mere i en af mine Soy Luna episoder. Der viser de Jazmín og Nina, der tager billeder hele tiden. Det er okay. Jeg er heller ikke så hurtig til at svare :P Ja, det er lidt mærkeligt. Dog er det kun Big Hero 6, der er ny, da de andre bare er nye episoder. Ja, men du ved, at de altid kaldet det for en film. Det er egentligt kun en halv spillefilm men whatever. Jeg glæder mig til at se den. Uanset om de har droppet at oversætte den, så har jeg det fint uanset hvad. Ville hellere have den på engelsk :D Jeg er lige bange for, at det ikke kommer til at ske. De plejer som regelt at vise tideligt, hvilke film der kommer i påsken. Måske har de valgt at tage serier i stedet for? :/ Nej, du har nok ret. I flere samtaler har vi ikke fattet hinanden. Nu har jeg også droppet at svare på noget af det :P Fedt! Ved du hvornår den kommer på DVD så? Jeg håber egentligt, at de også udgiver hele serien på DVD. De gør det stadig med Disney Junior for nogle få af dem.
I Only Hope That We Don't Lose Sight Of One Thing - That It Was All Started By A Mouse - Walt Disney

Mickey Mouse

24. marts 2018
Kl. 16:32
72
Så DVD’en på Gucca i går. Den kommer d. 12. april :D
I Only Hope That We Don't Lose Sight Of One Thing - That It Was All Started By A Mouse - Walt Disney

Artan

24. marts 2018
Kl. 16:55
73
Descendants? Nu er jeg endnu mere forvirret. :P HSM har ikke først fået en normal udgave, derefter en sing-long udgave. HSM har sing-long både på den første og anden udgave. Det nye der kom på anden udgave var Dance-along. Frost derimod, fik en normal udgave, derefter en sing-along. :) Så skal det bare ikke være dårligt tegnet. :P Er den reklame ikke fra sæson 2? Der kommer 4 ny specials: Harley i Midten, Elena Fra Avalor, To På flugt og Big hero 6. De har dubbet den. :D De viser 4 film i påske weekenden: 30. Marts - Descendants - 19:20 - Fredag 31. Marts - Descendants 2 - 19:20 - Lørdag 1. April - To på flugt: Flere hårrejsende eventyr - 19:20 - Søndag 2. April - Min Usynlige Søster- 19:20 - Mandag Jeg håber de laver en musik uge, eller danse uge hvor de viser dance-alongs/sing-alongs/what's what, ligesom de gjorde for 2 år siden med Violetta konkurrencen. De udgiver ikke Disney Channel/XD serier på DVD, kun Junior serier. Men ja, som du fandt ud af det, så kommer den, den 12. April. :) Der er også kommet flere versioner af Zombies.: Zombies Zombies: Behind The Bamm Zombies: Zoms vs Poms Jeg har uploadet: High School Musical 2: Dance-Along Descendants: Sing-Along (Fra Danmark) Descendants 2: Sing-Along (Fra Danmark) Descendants 2: Wand For The Crown Starten af Descendants 2: Emojified Jeg har klippet filmen ud, da man ikke kan uploade det hele på YT. Hvis du nu vil se, hvordan nogle af de forskellige udgaver, ser ud til filmene: https://www.youtube.com/watch?v=UVYQjdCK0KI https://www.youtube.com/watch?v=rjkRmXS9k5Q https://www.youtube.com/watch?v=h1pG09BbXjY https://www.youtube.com/watch?v=QLYM8tAg1sg&t=0s&list=PLsvYCGZ0zecy-ggZvNvAM_NOM7btzkRRA&index=1 https://www.youtube.com/watch?v=088Rku6ceiE&t=0s&list=PLsvYCGZ0zeczdvVmICjY4OCH6jsZoofyg&index=1 Hvis du vil se nogle andre Descendants, Zombies udgaver (Eller andre DCOMS), så bare fortæl det, så uploader jeg dem.

Artan

24. marts 2018
Kl. 17:21
74
Lørdag den 7. april er det Rapunzels dag. De tænder det her hele dagen: Tangled: Before Ever After (DCOM) Tangled: Queen For A Day (45-Minutters Special Episode [Episode 16]) Tangled: The Series (8 episoder [1-4 og 6-9]) (episode 5 bliver vist 30. marts og andre dage) Tangled: Short Cuts (Alle 4 episoder) Tangled: Inside The journal (Alle 10 episoder) De mangler bare To på flugt filmen (klassikeren), kortfilmen: To i medgang og modgang og episode 5. Det kan være det er en Rapunzel weekend, så måske viser de dem søndag den 8. april.

Artan

24. marts 2018
Kl. 19:18
75
Forresten så har jeg lige fundet ud af, at min lære kender hende der blandt andet lægger stemme til: Ambar (Soy Luna), Zoe (O11CE) og Gabriella (High School Musical). Han kender også hende der blandt andet lægger stemme til: Dylan (Geek Charming) og Maddie (The Suite Life Of Zack & Cody/On Deck) Virkelig fedt faktisk. :P

Artan

25. marts 2018
Kl. 03:25
76

Artan

25. marts 2018
Kl. 13:37
77
Det er åbenbart Rapunzel weekend. De tænder dem også om søndagen. De tænder episode 10 på søndag den 8.

Mickey Mouse

26. marts 2018
Kl. 22:16
78
Lige meget. Det var nr. 2 jeg mente :P (HSM/Frost) Nej, reklamen viser Jazmín tage selfies, og Nina tage selfies sammen med alle mulige mennesker, efter hun har afsløret sig selv som Felicity. Den er fra Sæson 1. Har 14 reklamer nu med Soy Luna. Hvad er det for en Elena fra Avalor? Det må jeg se i morgen, når jeg tjekker kanalerne. Ved du egentligt hel præcist, hvilke nye episoder fra serier, der starter i påsken på Disney Channel? Det var ikke mange film, men det var da lidt. Det kunne være sjovt. Jeg kan ikke huske det fra dengang udover konkurrencen. Det var noget med, at den skulle optages i England, ikke? To På Flugt: Serien er da ikke Junior serie? Og det er Elena fra Avalor da heller ikke. Det jeg savner ved udgivelser fra Disney Junior er Miles from Tomorrowland. Jeg har aldrig fulgt med i serien, men jeg kan godt lide sangen, og jeg ser også serien, hvis jeg ikke ser andet. Jeg har selv noget fra serien af merchandise. Ærgerligt at den ikke er kommet på DVD. Wow. Utroligt. Jeg har ikke lige set dem, men jeg skal nok lige prøve at få gjort det, når jeg husker det næste gang. Zombies ser jeg ikke, da jeg ikke har set filmen endnu. Det gider jeg ikke. Hold da op. Så må de da snart reklamere for det. Det er irriterende, at de allerede sender Queen for a Day. Der mangler stadig at blive sendt 7 episoder forinden.. WHAT?! REALLY?! Okay, jeg er egentligt lidt ligeglad, når det gælder de danske stemmer, men hvis det gælder Disney kanalerne, så er det fint. De er jo på vores alder, så det er fedt. Ved du egentligt, hvad de hedder? Og kan du så komme til at møde dem? Og vent lige lidt; er Ámbar og Zoe den samme? :O Tror du egentligt, at DuckTales Woo-oo nogensinde kommer på DVD i Danmark? Den kom i USA Troede faktisk ikke at Andi Mack var SÅ populær. Så tidligere at der kommer en bog om serien :o Hvis du har tid og gider - ingen tvang eller noget - så må du faktisk godt hjælpe mig igen på LEGO. Jeg har lavet nogle flere projekter - ikke Disney relateret endnu - og jeg mangler nogle stemmer. Det tager kun 2 sek., du behøver ikke at læse teksten eller noget. Vil bare gerne nå lidt højt. Tak :)
I Only Hope That We Don't Lose Sight Of One Thing - That It Was All Started By A Mouse - Walt Disney

Mickey Mouse

26. marts 2018
Kl. 22:21
79
Har hørt at der skulle ske en masse spændende ting i Soy Luna. Glæder mig sygt til at få set dem, men jeg har ikke noget det endnu. Heldigvis er der pause igen fra på fredag af. Har 27 episoder jeg ikke har set. Har ikke set Soy Luna siden 4. februar :’( Ved du, hvornår de starter for sidste gang igen?
I Only Hope That We Don't Lose Sight Of One Thing - That It Was All Started By A Mouse - Walt Disney

Artan

26. marts 2018
Kl. 23:01
80
Men nr. 2 udgave af HSM er ikke det samme som nr. 2 udgave af Frost. Lidt svært at forklare. :P Den kan jeg ikke huske. Jeg har også et par reklamer fra Soy Luna, men jeg samler ikke på dem mere. Jeg har 7-8 bloopers-reklamer, og 1 fra finaleugen, og 1 fra da de skulle genudsende sæson 1. Ellers stoppede jeg med at samle. Hvordan har du reklamerne? Har du dem som filer? Vil du have mine? Det er episoden: "Realm of the Jaquins". Jeg ved kun at de skal sende nye episoder af Harley I Midten mandage og fredage, og Soy Luna Mandag-Fredag. Har ikke holdt øje med de andre serier. Jo, de skulle optage det i England. :) Hehe, jeg sagde ikke de 2 serier er Junior serier. Jeg sagde at de kun udgiver "junior" serier på DVD i Danmark. De har ikke udgivet en eneste Disney Channel serie på DVD i Danmark, undtagen Hannah Montana. Jeg har aldrig hørt om den serie. :P De spoiler ikke noget i videoen, de er kun ca. 5 minutter eller mindre. :P Faktisk behøver de ikke at skynde sig, da de har vist de 10 første episoder. Men Queen For A Day har produktionskoden 111 (Episode 11 ifølge skandinavien), men den blev vist som nummer 16. Det vil sige QFAD er episode 16, men har koden 111 (Ep 11 ifølge danmark). Så ifølge Danmark viser de dem i "rækkefølge", selvom det i virkeligheden ikke er den rigtige rækkefølge. Håber du forstår. ;) Faktisk er de ikke på vores alder, og de er søskende. :P De hedder "Maja Iven Ulstrup" (Dylan, Maddie) og "Thea Iven Ulstrup" (Ambar, Zoe, Gabriella). Ja, de er samme person. De er begge to ca 28-31 år Jeg synes det er fedt at arbejde med dubs, så han sagde, han måske kunne få en af dem til at komme over til skolen, eller noget. :P Tror ikke, ellers ville den sikkert komme for længe siden. Fedt. Der er også bøger til bl.a High School Musical, Hannah Montana og Descendants. Kan godt kigge på det en dag, når jeg får tid. :) Jeg ved allerede hvad der sker, da jeg nogle gange ser klip på Youtube. Men den er UTROLIGT spændende, glæd dig. Hvor har du hørt at der er pause på fredag? Ifølge mit skema så fortsætter de til episode 80. Dog er det underligt at der i mit skema står, de viser det her: Tordag D. 29: Episode 59 Fredag D. 30: Episode 60 Mandag D. 2: Episode 60 Tirsdag D. 3: Episode 62 Onsdag D. 4 Episode 63 Hvorfor springer de episode 61 over på mandag? Eller er det bare en fejl, også viser de episode 61 istedet? Virkelig irriterende med disse fejl. :( Siden du ikke har set Soy Luna siden Februar, har du så heller ikke set Once?

Artan

27. marts 2018
Kl. 21:27
81
Shout factory har købt rettighederne til at udgive Gravity Falls på DVD og Blu-Ray. Hvis det går godt, køber de sikkert flere serier fra Disney og udgiver dem. :D Desværre er der kun engelsk lydspor, men man kan da altid håbe på de udgiver dem i Danmark. :) https://www.shoutfactory.com/product/gravity-falls-the-complete-series-collector-s-edition?product_id=6756

Artan

2. april 2018
Kl. 13:57
82
Ravens home kommer den 27, med dansk tale . :D

Artan

2. april 2018
Kl. 18:36
83
Jeg havde ret, de tændte den forkerte Soy Luna episode i dag. :(

Mickey Mouse

2. april 2018
Kl. 20:52
84
Jeg ved det godt, så du behøver heller ikke at forklare :P Det er lige meget. Ej, ville hellere have dem fra Sæson 1. Har optaget episoder fra forskellige serier på boksen, hvor de ligger som reklamer. Det fylder nogle timer :P Nej, det var kun specials. Øøøh, modsiger du ikke lige dig selv dér? De udgiver kun Junior serier i Danmark og ingen Disney Channel serier, men både Violetta, Elena fra Avalor og To På Flugt: Serien. Jeg ved ikke, hvor at du skriver “junior” serier, men de er da ikke kun til mindre børn. Miles from Tomorrowland er en serie, der fokuserer på en familie i rummet. Den er baseret på Tomorrowland fra Disneyland. All right. Men jeg ser stadig ikke sådan noget. Det er egentligt kun, hvis Disney sender reklamer eller trailers til det. Det gør jeg, og jeg synes, at det er plat... Okay, så er det da ogs’ bare lig’ me’et. :P Men okay, det kan da stadig være sjovt at møde dem. Fandt også en skuespiller på et tidspunkt, som jeg troede havde samme alder. Nope, hun var ældre. Så ville Disney altså ikke tage seeretallene fra USA denne gang. Ærgerligt. I know. Var bare overrasket også at se lige DEN serie. Har flere bøger til Descendants. Har selv set bøger med Rileys Verden og Liv & Maddie. Fordi de har pauset dem hvert 20. episode. Og i følge “Svar 83” så skriver du, at det var forkert episode. De er formentligt stoppet efter episoden i fredags, da Once så ud til at være den samme også. Nej. Egentligt ikke. Har ikke lige haft tid pga. det med LEGO’et og arbejde. Og så har jeg lige været i Tyskland. Men jeg så episode 21 i søndags, tror jeg. Ellers har jeg ikke set noget. Det er de bedste nyheder jeg har fået i den sidste uge, tror jeg. Jeg SKAL eje den DVD. Jeg havde købt den direkte fra dem, hvis de sendte til Danmark. Man får et litografi med :’( Det kommer til at koste dyrt på eBay. Dog er jeg usikker på, om hele serien er på. Der står at der er 40 episoder, men faktisk består hele serien af 41 episoder. Jeg laver en blog med det. Vil du have, at jeg krediterer dig for det, eller vil du helst undvære? 27. april? :O Ikke flere serier nu. Jeg kan ikke nå det... :p Har måtte droppe Vampirina og Bizaardvark pga. det :(
I Only Hope That We Don't Lose Sight Of One Thing - That It Was All Started By A Mouse - Walt Disney

Artan

2. april 2018
Kl. 21:37
85
Mine reklamer er også fra sæson 1. :) De har da ikke udgivet To på flugt serien i Danmark. De udgiver kun Junior serier i Danmark, og 2 Disney channel serier: Hannah Montana og Elena fra Avalor. Jeg tæller ikke Violetta, da de kun har udgivet sæson 1 og det ikke er en original series, men en argentisk serie. Havde kun set bøgerne med Descendants, High School Musical og Hannah Montana. Vidste ikke der også var de bøger. :) Nope. Fordi i morgen viser de den episode, der faktisk skal starte i morgen. De springer bare over 141. :( Når de så viser episode 142 i morgen, så er jeg gået glip af en episode. :'( Den episode fra Once, var ikke gammel. Den var ny. Så de holder ikke pause med hverken Soy Luna eller Once :) Hvorfor ikke Blu-ray'en? Den har bedre kvalitet? :) Der er altså 40 episoder af Gravity Falls: https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Gravity_Falls_episodes#Episodes Den sidste episode er en 45-minutters special. Hvis du har lyst, må du gerne. :) Siden jeg elsker Ravens rigtige stemme, og har set That's So Raven og Raven's Home på engelsk, så er det FØRSTE gang jeg ikke kan lide de danske stemmer. Jeg kommer til at have svært ved at vænne mig, til hendes danske stemme. Har du ikke set smugkigget på appen?

Mickey Mouse

2. april 2018
Kl. 22:12
86
Netop! Du skrev jo selv, at de ville udgive To På Flugt: Serien - Dronning for en Dag :P Og de har da også udgivet Flere Hårrejsende Eventyr Kigger også meget efter bøger selvom jeg ikke får dem læst. Mest kigger jeg efter merchandise, hvor de så kommer ind imellem :P Så må vi vente til de genudsender episoderne igen. Men Once havde da samme beskrivelse som en af de tidligere episoder. Har ikke tjekket episoden så jeg ved det ikke, men jeg så det bare. Ja okay, så tager vi bare begge to. 2 eksemplarer er også bedst. Ville dog ønske jeg boede eller kendte nogen i USA. Vildt irriterende. Hvorfor skal de gode ting hele tiden komme i udlandet. Det er det samme med Tyskland. Ja okay. Det vidste jeg så ikke. Disney i Danmark sendte dem over 4 episoder og ellers i special afsnittet Gravity Falls: Weirdmageddon. Har intet kunne læse om en special på Wikipedia eller Wikia Jeg gør det så. Jeg henviser altid til de sider, som jeg har det fra, og da det kommer fra dig, så bliver jeg teknisk set nødt til det. Dog synes jeg selv, at det er fedt at blive krediteret, så jeg ville klart gøre det alligevel. Laver formentligt det i morgen ellers bliver det først i weekenden. Åh nej. Det lyder ikke særlig godt. Har ikke set det, nej. Jeg skal derind i morgen, da de har det med påske, så jeg skal lige tjekke deres videoer alligevel. Må lige huske det. Har nu alle Violetta DVD’er fra Tyskland undtagen Sæson 1, Volume 3-10. Det er vildt irriterende, at de i Tyskland udgiver en HEL sæson på 10 DVD’er. Total spild. Dog irriterer det mig også, at der ikke er nogen lande, der udgiver Violetta Sæson 2 og 3 udover Frankrig og Polen. Hvorfor...?
I Only Hope That We Don't Lose Sight Of One Thing - That It Was All Started By A Mouse - Walt Disney

Artan

2. april 2018
Kl. 22:39
87
Ja. Men det er jo ikke hele serien. Den ene DVD er en DCOM, og den anden dvd er jo bare en 45-minutters special. :) De har jo også udgivet en Shake It Up special i danmark, Kim possible episoder og DCOM'en, og mange Phineas og ferb spceials. Men den eneste FULDE serie de har udgivet er Hannah Montana, og måske Elena fra Avalor. Jeg hader bøger. Jeg tror aldrig jeg har læst en fuld bog. :P Men det er da irriterende jeg går glip af en episode. Jeg er aldrig gået glip af en eneste episode af Violetta og Soy Luna. Der er også utroligt mange der har klaget på Instagram fra Danmark, Sverige og Norge. Og jeg skrev til dem i fredags, men de ignorerede mig. Det havde 4 dage til at ordne problemet. :( Den episode der var i dag, var ikke gammel men ny. Står også på Disney Channels tv-guide. :) Ja det er ret ærgerligt vi ikke får de gode ting. Jeg har da den sidste episode som en 45-minutters special på dansk. Jeg optog den fra Disney Channel. Tjekker det ud i morgen så. :) Men jeg kan godt lide børnenes stemmer. Det er bare Raven og Chelsea jeg får svært ved at vænne mig til. Raven har også haft 3 forskellige stemmer igennem de episoder hun har været gæstestjerner i, som jeg har set: Sonny With A Chance (Anden stemme) K.C. Undercover (Anden stemme) Ravens Home (Anden stemme) The Suite Life Of Zack & Cody (Jeg ved ikke hvilken stemme hun har, da jeg ikke har set den endnu) That's So Raven (Én episode er dubbet til dansk. Jeg har ikke set den på dansk, så jeg ved ikke hvilken stemme hun har) Har de ikke også udgivet sæson 2 og 3 i spanien?

Artan

3. april 2018
Kl. 19:27
88
Big Hero 6 serien starter den 5. Maj. Og det sjove er at serien ikke er blevet vist i USA. Det er kun den første episode (45-Minutters special), der er vist i USA. Men i England er serien blevet vist. :)

Mickey Mouse

5. april 2018
Kl. 16:13
89
Derfor er det da stadig serien. Elena fra Avalor er delvist udgivet fuldtud indtil videre. Jeg siger ikke, at det du siger ikke er rigtigt, men hvordan ser sæson 4 ud af Hannah Montana. Har aldrig set DVD’en for sidste sæson. Heller ikke en skolebog? :P Heller ikke det bedste for mig. Jeg kan godt lide at have dem, og jeg vil rigtigt gerne læse dem, men jeg tror ikke, at jeg gider pga. skolen. Man skulle hele tiden læse kedelige bøger, så det er blevet kedeligt at læse. Det er Disney i Norden, hvad havde du forventet? :p Men de bliver vel genudsendt til sommer igen, så der kan den vel ses? Er det ikke episode 61? Så skal der jo bare ses 19 mere bagefter. Ja okay. Så bare beskrivelsen på fjernsynet. Er gået igang med at se serien igen. Ved ikke lige hvilket afsnit jeg er nået til. Og det er formentligt kun grundet vores befolkningstal.. Er det Gravity Falls? Det er længere end 45 minutter. Gravity Falls: Weirdmageddon varer over en time. Den er baseret ud fra de sldste 4 episoder af sæson 2. Jeg har ikke set episoden af That’s So Raven på dansk. Det Søde Liv Til Søs stemmen kan jeg ikke huske, og jeg mindes ikke noget med Sonny With A Chance. Jeg synes, at stemmen til hende i K.C. Undercover passer perfekt i forhold til karakteren. Jeg så det i Disney Channel appen uanset hvad, da det var et påskeæg. Jeg kan godt lide Chelseas stemme, men Ravens var jeg lidt usikker på. Jeg så ikke så meget af videon, da jeg fandt ud af, at det var den første episode, som man så noget fra. Jeg så en reklame fra serien i fjernsynet i går, og hvis man ikke kigger på skærmen, så har jeg det egentligt fint nok med Ravens stemme. Hendes stemme minder mig om en stemme, som jeg har hørt i en af serierne for nogle år tilbage. Hvordan det lyder i selve serien, når man følger den, ved jeg ikke, men det må jeg se på, når den kommer. Jeg kan kun finde Sæson 1. Jeg har søgt på Google og Amazon, men det er kun Sæson 1 og alle de specielle. Soy Luna er også kun udgivet med Sæson 1 i Franking, ikke engang Spanien. Det giver ingen mening. Det er lidt vildt. Dog er jeg ikke helt sikker. I følge guiden på Wikipedia vil nogle af de senere episoder i sæson 1 komme omkring slut april/start maj. Derfor må de tidligere episoder også være vist, men de er bare ikke blevet skrevet på. Det samme er gældende for DuckTales. I følge guids’ne på Wikipedia og Wikia er de episoder, der for nyligt er udgivet ikke skrevet på. Det virker som om, at de ikke er udgivet i USA endnu. Det drejer sig om 3 episoder. Virkelig mærkeligt. Så lige en reklame for Zombies på Disney Channel. Den kommer 27. april.
I Only Hope That We Don't Lose Sight Of One Thing - That It Was All Started By A Mouse - Walt Disney

Artan

5. april 2018
Kl. 16:28
90
https://www.laserdisken.dk/html/visvare.dna?vare=3196368883781301 Nope. Jeg læste aldrig alle kapitler. Jeg HADER bøger. :P Præcis. Jeg hader Disney Channel Scandinavia. :( Soy Luna slutter om 3 uger. Jeg føler den bliver lidt kedeligere, i forhold til Soy Luna. Men jeg ser stadig begge serier. :) Nej. Der er: Weirdmageddon Part 1 (ca 20 minutter) Weirdmageddon 2: Escape from Reality (ca 20 minutter) Weirdmageddon 3: Take Back The Falls (ca 45 minutter) https://itunes.apple.com/us/tv-season/gravity-falls-vol-4/id1013132919 Jeg har den sidste episode kun: Weirdmageddon 3: Take Back The Falls (ca 45 minutter) Jeg kan faktisk ikke lide nogle af hendes stemmer. Jeg er blevet så vant til hendes engelske stemme, at jeg bare hader når hun får dansk stemme. :P Det irriterer mig faktisk også at jeg ikke kan huske, hvor jeg har hørt Raven's stemme. Jeg husker det som om det er en stemme i Violetta, ellers så må det være en gammel serie/film. Hmm... underligt. Det kan være jeg har set de Argentiske udgaver af sæson 1-3, så troede jeg det var fra Spanien. Der er faktisk ikke udgivet en eneste episode i USA, bortset fra piloten som også er kommet i Danmark. :) OMG WHAT!?!? Du må ikke lave sjov med mig. Jeg glæder mig utroligt meget til den dag. :D Både Raven's Home og nu også ZOMBIES. :D :D

Artan

5. april 2018
Kl. 16:31
91
Jeg så også lige reklamen. Jeg glæder mig helt vildt. :D

Mickey Mouse

5. april 2018
Kl. 16:56
92
Ja okay. Hvorfor har den sidste del engelsk cover? Er det fordi, at det er samme udgivelse for gældende lande? Og de tidligere sæsoner kun var danske? Men fedt, har aldrig set DVD’en før. Fair nok. Der skal også være billeder, hvis den SKAL læses :P Det passer nok meget godt. Og hvad, så går der vel 1 uge, og så genudsender de afsnittene? Jeg har stadig ikke set en eneste episode, så for mig gør det ikke så meget :P Jeg synes, at den er okay god. Jeg synes, at det er meget sjovt med, hvor Ricky og Dedé prøver at finde Gabos far. Jeg synes ikke så meget om Diego, så jeg håber, at det snart er ovre. Pulpo og Vitto, der prøver at finde “spionen”. Ha, ha. Ja, noget lignende. Episode 3 bliver halvt delt op som en special eller som to episoder. Men special episoden Weirdmageddon kører med alle 4 episoder, ikke kun special afsnittet. http://gravityfalls.wikia.com/wiki/Weirdmageddon_3:_Take_Back_The_Falls Ja okay. Jeg har aldrig fulgt That’s So Raven. Jeg så den kun om aften, når afsnittene er blevet genudsendt de seneste år. De burde aldrig have oversat den. Det første jeg tænkte på, da jeg hørte hendes stemme var Held og Lykke Charlie. Jeg er ligeglad med, om de er spanske eller argentinske. Det er næsten samme sprog, så derfor gør der ikke så meget. Jeg skal bare have dem original sprog og undertekster, jeg kan forstå. Mærkeligt. Men så giver guiden jo ikke nogen mening. Og så ved jeg kun halvt, hvornår episoderne skal ses... Jep, det er ret tideligt egentligt. Og os som snakkede om Halloween :P Tænk at jeg fik en nyhed før dig :P
I Only Hope That We Don't Lose Sight Of One Thing - That It Was All Started By A Mouse - Walt Disney

Artan

5. april 2018
Kl. 17:07
93
Det er fordi sæson 4 blev udgivet til hele Skandinavien. Så de behøvede kun at lave ét cover. :) Og under 50 sider. Heller ikke så mange linjer per side, med små bogstaver. :P De går vel bare i gang med at genudsende om mandagen, altså 3 dage efter, måske? Det er ikke fordi jeg ikke kan lide den, men det med Diego irriterer mig lidt. :P Men originalt er den i 3 dele. 2 á 20 minutter og 1 á minutter. Ligesom iTunes. :) Hvad skulle de aldrig oversætte? Raven's Home? Ja, det kunne måske være Held og lykke Charlie? Men Argentina har NTSC, og Spanien har PAL. Man kan ikke afspille NTSC i en dansk dvd-afspiller, da vi har PAL. Ja, desværre. :( Hahah ja. Jeg troede seriøst den skulle komme til Halloween. Men heldigvis får vi den allerede. :D Jeg var i skole, hehe. :P

Artan

5. april 2018
Kl. 17:11
94
Har du lagt mærke til at Diego og Hr. Olsen (Ramallo) har samme stemme? Det er utroligt mærkeligt, når de snakker med hinanden. Det er jo bare den samme person der snakker med hinanden . :P

Mickey Mouse

5. april 2018
Kl. 17:21
95
Ja, det er derfor. Det er heller ikke fordi, at der er mange, der sælges DVD’erne mere, desværre. Præcis. Det kan godt være. Kan ikke huske det med de tidligere gange. Jeg synes, at det bliver for meget. Det minder mig om noget fra Violetta eller Soy Luna, hvilket jeg ikke kan komme i tanke om nu. Jeg kunne ikke se linket, da du henviste til en udenlandsk iTunes. Men når DC og DXD sender den varer den 4 x 22 minutter. Egentligt tror jeg faktisk, at vi snakker om det samme, men vi skriver det bare forskellige :p Ja, så behøvede man ikke at tænke over den danske stemme. Jeg ved ikke, om det er derfra, men det var bare min første tanke. Det er i hvert fald en stemme, som jeg har hørt fra de tidligere serier, der foregik mellem 2010-2014(?) Ja, jeg ved godt, at Spanien går under Region 2, og Argetina går under Region 1. Man kan dog købe en regionsfri afspiller, men mit fjernsyn har DVD-afspiller, og den kan vist spille alle regioner. Det kan i hvert fald afspille amerikanske udgaver. Det er utroligt. Den ser spændende ud. Mere end jeg havde forventet. Ja, det er sørgerligt. Jeg er syg, så jeg havde lidt nemmere ved det :p Har lige set at der kommer nye To På Flugt: Serien episoder fra på lørdag. Og noget der ligner nye kortfilm baseret på serien..
I Only Hope That We Don't Lose Sight Of One Thing - That It Was All Started By A Mouse - Walt Disney

Mickey Mouse

5. april 2018
Kl. 17:22
96
Næh. Jeg er åbenbart ikke nået så lang. Sidste gang jeg så Hr. Olson var, da han skulle undervise klassen i ørne. Det var de ikke glade for, da de lige havde tabt kampen mod The Eagles. Ha, ha. Må lægge mærke til det, når jeg ser det
I Only Hope That We Don't Lose Sight Of One Thing - That It Was All Started By A Mouse - Walt Disney

Artan

5. april 2018
Kl. 17:59
97
Jeg er ret sikker på, det har været sådan de tidligere gange. Så glæder jeg mig da til de episode 61. Der er utroligt mange der har skrevet til dem, siden i mandags, men de ignorer os alle. :( Det har du så ikke ret i. :P Jeg har set de 2 første episoder som 20 minutter, men den tredje episode som en 45-minutters. Jeg har også selv optaget den sidste episode som en 45-minutters special. Da den tredje episode havde præmiere, så var den 45 minutter. :) Jeg tror du bedre kan se billedet på en computer: https://i.imgur.com/oUiZyW8.jpg Hehe det gør ikke noget for mig. Jeg elsker dubs. Jeg ville ønske at alle film og serier blev dubbet. Men jeg må bare vænne mig til Raven's Home. Det er da godt så. Hvis du kan finde dem billigt, så kan du købe de Argentiske udgaver. Altså Zombies? Havde du da ikke set noget trailer/promo/video/klip fra filmen før? Ja okay hehe. God bedring til dig. :) Det var jo det jeg sagde i post 74 :P : Tangled: Inside The journal (Alle 10 episoder) De kortfilm du snakker om er dagbogen (Inside the Journal), og de er ca 1-3 minutter. De snakker ihvertfald sammen i en af de episoder i "30'erne". I dag i det nye afsnit var der 2 tvillinger, og de har begge Franciscos stemme. Så det er lidt irriterende at hører på, da de OGSÅ er trænerer.

Mickey Mouse

5. april 2018
Kl. 18:11
98
Det kan også godt være. Jeg havde ikke så meget at bruge genudsendelserne til, så jeg tænkte ikke over det på samme måde. Er der mange danskere, der ser Soy Luna? Fiar nok. Jeg vil ikke udtale mig om det mere, da jeg ikke selv har nogle beviser. Og det ser ikke ud til, at den kommer lige foreløbigt i fjernsynet. Øøøhm, men du skrev jo, at du ikke kunne lige Ravens stemme :p Ja, god det var muligt. De er bare ikke til salg nogle steder. De eneste der er til salg er spanske eller polske. Og jeg har de spanske.. :( Nej, ikke andet end det Disney har lagt ud fra USA. Hvorfor skulle det have været vist? Ja, det så jeg så godt nu. De viser alle afsnit inklusiv nye episoder. Vidste da ikke at der fandtes andre kortfilm end Tangled: The Series Short Cuts. Optager alle dem fra på lørdag af. De har en anden engelsk titel på Disneys TV guide, så havde lidt svært ved at finde dem :p Tak. Ej, hvor surt. Det lyder ikke særlig spændende. Den episode som jeg skal se næste gang er fra fredag d. 16. marts. Gider ikke lige at regne på hvilken episode det præcist er.
I Only Hope That We Don't Lose Sight Of One Thing - That It Was All Started By A Mouse - Walt Disney

Artan

5. april 2018
Kl. 19:35
99
Som jeg ser det, så er det mest svenskerne, danskerne så nordmændene. Nordmændene skriver ikke så meget, siden de har droppet at dubbe den. Jeg kan ikke så godt lide hendes stemme, men jeg er da stadig super glad for, de dubbede den. Jeg elsker dubs. :D "...Og jeg har de spanske". Men sagde du ikke at Spanien ikke havde sæson 2 og 3? Du skrev: "Det er utroligt. Den ser spændende ud. Mere end jeg havde forventet.". Så jeg troede du overhovedet ikke havde set noget fra den. :) No problemo. Vidste du også der var kortfilm med Big Hero 6 serien? De viser også dem om 2-3 uger. Fra fredag d. 16. marts er det episode 30. :P

Mickey Mouse

5. april 2018
Kl. 19:51
100
Der burde være en fanside... Wow. Jeg ved næsten ikke, hvad jeg skal skrive :P Jo, det har de heller ikke. Men du skrev med hensyn til de argentinske udgaver. Man kan ikke få Sæson 2 eller 3 andre steder end Franking/Polen/Australien. Og Sæson 1 kan jeg ikke finde i Argentina. Det har jeg heller ikke. Jeg har kun set billeder fra filmen. Men jeg så klippet på DC :D Ja, jeg så dem på Wikia. Fedt! Glæder mig til dem. Det er irriterende, at de ikke viser alle kortfilm, når nu de endelig er der.. Nåh, så er jeg da lidt på vej :P Jeg har 15 tilbage :P
I Only Hope That We Don't Lose Sight Of One Thing - That It Was All Started By A Mouse - Walt Disney

Artan

5. april 2018
Kl. 22:42
101
Ja. Der var en til Violetta. :) Alle 3 sæsoner er udgivet i Argentina. :) Er det også udgivet i Australien? Men hvilket sprog er det så på? Hvorfor har du ikke set promo/trailer osv fra USA? Hvordan har du kunnet vente til nu? Jeg ser altid trailers, og hører sangene. :) De viser faktisk dem alle på Disney Channel. :) Troede ikke du allerede havde set de sidste 10. Det skal nok gå hurtigt med de 15. :P

Dam(18)

6. april 2018
Kl. 11:37
102
i følge imdb så er Stuck in the middle (Harley i midten) 3. sæson er den sidste og 7. sæson af Once upon a time er også den sidste.

Mickey Mouse

6. april 2018
Kl. 11:41
103
Øv. Der var en masse hjemmesider, men der kom aldrig nogen til Soy Luna. Nåh, det var mærkeligt. Jeg har ikke kunne finde noget på dem :/ Jeg synes, at jeg så nogle fra Australien, men jeg kan ikke se dem mere. På eBay er der fra Tyskland, Polen, Spanien og også Italien. Fordi jeg er virkelig langsom om at se videoer. Jeg har gemt videoer på YouTube fra et år tilbage, som jeg stadig ikke har fået set. Jeg enorm dårlig til det, så det betyder ikke så meget. Jeg ser heller ikke trailers for film medmindre, at de bliver vist i fjernsynet, eller de ser virkelig spændende ud. - ikke at alle ikke gør det, men tit afhænger det af, hvornår de bliver frigivet. Ja, dog snakkede jeg ikke lige om Big Hero 6 eller To På Flugt. Der er en anden serie kørende lige nu, hvor der også er kortfilm til, men de er aldrig blevet vist i Danmark. Kan ikke huske serien lige nu. Jeg så episode 21 i sidste uge, men så er jeg begyndt på serien igen. Et eller andet skal man jo foretage sig, når man er syg. Desuden jo mere spændende de er, jo hurtigere går det for mig at se. Regner med at se flere i dag. Med hensyn til Hannah Montana DVD’erne så er sæson 4 kun udgivet som en DVD, ikke? Sæson 1, 2 og 3 blev udgivet som en samlet boks til hver samt i volumes. Var der ikke 4 volumes per sæson?
I Only Hope That We Don't Lose Sight Of One Thing - That It Was All Started By A Mouse - Walt Disney

Mickey Mouse

6. april 2018
Kl. 11:42
104
Dam(18): Det passer nok meget godt med SitM. Jeg har ikke hørt om en sæson 4 i hvert fald. Sæson 7 af Once Upon A Time er den sidste sæson af serien. Det læste jeg på en af de amerikanske nyhedskanaler.
I Only Hope That We Don't Lose Sight Of One Thing - That It Was All Started By A Mouse - Walt Disney

Artan

6. april 2018
Kl. 12:57
105
Men Soy Luna er heller ikke så populær som Violett var. Kan du ikke huske hvilket sprog der var, på de australske dvd’er? Hotel transylvania serien? Hvor langt er du nået med Soy Luna? Sæson 4 er kun udgivet som én DVD. Sæson 1-3 er både udgivet som sæson bokse, og som 4 volumen per sæson. :)

Mickey Mouse

6. april 2018
Kl. 14:30
106
Nej, det kan man godt se. Der er ikke udgivet nær så meget merchandise som med Violetta.. Er ikke sikker på om de var fra Australien, eller om det var Italien i stedet for. Uanset hvad så er det de færreste på eBay, der skriver hvilket sprog de er på. Var inde på en sælger med italienske Violetta DVD’er, og der stod ingenting om dem. Nej, den følger jeg ikke med i. Det var LEGO Star Wars: The Freemaker Adventures. Den sidste episode jeg så fra Sæson 2 var Episode 33 Godt nok. Så ved jeg det.
I Only Hope That We Don't Lose Sight Of One Thing - That It Was All Started By A Mouse - Walt Disney

Mickey Mouse

6. april 2018
Kl. 14:36
107
Har lige set Lab Rats: On the Edge. Det var en virkelig mærkelig optagelse, som den havde lavet. Den blev udgivet d. 17. november sidste år, da den kørte på Disney Channel. Inden episoden starter kommer der en farvet skærm på hele fjernsynet, og det siger en høj, pivende lyd. Lidt tid efter kommer der en sort skræm med en måler, hvor der står alt mulig information om On the Edge. Måleren drejer, og en stemme siger “Danish”. Derefter starter episoden. Efter episoden er slut med rulletekster og scener fra episoden, kommer der en sort skærm. Efter nogle sekunder kommer de en hvid-blålig skærm, hvor der stor episodens fulde navn, produktionsfirma og andet tekst. Er det virkelig meningen for episoden? Har ikke set de efterfølgende gange, hvor den er blevet sendt
I Only Hope That We Don't Lose Sight Of One Thing - That It Was All Started By A Mouse - Walt Disney

Artan

6. april 2018
Kl. 15:26
108
Så var det nok fra Italien, da jeg er 99% sikker på, Australien ikke har dem på DVD. :) Jeg kan ikke lide Star Wars, så jeg aner ikke hvilken serie det er. :P Så er der cirka 30 episoder til du når, den episode de tænder i dag. :) Ved du hvad. Jeg har faktisk set en video af det før, med en episode af Gravity Falls, og jeg har altid gerne ville se det i virkeligheden, men det er ikke sket siden. Nu fortæller du mig at det skete igen. Jeg har faktisk optaget det, da det skete, men fordi lyden hakkede dengang, så fik jeg aldrig set det. Jeg vidste faktisk ikke det gjorde det den dag, fordi jeg så genudsendelsen. Nu fik jeg hevet optagelsen frem, og så det. Jeg havde aldrig opdaget det, hvis du ikke havde sagt det. :P Men nej, det er ikke meningen det skal ske. Det er en fejl. :) Gravity Falls episoden: https://www.youtube.com/watch?v=w5eRlxzbA-o Lab Rats episoden: https://www.youtube.com/watch?v=iSODoaSUJDg

Artan

6. april 2018
Kl. 15:33
109
Sig endelig til, hvis det sker igen. :)

Mickey Mouse

6. april 2018
Kl. 18:04
110
Det kan godt være. Wow. De er ellers mega fede! 30? Jeg har kun 16 liggende :P Wow. Det lyder specielt. Jeg troede, at det var en del af episoden, da måleren ligner noget fra en bil, og de opholder sig en del tid i limousinen. Så godt begge videoer. Har aldrig set det før Lab Rat.. og heller ikke efter. Selvom episoden fylder meget, så er det meget sjovt at gemme. Totalt mærkeligt. Ved du egentligt, hvor Disney frigiver nye episoder af K.C. Undercover? Det er virkelig mange måneder siden, at det skete sidst. Også sidste sæson af Rileys Verden måske? Jeg så lige på Wikia, at Bunk’d slutter efter sæson 3 i følge en af cast member’ne. Jeg begyndte at se de nye episoder i dag fra februar. Jeg tog fejl af en af episoderne, så jeg så den forkerte, da den jeg skulle se nu ikke har været vist. Så Luke Out Below og så skulle jeg se Camp Kiki-Slasher. Da jeg altid kigger på Wikia efter jeg har set en episode så jeg, at jeg var kommet til at se Fog’d In. Irriterende møg..
I Only Hope That We Don't Lose Sight Of One Thing - That It Was All Started By A Mouse - Walt Disney

Mickey Mouse

6. april 2018
Kl. 18:17
111
Vidste du, at Jake Paul er blevet fyret af Disney? Fandt først ud af det i går :p
I Only Hope That We Don't Lose Sight Of One Thing - That It Was All Started By A Mouse - Walt Disney

Mickey Mouse

6. april 2018
Kl. 18:26
112
Ups, glem det tidligere. Jeg kom til at snakke om Once, men det var Soy Luna vi snakkede om. Kunne heller ikke forstå det med 30 :P
I Only Hope That We Don't Lose Sight Of One Thing - That It Was All Started By A Mouse - Walt Disney

Mickey Mouse

6. april 2018
Kl. 18:27
113
Og ved du, hvornår de frigiver sidste halvdel af Lab Rats: Elitestyrken?
I Only Hope That We Don't Lose Sight Of One Thing - That It Was All Started By A Mouse - Walt Disney

Mickey Mouse

6. april 2018
Kl. 18:36
114
Har lige hørt en reklame fra en ny serie på Disney XD, og det var Chases stemme fra Lab Rats. Er det ikke sjælendt, at man hører en stemme i en reklame, som normalt lægger stemme til en karakter?
I Only Hope That We Don't Lose Sight Of One Thing - That It Was All Started By A Mouse - Walt Disney

Artan

6. april 2018
Kl. 19:35
115
Jeg har ALDRIG set en eneste Star Wars film eller serie. :P Det er ihvertfald meget sjældent det sker. Jeg er utroligt glad for jeg har optaget det. Tænkt jeg først har opdaget det, 5-6 måneder efter jeg har optaget det. :P Ja, nu du siger det, så tænkte jeg også selv over det, her for en uge siden. Jeg håber snart de viser nye episoder af K.C. og Lab Rats. Jeg kan ikke lide Bunk'd og Rileys verden, så jeg aner ikke hvonår der kommer nye episoder, eller hvornår der sidst har været. :P Men med sitcoms er det jo sådan, at det faktisk tit er lidt ligegyldigt, hvilken rækkefølge man ser dem i. Medmindre der er nogle story-arcts, eller der sker noget, som har indflydelse på de nye episoder. :) Hehe what? Vidste du ikke det? Jeg har vidst det i utroligt mange måneder, måske endda 1 år. (Kan ikke huske hvornår det skete. :P) Det er da lidt sjældent. Jeg hørte Germáns stemme i 2-3 reklamer på TV3. Kan du huske hvilken serie det var? Nu ser jeg aldrig Disney XD, så jeg ved ikke hvilken serie det er. :) Da Soy Luna havde reklame, viste de en ny meget lang reklame med Zombies. På 2 dage har de allerede vist 2 reklamer. :D

Mickey Mouse

6. april 2018
Kl. 19:49
116
:o Ja, det er ret utroligt. Men hensyn til Gravity Falls så var den jo også fra Sverige. Jeg kan ikke engang huske, hvor K.C. sidst blev vist med nye afsnit. Halvt år siden? Lab Rats holdt jo sæson pause, og der er jo kun den ene. De er begyndt at vise dem igen, så måske kan vi være heldige, at de snart sender dem. Selvom det er Disney i Skandinavien, så tvivler jeg på, at de først slutter EF til næste år. Ja, det har du ret i. Dog er der tit ting, der gør, at man bliver nødt til at se episoderne i rækkefølge. Den Bunk’d episode, som jeg så havde ikke nogen “fortsættelse”, men jeg foretrækker stadig at se dem i rækkefølge. Næh. Jeg så et sted, at han stoppede midt i sæson 2 af Bizaardvark. Så tjekkede jeg Wikia, og bagefter fandt jeg foreskellige kilder på internettet. Jeg læste en del igennem, men der var så mange forskellige ting, som havde gjort, at han blev fyret. Fattede ingenting af det hele undtagen det med selve Disney. Han blev fyret i juli/august sidste år. What? TV3? Ha, ha. Det er den nye non-Disney serie “Klar, kør, kapow!” Nåh, håber den kommer NÅR DER IKKE er Soy Luna. Ellers kan jeg altid spole hen til reklamerne... men tror bare jeg venter :P
I Only Hope That We Don't Lose Sight Of One Thing - That It Was All Started By A Mouse - Walt Disney

Mickey Mouse

6. april 2018
Kl. 19:50
117
What?! Jeg vidste ikke, at K.C. Undercover allerede endte efter sæson 3 :o
I Only Hope That We Don't Lose Sight Of One Thing - That It Was All Started By A Mouse - Walt Disney

Artan

6. april 2018
Kl. 20:14
118
Og danmark... Vi har den samme Disney Channel. Som jeg har sagt flere gange. :P Vi har allesammen den samme Disney Channel i skandinavien, bare på svensk, dansk, norsk. Har du ikke lagt mærke til at vi også har svenske, norske, danske og finske undertekster? Men vi har kun den danske tale, de har fjernet de andre sprog i Yousee. Så det skete også i Danmark. Jeg tror godt vi kan være ret sikre på, de slutter serien i år. Det er jo kun én sæson. :) Jeg kan huske, jeg engang så sæson 1 og 2 af That's so Raven i en HELT tilfældig rækkefølge, da de var sat efter produktionskode, og ikke air date rækkefølge. Nu hvor eg tænker over det, så er det jo faktisk også sådan, Disney viser dem i skandinavien. :P Ja, okay. Så har jeg vidst det i 8-9 måneder. :) Hehe, ja. Den ene af dem, var en poker reklame, med Mikkel Kessler. :P Kan ikke huske de andre. Jeg tror jeg så reklamen på appen, men jeg havde ikke lyd på, så jeg hørte det ikke. Jeg prøver lige at finde den. :) Hvis du vil, kan jeg godt uploade den til Youtube, hvis du vil se den? :) Hahah WOW. Jeg tror du har brug for at læse mere, om de serier på nettet. :P Jeg har vidst i et par måneder.

Artan

6. april 2018
Kl. 20:15
119
I går, i slutningen, kom der en ny "Violetta" person, som skal være med fremadrettet. Personen er også med i reklamerne om sæson 3. :)

Artan

6. april 2018
Kl. 20:32
120
Jeg har lige uploadet begge reklamer, hvis du vil se dem. :) https://www.youtube.com/watch?v=2LbEpH3YqdI https://www.youtube.com/watch?v=oLhjhmPeV0M Den nederste er den nye.

Artan

6. april 2018
Kl. 20:33
121
Nøj hvor er jeg irriteret. Jeg ved jeg har hørt Addisons stemme før, og jeg har det lige på tungen, men jeg aner ikke hvem det er, der har den. Kan du huske hvem det er?

Mickey Mouse

6. april 2018
Kl. 20:40
122
Touché :P Undertekster? Forstår ikke helt? Det burde de. Dog skal jeg se Supersygehuset først, da jeg ikke har set hele serien endnu før, at jeg kan Elite Force. Og jeg mangler stadig 2 episoder samt to specials af Lab Rats. Mangler 3 episoder eller lignende til Supersygehuset. Og hvordan var det? Jeg ved ikke lige, om That’s So Raven har nogen “fortsættelse” Øøh ja. Kan bare huske at du nævnte, at du fulgte ham på YouTube. Har aldrig set noget om, at han er blev fyret :/ Ha, ha, wow. Men hvis du ikke havde lyd på, hvordan ved du så, at det var Germáns stemme? Det kan du da godt, hvis du vil :P Vidste du godt, at der kun var 3 sæsoner? Hvorfra har du det? Fedt! Det glæder jeg mig til. Ser hele tiden reklamer fra Sæson 3 på Facebook, da jeg følger den officielle Soy Luna side. Det er virkelig svært, men jeg får altid scrollet væk fra det. Når altid at se få sekunder fra de alligevel. Så noget jeg ikke havde regnet med at se :|| I følge siden starter Soy Luna med Sæson 3 d. 16. april. Og vi får sæsonen allerede til oktober :O Det var faktisk fedt endelig at følge skuespillerne og se, hvordan deres liv er lige i øjeblikket. Det var utroligt at se, da de havde optaget sidste episode af serien. Alle skrev bare om det og delte minder og ligende
I Only Hope That We Don't Lose Sight Of One Thing - That It Was All Started By A Mouse - Walt Disney

Mickey Mouse

6. april 2018
Kl. 20:51
123
Neej, nu du nævner det, så mindes jeg også at have hørt den før. Jeg synes bare, at det er svært at sige, når man ikke høre hendes stemme meget. Glæder mig sygt. Det virker som en fed sang (Fired Up) samt en oversej koreografi.
I Only Hope That We Don't Lose Sight Of One Thing - That It Was All Started By A Mouse - Walt Disney

Artan

6. april 2018
Kl. 20:53
124
Ligesom der er undertekster på That's So Raven, Andi Mack, og de andre serier om natten. Har du ikke mulighed for at skifte undertekst sprog på dit tv? Jeg kan skifte undertekst sprog. til alle Skandinaviens sprog. :) Jeg kan ikke lide Supersygehuset. Jeg ser kun Lab Rats: Elite Force, på grund Lab Rats. :) Det var næsten det samme. Der er kun en episode i sæson 3 som er 45-minutter. :) Jeg har aldrig fulgt ham på Youtube, eller set en eneste af han videoer fra Youtube. Hehe, hvor har du det fra, at jeg har fulgt ham? :P .."Hehe, ja. Den ene af dem, var en poker reklame, med Mikkel Kessler. :P Kan ikke huske de andre.".. Det handlede om Germán. .."Jeg tror jeg så reklamen på appen, men jeg havde ikke lyd på, så jeg hørte det ikke. Jeg prøver lige at finde den. :)"".. Det her handlede om Chases stemme. :P Fordi alle episoder er blevet vist i USA, og de sagde også langt tid før, at de ikke ville lave mere end 3 sæsoner :( Jeg følger ikke deres side, men jeg følger Disney Channel LA (Latin America) på Youtube. Det er der jeg ser reklamerne osv. Jep, allerede om 10 dage får de den. Det er ret utroligt vi allerede får den i Oktober. :D

Artan

6. april 2018
Kl. 20:56
125
Det er Fired Up og What's My Name jeg har lavet en mix med. Jeg tror du ville vente, indtil du havde set Zombie? :P Gammel version, med kun lyd: https://www.youtube.com/watch?v=YhiNhWjJnVU Ny bedre version, med video: https://www.youtube.com/watch?v=djHJkEAekyw Den gamle version har over 50000 visninger, og over 800 likes. :D

Mickey Mouse

6. april 2018
Kl. 21:06
126
Nååh på den måde. Jo, det kan jeg også - bruger det dog aldrig. Ja, men jeg så i reklamerne, at Kaz fortalte noget om Supersygehuset. Derfor tænkte jeg, at jeg nok heller måtte se hele serien, så jeg forstod det ordentligt. Denne her linje forstår jeg ikke helt. Hvor passer den hen? Du skrev i en tidligere besked noget omkring ham. Kan ikke huske hvad men du nævnte ham. Ja, men det var fordi, at du ikke delte det op :P Nååh. Har du så prøvet at høre den nu? Den kommer i hvert fald hele tiden på DXD Ja, den stoppede i januar. Har ikke hørt om seriens afslutningen før nu. Sidste gang jeg så dens Wikia side stod der en anden titel på episode 1 af sæson 3. Det er irriterende, hvis man får noget afsløret - synes jeg :P Men den ser spændende ud Jep. Det er en af de serie vi får aller hurtigst. Det er vildt :D Har forresten set Mech-X4. Så første episode som special og så episode 2. Den virkede ret spændende og ville gerne følge med i den. Den er ret god. Utroligt at vi får serien 1,5 år senere....
I Only Hope That We Don't Lose Sight Of One Thing - That It Was All Started By A Mouse - Walt Disney

Mickey Mouse

6. april 2018
Kl. 21:07
127
Det ville jeg også, men de har den hele tiden med i reklamerne. Har intet valg jo :P Tjekker videoerne i morgen eller senere :D
I Only Hope That We Don't Lose Sight Of One Thing - That It Was All Started By A Mouse - Walt Disney

Artan

6. april 2018
Kl. 21:22
128
Grunden til vi også har de sprog, er jo fordi vi deler kanalen med de lande. :) Lab Rats castet sagde at man ikke behøvede at se hverken Supersygehuset, eller Lab Rats, for at se Elite Force, da de forklarer de hele i afsnit 1. :) "Det var næsten det samme. Der er kun en episode i sæson 3 som er 45-minutter." Det er fordi du spurgte hvordan det var at se That's So Raven i den forkerte rækkefølge, og om der var fortsættelser i serien. ;) Jeg tror faktisk jeg sagde at han blev fyret, men du har sikkert glemt det. Jeg har ikke sagt at jeg fulgte ham. :P Har ikke hørt den endnu. :P Gør det senere eller i morgen. Den sluttede i Februar* :P Især når de skal dubbe 80 episoder á 45 minutter. Det er ret vildt. Det er også derfor Norge stoppede. De syntes der var for mange afsnit. Virkelig synd for dem. jeg håber ikke det sker for sæson 3 i Danmark. :( Jeg så en dag episode 1 d a jeg kedede mig. Jeg synes den var kedelig, så jeg ser ikke mere af den. :P Ja, det er ret vildt vi først får den nu. Jeg så lige reklamerne igen, og Fired Up er ikke med i reklamerne. Det er sangen "BAMM" du snakker om :)

Artan

6. april 2018
Kl. 21:23
129
Har Addison ikke Emmas (Jessie) stemme?

Mickey Mouse

6. april 2018
Kl. 22:29
130
All right, all right Fair nok.. Men jeg kan godt lide at se Supersygehuset :P Okay, så det var dér vi var. Fair, så har du bare formåedet at ramme den serie, hvor der sker mindst. Jeg tvivler på, at havde du gjort det med Magi På Waverly Place eller Held og Lykke Charlie, så havde du bemærket det. Eller nogle af de lidt nyere serier, da de har mere sammenhængende materiale. Nej okay. Fiar nok. Men jeg fandt det sted, hvor du snakkede om ham. Her er linket: http://www.disneyonline.dk/Forum/Topic/1167 I Svar 145 nævner du det. Jeg fandt så også lige ud af, at du havde skrevet i samme tråd (tag linket igen) i Svar 123, at K.C. stoppede efter sæson 3. Det var fra november, så det er nok derfor, at jeg har glemt det. Det er svært at holde styr på alle de informationer ;) Okay, så bare det var 1. januar eller 1. februar :P De kunne bare lige finde på det. Desuden ved jeg ikke, hvad jeg skulle bruge svensk til. Jeg forstår ingenting af det. Jeg forstår mere spansk end svensk. Tænk på hvis Violetta, Once og Soy Luna var delt op som en normal TV serie. Der ville være 12 sæsoner med 20 episoder i hver :O Det var da god. Introen er i hvert fald god :D Det er ret lang tid at have kørt den. Serien er jo næsten slut allerede. Fair nok, men jeg havde heller set så meget fra filmen. Jeg kunne ikke rigtigt høre sangen i klippene, og så så jeg Fired Up op Hollywood Records Facebook profil tidligere uden lyd :P Fantastisk koregrafi. Elsker Meg Donnellys optræden Eftersom jeg så Bunk’d tidligere, så tror jeg, at jeg ville mindes det med det samme. Er usikker men jeg gider ikke at høre det nu. Tjekker lige op på det i morgen også.
I Only Hope That We Don't Lose Sight Of One Thing - That It Was All Started By A Mouse - Walt Disney

Artan

6. april 2018
Kl. 22:42
131
Ja det har du vel ret i. Magi på waverly place skal man godt nok følge ordentligt med i, ellers er det forvirrende. Nu hvor jeg læser det, så skriver bare at jeg kender ham fra Youtube. Men man glemmer hurtigt, hvad man skriver til hinanden. :P 2. Februar for at være helt præcis. ;) Det er da utroligt irriterende bare at stoppe med at dubbe en serie, ved halvdelen af den. I det mindste lad dem se den på spansk, istedet for svensk. :( Hvis det skete i Danmark, så havde jeg først optaget episoden, taget de danske tekster, fundet episoden på spansk fra nettet, også se den på spansk med dansk tekst. Jeg ville ikke orke det svenske. Wow, det er ret meget. Men mere 24 sæsoner, siden hver episode har 45 minutter. Once ville dog ha' haft 12 sæsoner, da den kun er 20 minutter per episode. :) Ja, den er ret god. :) Jeg er ikke sikker på, det er hende, men det lyder lidt sådan.

Artan

6. april 2018
Kl. 22:51
132
Jeg læste lige nogle af vores gamle samtaler, og jeg kom desværre til at fortælle dig noget forkert. jeg skrev det her: "Boy Meets World blev ikke vist på Disney channel i Skandinavien, men i andre lande gjorde den :)" Boy Meets World blev faktisk vist på Disney Channel i Skandinavien. Aner ikke hvorfor jeg skrev, at den ikke gjorde. :P

Mickey Mouse

7. april 2018
Kl. 14:50
133
Jep. Der sker alt for meget hele tiden. Ja, men same same :P Yep! Vi har skrevet i et halvt år, så man kan måske godt lidt forstå det :D OMG Lige præcis. Forstår ikke deres beslutninger nogle gange. Så måtte du godt have uploadet dem. :P Men jeg tvivler dog på, at det ville ske i Danmark. Det var dog utroligt... :P Desuden varer første episode og sidste episode og 1 time, hvilket er 60 minutter. De færste ca. 5 episode og 5 sidste episode plejer at vare 50 minutter. Den er mega fed! Tror allerede jeg har en ny favoritfilm - udover Descendants 2. Jeg er ret sikker på, at det ikke er Emmas stemme. Addisons stemme virker lysere end Emmas Wow. Det må være lang tids siden. Surt de aldrig har genudsendt serien. Den kan købes på DVD, men så skal jeg bruge penge på den.. Så videoerne. Det er et lidt specielt “mashup” må jeg sige. Men det lyder meget godt blandet sammen. Både pga. koreografien men også sangene. Jeg har læst, at nogle blander Zombies og Descendants sammen. De mener, at Zombies er en parodi på Descendants.. Så en “ny” reklame fra Zombies i dag. Den var kortere end den nye reklame, men denne kørte på Disney XD.
I Only Hope That We Don't Lose Sight Of One Thing - That It Was All Started By A Mouse - Walt Disney

Artan

7. april 2018
Kl. 15:15
134
Jeg svarer på de andre ting når jeg kommer hjem, da jeg lige sidder i en bil nu. :P Men jeg har nogle gode nyheder, som jeg ikke kan vente med. Fredag den 27. april er en stor præmiere dag 15:30 - Raven’s Home episode 1 15:55 - Ny 45-minutters K.C. Undercover special (Tightrope of doom) 16:50 - Zombies har præmiere på Disney Channel og Disney XD 18:30 - Finale-episoden af Soy Luna

Artan

7. april 2018
Kl. 17:17
135
Hehe, dem ville du gerne ha' downladet. :P Tror heller ikke det sker her. Jeg kan huske at den første episode af Violetta 3 er 65 minutter, og den sidste episode er 90 minutter (Alternativ udgave). I Danmark fik vi ikke den alternative udgave, men den som er ca 60 minutter. :( Haha, du har jo ikke set den endnu. :P Det irriterer mig, jeg ikke kan sætte fingeren på hvem det er. :/ Kan den købes på DVD med dansk tekst? Jeg lagde slet ikke mærke til det første gang, men i Descendants blev Uma mobbet med navnet Shrimpy, og i Fired up så siger de: "We are the mighty shrimp". Det passer jo med What's My name. :P Men Zombies blev også filmet samme sted, som Descendants gjorde. Zombie landet ligner helt præcis "de fortbtes ø". Prøver lige at se, om jeg kan finde reklamen. :) Der er ikke ny episode af Once den 27. april. Måske tænder de episode 60 om mandagen i stedet. Det ville ellers være lidt mærkeligt, at stoppe med episode 59 på en torsdag.

Mickey Mouse

7. april 2018
Kl. 18:05
136
Okay, gode nyheder? Kun 75 % af det er gode nyheder. Fedt med premierne på Raven’s Home og Zombies. Soy Luna er fint nok, selvom den stopper en måned for tideligt. MEN K.C. UNDERCOVER? Okay, jeg ved godt, at Disney gær det sådan, men kunne de ikke lige sende dem ordentligt? Der mangler stadig to episode forinden den special. Helt ærligt... Men god info :D Ja, jeg gad ikke at høre det på svensk. Disneys oversættelser på undertekster er ikke perfekte, men det er bedre end svensk. Og så spansk med danske undertekster. Der er da lige, hvad man drømmer om. Nej, jeg kan godt huske, at der var en “Episode 81” til Sæson 3. Jeg så det, da jeg søgte efter serien, da den var afsluttet. Jeg fandt noget på Google fra YouTube med det. Tænk at Disney kan være så utrolige ikke at sende det... Nej, men det første indtryk er altid godt :P Jeg ved det heller ikke, men jo mere jeg hører hendes stemme, jo mere tænker jeg på en speciel person. Desværre snakker hun for lidt til at vide det 100 %, selvom jeg har set den 10 gange eller noget. Usikker på det. Jeg ved, at den kan købes på eBay. Jeg mindes, at have hørt at den kan fås fra England med dansk tekst, men jeg er usikker på, om det er rigtigt. Jeg har aldrig haft nogen forbindelse til BMW udover fra GMW. Jeg har ikke tjekket op på det, og der findes dobbelt så mange sæsoner som GMW. Præcis! Sejt, det vidste jeg faktisk ikke. Men grunden til at folk mener, at det er en parodi på Descendants er fordi, filmens opbyggelse er den samme. Zombies skulle vist også eftersigende være en musical. Og så er Zed og Addison fra “to forskellige verdener”, hvilket Mal og Benjamin også er. Reklamen var der vist mellem DuckTales og Kirby Buckets tidligere i dag på DXD. Ja, men måske er det fordi, at Zombies har premiere, og så kommer Soy Luna direkte bagefter. Det ville blive for meget med så meget nyt på én aften? Har lige set de sidste to episode og to specials af Lab Rats. Wow, en eksplosiv afslutning. Det værste var, at jeg fik spoilet en af tingene fra Disney, men der var stadig mange overraskende ting. Og sikke en reference til Elite Force. Hold da op. Og nu forstår jeg, hvorfor hverken Leo eller Adam er med i EF. Ret trist. Selvom jeg ikke synes, at serien var en af “de bedste”, så er jeg stadig ked af, at den allerede er slut. Den bedste sæson var klart 4. sæson. Man kunne godt mærke allerede i nogle episoder tilbage, at serien ville slutte. Og det er virkelig ærgerligt, at man kun kan få en DVD med få af episoderne fra sæson 1 :(
I Only Hope That We Don't Lose Sight Of One Thing - That It Was All Started By A Mouse - Walt Disney

Mickey Mouse

7. april 2018
Kl. 18:25
137
Hvordan ser du en ting i fjernsynet og får det så hurtigt over på YouTube?
I Only Hope That We Don't Lose Sight Of One Thing - That It Was All Started By A Mouse - Walt Disney

Artan

7. april 2018
Kl. 18:52
138
Det er da gode nyheder. :D Det er utroligt underligt vi snakker om nye episoder af K.C., næste dag finder jeg så ud af, de viser nye episoder. :P Jeg kan bedst lide dem med dansk tale. Når man ser med undertekster, er det altid kun 50% der bliver oversat, da der er en grænse for hvor mange linjer/ord der må være. Også kan jeg også bare bedre lide at se på billedet, istedet for at læse. :) Der er ikke nogle episode 81. Det er episode 80 der er lavet en normal version af, og en alternativ som er 30 minutter længere. Jeg tror kun de viste den alternative i de Latin Amerikanske lande. I Europa viste de kun den normale. :( Vi finder nok ud af det, når den er blevet vist. Jeg tjekkede lige, og der er slet ikke nogle UK udgaver af BMW. De minder også lidt om hinanden. Det kunne være fedt hvis de lavede en crossover. Der er jo crossovers med Disney Channel Original Series, så det kunne være fedt hvis vi en dag fik den første DCOM crossover. :) Prøver lige at se, om jeg ikke kan finde den. :) Jeg håber de fortsætter om mandagen. Jeg må ærligt indrømme, at den sæson jeg mindst kun lide, var sæson 4. Jeg mangler at se næsten hele sæson 4. Jeg skal nok snart få dem set. :P Min yndlings er enten sæson 3 eller 2. Jeg optager det med min boks/usb, klipper det, også sætter det på Youtube. :) Zombies kommer på DVD i USA. Gad vide om den kommer i Danmark. Det er også ret underligt (Men MEGA FEDT), at Zombies blev dubbet, men The Swap ikke gjorde. Zombies havde jo de samme antal séer som The Swap. Jeg er bare glad for, den er dubbet. :D

Artan

7. april 2018
Kl. 19:45
139
Jeg så lige en reklame på TV3, hvor Germán lægger stemme, i en McDonalds reklame. :P

Mickey Mouse

7. april 2018
Kl. 21:08
140
Ja, det var skæbnen... eller noget. Okay, så er det nok umuligt. Der findes tyske udgaver, så måske dér? Men gider du at se den serie, når du ikke gider GMW? Rowan Blanchard is amazing Fair nok. Der stod bare at det var Episode 81 dengang. Jeg er enig i, at det er svært at tilpasse teksterne, men de oversætter jo heller ikke ordentligt. Men de oversætter dog bedre på DVD end i TV. Glæder mig allerede for vildt. Nååh ja. De ville være fedt. Dog tror jeg ikke rigtigt, at de kommer til at ske. Så skal de jo først have dem ind i samme univers. Ellers kom den lidt i 20 i går på DXD Ja, ellers virker det lidt mærkeligt. What? Troede du havde set dem? Du sagde, du havde set On the Edge På så kort tid. :O Så godt noget på Google, men jeg var usikker på, om det var fake. Den havde fået højere seeretal i weekenden end til premieren. Og de så virkelig høje ud, så hvis Disney tager ud fra det, så burde vi få DVD. Dog burde vi jo allerede se en udgivelse inden for få uger. Det skete jo lige som med Descendants og To På Flugt: Serien. Jeg ved nu ikke, jeg har jo trods alt den modsatte holdning af dig. Men dog kan jeg godt lide deres danske stemmer, så det er fint. Jeg elsker Addisons og Zeds stemme. Måske havde de ikke nogen gode stemmer til The Swap? Jeg kan godt lide Peyton Lists danske stemme og Jacob Bertrands danske stemme, så de ville have været perfekte. Men hvis deres kontrakter ikke går ind for det, så har de måske bare oversat den med undertekster. Wow. Hvornår var det? Ser aldrig TV3 Fandt ud af at Meg og Milo fra Zombies er yngre end mig. Det er vildt, at det lige kan ske. Oplever altid at de er så gamle i forhold til deres karakterer. Andre Zombies medvirkende er i 20’erne. Sygt
I Only Hope That We Don't Lose Sight Of One Thing - That It Was All Started By A Mouse - Walt Disney

Mickey Mouse

7. april 2018
Kl. 21:56
141
Okay, jeg ved godt du ikke ser den, men fandt lige ud af at hele teamet fra Mech-X4: Nathaniel Potvin (Ryan), Pearce Joza (Spyder), Kamran Lucas (Harris) og Raymond Cham (Mark) alle har været med i forskellige Disney serier tidligere. Følgende 4 skuespillere har været med i følgende serier: Jessie, Girl Meets World, Lab Rats og Shake It Up. Selvfølgelig ikke alle i hver, men der er jo stadig vildt :0
I Only Hope That We Don't Lose Sight Of One Thing - That It Was All Started By A Mouse - Walt Disney

Mickey Mouse

7. april 2018
Kl. 22:29
142
Hvis man køber en speciel DVD med special afsnittet af Det Søde Liv Til Søs med That’s So Racen og Hannah Montana, så får en speciel episode af Zack og Codys Søde Hotelliv. Episoden har aldrig været vist på før. Men den kan kun købes i USA. Og hvis man er med i Disneys klub Disney Movie Club kan man få en speciel Magi På Waverly Place DVD. Den er ikke til at købe andre steder i hele USA. Det er en Halooween episode og hedder Wizards vs. Vampires Irriterende alt skal foregå sådan, at vi ikke kan være med. Tyskland har det samme, men der kan vi heller ikke være med
I Only Hope That We Don't Lose Sight Of One Thing - That It Was All Started By A Mouse - Walt Disney

Artan

7. april 2018
Kl. 22:52
143
Tror ikke jeg vil se den, men det kunne stadig være fedt, hvis den var på DVD med dansk tekst. :) Vidste du godt at vi har 9 volumes DVD'er med Lizzie McGuire? Der er dansk tekst på. Ja, jeg ser ret mange fejl på Disney Channel (TV'et), end DVD'er og andet. Men det kunne stadig være fedt med en DCOM crossover. :P Jeg ser lige på et tidspunkt, når den kommer igen. Jeg så ihvertfald reklamen med Chases stemme. :) Jeg tror kun jeg har set 2-3 episoder af sæson 4, og "On the edge" er en af dem. Jeg synes selv der går ret lang tid. :P Hvis den er populær i skandinavien, så får vi den kun måske. Jeg tvivler dog på det. Det er bare mærkeligt der er nogle huller med dubs. Hvor oversætter de ikke bare alle film? Der er huller ved blandt andet The Swap, Let It Shine & Radio Rebel, Den Brother osv. Kan ikke huske hvornår, men den kommer ret tit. Det kommer også på MTV. :) Milo er 1 måned ældre end mig, Meg er 1 år ældre. :P Jeg kan kun huske ham hovedpersonen, som også er med i Jessie. Jeg kan huske at Zuri godt kunne lide ham. :P De andre kan jeg ikke huske. Det er faktisk Zack og Codys søde hotteliv og ikke Det søde liv til søs. :P Episoden er faktisk blevet vist. Det var da DVD'en kom ud, at episoden ikke var blevet vist endnu. Altid når der står på DVD'er "Never before seen", så kommer de på TV senere. Ligesom med Biler kortfilm. Der er også nogle episoder som "ikke er blevet vist før", men de kom senere. :) Jeg har også en kode fra den tyske To på flugt 3D blu-ray. Jeg kan jo ikke bruge den til noget. :(

Mickey Mouse

7. april 2018
Kl. 23:07
144
Fair. Hvad mener du med 9 volumes? Findes der ikke kun en film i Danmark eller sådan noget? Tror de gør mere ud af det, når det skal sælges. Enig. Ved bare ikke lige hvilke 2 film, der skulle sammensættes. Var det ikke også hans stemme? What? Pas på med hvad du gør, da nogle af episoderne hænger sammen. Men i går lagde du det jo op i løbet af ingen tid :o Sagde du ikke, at de tog det efter USA? Eller var det bare en mistanke? Ja, det er lidt mærkeligt. Nogle ting skal man bare ikke have svar på. Ja okay. Gider ikke at se kanalerne for en reklame :P Er du født i april 2001? Den ene ser du senere i Lab Rats. Harris og Ryan optrådte sammen i GMW. Okay, så kiggede jeg ikke ordentligt på DVD :P Og fair nok, så var det ikke så specielt alligevel :P Jeg har flere koder, selv til den amerikanske. Overvejer tit at flytte til Tyskland for at kunne være med i klubben - men det ved vi jo alle sammen godt, at det kræver for meget til en klub :P
I Only Hope That We Don't Lose Sight Of One Thing - That It Was All Started By A Mouse - Walt Disney

Artan

7. april 2018
Kl. 23:22
145
Der er filmen, også er der også 9 volumes. Det er hele sæson 1, og halvdelen af sæson 2. Jeg har alle 9. http://www.laserdisken.dk/html/visvare.dna?vare=1073471102612504 Volume 3 Kan godt være. :) Det kunne også være 2 serier som får en crossover DCOM. lidt ligesom de her ser har fået film: Det søde liv filmen, Good luck Charlie, it's christmas, magi på waverly place filmen. Så i stedet en film for sig, kunne det jo være 2 serier der fik en samlet film. F.eks hvis Austin & Jessie & Ally var 90 minutter, så kunne det være en DCOM? Eller hvis nu Wizards on deck with Hannah Montana var en DCOM. Håber det giver mening. :P Men ellers kunne 2 DCOMs også lave crossovers, istedet for 2 serier der får en film. :) Jo, det lød ihvertfald som ham. :) Jeg er faktisk lidt ligeglad med, hvilken rækkefølge jeg ser sitcoms i. Det giver mere mening med Telenovelas (Violetta, Soy Luna, O11CE), at se dem i rækkefølge, da de fortsætter. Jeg har også set slutningen af sidste episode. :P Den ene reklame havde jeg allerede optaget i forvejen, den anden reklame satte jeg 1 time efter, jeg havde optaget den. :P haha, fair nok. :P Ja, jeg har fødseldag om 2 uger ;D Ham der er med i Lab rats kan jeg faktisk også huske, den episode har jeg åbenbart også set. :P Jeg har KUN set episode 1 af GMW, så det giver nok mening, at jeg ikke kan huske dem. :P Den Magi på Waver Place DVD er måske speciel. Hvis den er som én 90-minutters special, så er den jo speciel, da man kun kan få den i 4 dele på iTunes. :) Hvis den er som én, så kunne jeg faktisk godt tænke mig den. :P Haha, ja. Det er meget arbejde for en klub :P

Mickey Mouse

8. april 2018
Kl. 11:55
146
Wow, det var mange. Hvordan forholder volumes’ne sig? Hvilken sæson er til hvad og ligende? Jeg er faktisk lidt i tvivl om noget her: Er Lizzie McGuire ikke Disney? I følge Wikipedia blev serien halvt lavet af Disney Channel, men på de fleste logoer fra serien står der ikke Disney. Hvordan kan det være? Nååh ja. Det kunne være fedt. Men jeg tror bare at skulle fordoble en special ville kræve meget. Derfor ser jeg heller to DCOMs gå sammen, selvom det da klart ville være federe med serier. Det kunne ogsp være 3 serier, der gik sammen :D Ret sejt egentligt. Ja, det har du ret i. Både Mech-X4, The Lodge, Evermoor og Alex & Co. følges ad. Hvordan kan du have set sidste episode del 2? What, så giver del 1 jo ingen mening? Giver de fleste serier overhovedet mening for dig, når du ser dem i vilkårlig rækkefølge? Jeg kan huske, da Jessie kom på Disney Channel. Efter nr. 4 afsnit eller sådan noget kom den første episode af serien. Det gav ingen mening i forhold til de forrige serier. De var vist også det, der gjorde, at jeg undersøgte serierne nærmere. Ja okay. Var det med den boks du snakkede om tidligere? Jeg synes, at det er mange penge, men har brug for at få optaget noget, der ligger på boksen. Det begynder at fylde for meget, og jeg vil gerne gemme alle Soy Luna reklamerne. Og så har jeg besluttet at gemme af seriefinaler, der bliver sendt. Inklusiv Lab Rats. Har også stadig On the Edge med fejlen. 21. april? Wow. Det er jo nogle af de sidste? Jeg kunne ikke se, at det var ham, så jeg blev lidt overrasket, da jeg så hans navn. Probably. Kan du huske episoden? Det må være dette her der er på DVD’en: http://wizardsofwaverlyplace.wikia.com/wiki/Wizards_vs._Vampires_(story_arc) Dog kan den jo kun købes i USA, så der er jo ikke noget dansk på, da den også er special lavet. Muligvis. :P
I Only Hope That We Don't Lose Sight Of One Thing - That It Was All Started By A Mouse - Walt Disney

Mickey Mouse

8. april 2018
Kl. 11:55
147
Tror du snart, at vi skal oprette en ny tråd?
I Only Hope That We Don't Lose Sight Of One Thing - That It Was All Started By A Mouse - Walt Disney

Mickey Mouse

8. april 2018
Kl. 11:59
148
Man kan bestille 3 forskellige DVD’er med Magi På Waverly Place gennem Laserdisken.dk, inklusiv Alex vs. Alex :D
I Only Hope That We Don't Lose Sight Of One Thing - That It Was All Started By A Mouse - Walt Disney

Artan

8. april 2018
Kl. 12:55
149
De 6 eller 7 første er sæson 1, de resterende 3 eller 4 er halvdelen af sæson 2. Jo, Lizzie McGuire er en Disney Channel Original Series. https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Disney_Channel_series#Disney_Channel_original_series Eller 7 serier ligesom Monstober spooktacular. :P Jeg har ikke set del 2, jeg har bare set de 2-3 sidste minutter af hele episoden, altså der hvor de fortæller hvem der kommer til elite styrken osv. :) Jeg ser de fleste serier i rigtig rækkefølge, det er kun nogle gange jeg ser dem i tilfældig rækkefølge. Man bliver lidt forvirret nogle gange, men så er det jo godt at man ser afsnittet før, på et andet tidspunkt. Da Jessie havde præmiere i Danmark, var det "New York, New Nanny" de viste. Måske glemte du at se den? Ja, det er den boks som jeg snakke om. Men du kan IKKE hente de ting ned, som du har optaget på din udbyders boks. Så du skal optage tingene direkte fra Disney Channel/om igen. Ligemeget hvad, får du aldrig dine optagelser fra din boks gemt. 22. april. Jeg vidste heller ikke det var ham. Jeg søgte bare på navnet, da du sagde det. :P Altså jeg har kun set episode 1. Den første episode. Ja, det er de 4 episoder der er på DVD'en. Men hvis de er sammensat som én 90-minutters, ville jeg gerne have den, selvom det er engelsk. Man kan kun finde dem som 4 episoder på nettet. Hehe, ja måske. Den er da ved at blive lidt lang. Ja, men desværre er det kun på engelsk. Jeg kan jo bare finde dem på nettet i HD. :P

Mickey Mouse

8. april 2018
Kl. 13:13
150
Mente jeg også nok, men jeg forstår bare ikke, at Disneys logo er væk. Må finde DVD’erne et sted, da jeg skal have dem på min liste, har aldrig kendt til andet end filmen. Ja okay, den kunne også ske :P Nååh okay, det var ikke så meget så. De fleste serier kører med en historie, hvor andre er mere skilt. Dog de fleste serier med historier kører med få episoder, der ikke hænger sammen på nogen måde. What? Det kan jeg ikke forstå. Jeg har fulgt Jessie siden den startede, og den første episode jeg så var nr. 2 eller 3. Forstår det ikke men jeg kan heller ikke huske det særligt godt. Så du mener, at Disney skal sende det igen for, at jeg kan optage det? Kan man ikke bare sætte den til at optage, når man har sat programmet på, som man gerne vil have optaget? Hvilken forskel gør det? Så er der 2 uger i dag :D Du bliver 17, ikke? Okay, det er så i orden :P Så har du i det mindste set starten :P Jeg ved ikke, om de er sammensat som én, eller om de bare er delt op som 4 episoder. Man er nok nødt til at købe den fær, at man kan svare på det. Touché
I Only Hope That We Don't Lose Sight Of One Thing - That It Was All Started By A Mouse - Walt Disney

Artan

8. april 2018
Kl. 13:31
151
Så er det heldigt jeg fortalte dig det. :) De var der allesammen engang på den blå avis. De er nok blevet solgt. Austin & Ally er okay meget skilt. Man behøver ikke at følge så meget i den rigtige rækkefølge. Kan være du ikke så præmieren, men så genudsendelsen? :) Ja, fordi i den boks jeg har, der skal man sætte tv/kanal-kabelet ind i boksen, og et usb. Du skal have et HDMI kabel, og kabel til tv/eller antenne. Så skal du bruge en usb til at optage. https://i.imgur.com/ZhhiPSQ.png Den optager jo ikke tv'et. Den optager selve kanalen, så du kan ikke optage netflix/viaplay,yousee boks optagelser. Du kan kun optage ting der er er Live. Håber det giver mening. Jo. :D Ja, men jeg kunne ikke lide den, så jeg har ikke set mere. Ok beklager jeg løj. :P Men jeg har også set den GMW med Austin & Ally. :) Så jeg har set 2 episoder. Jeg håber den er sammensat til én. Jeg ser lige, om jeg ikke kan finde de på nettet. ;)

Mickey Mouse

8. april 2018
Kl. 13:40
152
Så skal jeg jo bare bruge flere penge :P Køber dem kun nye :P Nej, der er nogle episoder, hvor man er nødt til det, fordi der godt kan være en reference til en anden episode. En af episoderne fortæller Trish alle de jobs hun har haft. Og man har vist set dem alle sammen i de forrige afsnit, sp de hænger alligevel meget sammen. Øv. Så kan jeg ikke bruge den til noget. Skal bruge noget der kan optage noget, som allerede ligger der i forvejen. Hvordan kan du så have reklamer af Zombies, når du ikke vidste, at den kom? Wow. Tænk at du løj... :o.. :P Det kan da også være. Er bare i tvivl om, hvordan de gør det i USA.
I Only Hope That We Don't Lose Sight Of One Thing - That It Was All Started By A Mouse - Walt Disney

Mickey Mouse

8. april 2018
Kl. 13:41
153
Ønsker du dig noget Disney i gave så? :D
I Only Hope That We Don't Lose Sight Of One Thing - That It Was All Started By A Mouse - Walt Disney

Artan

8. april 2018
Kl. 13:52
154
Jeg tror ikke du finder sådan nogle gamle udgivelser nye. Du er næsten nødt til at købe dem brugt. Ja, men det gør ikke så meget for historien, hvis man ikke har ser hvilke jobs hun har haft. Men der er nok nogle andre ting der gør, at man lige skal få set nogle episoder før. Ligesom da de åbnede deres skole. Fordi jeg optager altid Once, og den reklame jeg har sat på Youtube, kom lige inden Once skulle starte. Den anden reklame var fra reklamerne i Soy Luna, og jeg optager altid Soy Luna Du kan ikke finde noget der kan hente/optage dem ned fra din boks. Jeg har også selv nogle sjældne optagelser fra 2013-2016 som jeg gerne vil hente ned fra min indbyggede tv’s optager. Men man kan heller ikke hente dem ned, da tv’et dekrypterer dem, så man kun kan se dem på mit tv. Det var først i november 2016, jeg købte den her Denver boks. Så nu kan jeg optage Disney channel, og sætte dem på min computer. Hahah. Sorry :P Man kan vel håbe de er som én. Ikke rigtig. Jeg får tit penge, så køber jeg noget selv. Jeg får tit noget hvis jeg spørger, så jeg har ikke rigtig brug for noget lige nu. :P

Mickey Mouse

8. april 2018
Kl. 13:58
155
Ved det ikke men det kan da ske. Ellers vil jeg ikke have dem. Køber aldrig brugt :P Ja, det er vigtigt. Eller da Austin Moon får tilladelse til at synge igen af Starr Records. Nåh. Så er det da godt, at man har en mobil :P Ellers må jeg finde en stander, så jeg kan sætte den på. Får nok lidt ondt af at holde mobilen i 45 minutter :P Har også nogle Soy Luna episoder, der skal gemmes, hvis de ikke kommer på DVD Nu jeg nævner det med Soy Luna på DVD, ved du så, om den alternative slutning på Violetta er på de argentinske udgaver? Ja, det er i hvert fald sjovere end afslutninger hele tiden. Det var irriterende med de sidste to Lab Rats, da det ikke var en special. Nåh okay. Men penge kan man altid bruge :P
I Only Hope That We Don't Lose Sight Of One Thing - That It Was All Started By A Mouse - Walt Disney

Artan

8. april 2018
Kl. 16:18
156
Ville du heller ikke købe din absolut yndlings serie, hvis den fandtes på DVD, men der kun var brugte udgaver tilbage? :P Ja, men ellers tror jeg ikke rigtig der er andet. Du kan vel også stable noget sammen? DVD'er, bøger, eller noget andet. Før i tiden så stablede jeg nogle gamle DVD'er. Men efter noget tid, så fik jeg et kamerastativ til mit gamle kamera. De ting til iPhones der sidder på et selfie-stick, kan man sætte på kamera-stativet, så brugte jeg det, fordi mit kamera ikke var så godt. Efter noget tid, fik jeg et kamera i 1080p, så brugte jeg kameraet. Men nu har jeg boksen, så jeg kan optage det i original kvalitet. :P Det gør den ikke. Den blev kun vist på TV'et. Jeg kan godt finde episoden online, optaget fra tv'et. Irriterende de ikke viser alle specials i Danmark. :( Ja, det kan man. :P

Mickey Mouse

8. april 2018
Kl. 16:26
157
Tror godt jeg kunne vente :P Mangler en del ting som er svære at få fat på i dag som nye. Der findes en bamse-udgave af Snehvide og De Syv Små Dværge, men den er umulig at opdrive. Neej, nok ikke. Dog er der episoden med nedtællingen af videoer. Man kender ikke til sangene, hvis ikke man har set de forrige episoder :P Jeg prøvede engang at skulle optage noget på min iPhone med min iPad. Det gik da, men det var ikke særligt godt. Der lå min iPad på nogle bøger med kameraet ned mod bordet på min iPhone. Desuden er det svært at optage sådan noget, når man bor 4 mennesker... Det er okay. Jeg forstår kun en smule spansk, så jeg kan ikke se episoden uden undertekster. Ærgerligt den aldrig blev udgivet.
I Only Hope That We Don't Lose Sight Of One Thing - That It Was All Started By A Mouse - Walt Disney

Mickey Mouse

8. april 2018
Kl. 16:36
158
Som man siger: Når man taler om solen, så skinner den. Fandt lige Snehvide boksen på DBA :P
I Only Hope That We Don't Lose Sight Of One Thing - That It Was All Started By A Mouse - Walt Disney

Artan

8. april 2018
Kl. 17:01
159
Jeg mangler også et par film som næsten er umulige at finde. Jeg kan ikke engang finde dem brugte. :( Heldigt du fandt Snehvide i den blå avis. :) Nårh ja. Men der er dg en fejl i episoden. Hvordan kan Timeless være i episoden, når det var i Austins drøm? Jeg har dog en teori om at den drøm han havde om sangen, var et "syn" af en art. Fordi til sidst i episoden, så fortæller Dez om den futuristiske melodi, Trish fortæller om det hvide tøj, og Nelson bliver præsident. Hehe, vi er 5 i min familie. Jeg gjorde det tit når jeg var alene hjemme. Eller os fik jeg min familie til ikke at larme så meget, det var jo i mit værelse jeg optog. Det er også bedre at gøre det om natten med slukket lys, for om dagen kommer der lys fra vinduerne osv. Jeg havde håbet de udgav den på dansk, eller i det mindste engelsk. Soy Luna er blevet dubbet til engelsk, og fordi de ikke kan lide stemmerne, så er den blev re-dubbet 2 gange. Så der er 3 dubs til serien på engelsk. Nøj hvor var de 2 første versioner elendige. Jeg havde aldrig hørt noget værre. De lød alle sammen så utroligt gamle. Den tredje version er ikke kommet ud endnu. Serien har præmiere på engelsk i England til sommer 2018. Den er aldrig blevet vist før, men der var reklamer/promos med de 2 første versioner. De endte bare aldrig med at vise dem. Så nu er de i gang med en tredje dub. De havde dubbet hele sæson 1 og 2.

Mickey Mouse

8. april 2018
Kl. 18:29
160
Hvad er det for nogle? Jep, køber den dog ikke ;P Enten har de haft indspillet den imellem episoderne, eller også er det bare en produktionsfejl. Der er mange af dem i Austin & Ally, så måske er det derfor. Den største fejl var, at Take It From the Top ikke var inkluderet i nedtællingen.. Wow, så kan jeg ikke klage. Desværre er jeg næsten aldrig alene hjemme, eller også står der noget og køre i baggrunden.. Jeg er for træt til det, så det ville aldrig gå :P Ja, det er for dårligt. Og der er ingen chance nu.. Hvad? Er lidt usikker på, om jeg forstår rigtigt. Har de oversat den 3 gange, fordi stemmerne ikke lød rigtigt til karakterene? OG HAR DE IKKE FÅET SOY LUNA ENDNU?????????!!!!!!!!!!!!!!
I Only Hope That We Don't Lose Sight Of One Thing - That It Was All Started By A Mouse - Walt Disney

Artan

8. april 2018
Kl. 18:46
161
Det er både Disney film og gyser film. Der er en blanding af 3D, Blu-Ray, og dvd. Dvd'erne er kun fordi de ikke findes i højere opløsning. Det er en produktionsfejl, da "timeless" episoden er i sæson 2, og nedtællingen er i sæson 3. Du er godt klar over at, Take It From The Top er fra sæson 4, og nedtællingen er fra sæson 3? Det ville alligevel ikke være en mulighed. Men den største fejl er nok at "steal your heart" ikke var med. Nogle af de ting jeg optog, der kunne jeg finde lyden på nettet, men videoen var der ikke. Så jeg kunne hurtigt skifte lyden ud. Men andre gange var jeg nødt til at optage det. Ja, det var ikke tilfredse med stemmerne, så de dubbet hele serien 3 gange. Spild af penge og tid. Det er kun trailers der er kommet ud af de 2 første version. Jeg tror de går med den tredje version. Nope. De skulle rigtigt få det i 2016 som os, men stemmerne var dårlige. Du ved godt at O11CE har fået en engelsk dub? Både ungarn, africa og andre lande har den engelske dub, men de er ikke blevet vist i england endnu.

Mickey Mouse

8. april 2018
Kl. 18:55
162
Hvilke Disney film? Normalt er jeg meget god til at finde film. Ja og? Det er da ikke en fejl, men det er en fejl, at den vises. Og glem det andet dér, det ved jeg ikke lige, hvor jeg fik fra. Personligt mindes jeg, at det var nogle af de “dårligere” sange, der var med. Episoden med Steal Your Heart er en af de sjoveste. Elsker dommeren Ej, det var jo for nemt :P Har de ventet 2 år på at få Soy Luna? Overhovedet ikke. Tænker normalt kun på vores egen og den originale. Og så Tyskland udover; de skal bare have oversat alt...
I Only Hope That We Don't Lose Sight Of One Thing - That It Was All Started By A Mouse - Walt Disney

Artan

8. april 2018
Kl. 19:05
163
Kan ikke huske dem alle, men her er nogle af dem: Alice i Eventyrland (Live-Action) i 3D, Løvernes Konge i 3D, Skønheden og Udyret (Animation) i 3D. Johnny Tsunami fra Australien. Det var nogle af dem. Jeg tror bare jeg misforstod det her: "Enten har de haft indspillet den imellem episoderne..." som jeg stadig ikke rigtig forstår, da den ene er fra sæson 2, og den anden fra sæson 3. Af de sange de havde valgt, så kan jeg godt lide "Can You Feel It" og "Double Take". Ja, men videoen var bare cam, når lyden var original. :P Jep. Og nu siger de, de får den til sommer. Men det er jo aldrig sikkert, med deres hoveder. :P De er ret heldige. :P

Mickey Mouse

8. april 2018
Kl. 19:24
164
Okay, jeg kan ikke finde nogle af dem. Fandt kun AiE 2 i 3D Ja, altså de har indspillet sangen, men man har bare ikke set, når de har gjort det, så de har gjort det i mellem episoderne. Dem jeg ikke kan lide ud af de 10 er: Timeless, Better Together, Living in the Moment og You Can Come To Me. Ha, ha Hvordan kan de vente så længe med at sende SÅ god en serie? De kunne have ventet med Raven’s Home, Big Hero 6: Serien eller hvad de nu har på, bare ikke Soy Luna. Narh, ikke rigtigt
I Only Hope That We Don't Lose Sight Of One Thing - That It Was All Started By A Mouse - Walt Disney

Mickey Mouse

8. april 2018
Kl. 20:19
165
Oaky, jeg aner ikke, hvor du bor, men Elgiganten i Hjørring har Alice i Eventyrland
I Only Hope That We Don't Lose Sight Of One Thing - That It Was All Started By A Mouse - Walt Disney

Artan

9. april 2018
Kl. 12:50
166
Ja, men det er 1’eren jeg skal bruge hehe. :P Havde allerede tjekket elgiganten, accord, mint. Den i Elgiganten (Hjørring) er for langt væk. Men tak for hjælpen :) Nået på den måde. Men det er jo mærkeligt, de har brugt videoen fra hans drøm. Så det var derfor jeg tænkte, det måske var et syn han havde set. Austin & Ally og That’s So Raven er jo i samme univers, og Eddie fik jo syn i en uge i en episode, fordi der var kommet en meteor eller noget. Det kunne jo også ske for Austin :) :P Haha rolig nu. Raven’s Home er også en fantastisk serie :P Men Raven’s Home og Big Hero 6 skal hverken dubbes, eller laves undertekster til. Soy Luna skal jo dubbes. :) Jojo. De er ret heldige, sammen med Frankrig :P

Artan

9. april 2018
Kl. 17:33
167
De har sat episode 61 af Soy Luna på deres app. Gal hvor er jeg irriteret. Hvordan får jeg den nu på computeren? Det er den eneste episode jeg mangler :(

Mickey Mouse

9. april 2018
Kl. 19:03
168
I know :P Det er irriterende, at man ikke kan få sendt den til en anden butik. Har selv prøvet men det virker ikke. Ja, ha, ha. Det andet var også bare for sjov, det er en fejl. Der er også en anden episode (kan ikke huske om det var i A&A), men der viste de også noget i en video eller ligende, men det havde kun forgået inde i en af karakterenes hoved. Man tænker bare: What?! Hvordan kom det lige dér? Hvordan foregår Austin & Ally og That’s So Raven i samme univers? Raven’s Home kan ikke overgå Soy Luna ;P Touché. Den havde jeg ikke lige tænkt over, da de selv snakker engelsk :P Men dog kunne de jo stadig godt skulle oversætte den fra amerikansk til engelsk, ikke? :P Ja, de skal også helst have alting oversat... Suk.. Wow, det var de da lidt længe om. En hel uge. De har nok fjernet episoden, når jeg når dertil. Når de genudsender den vel :P
I Only Hope That We Don't Lose Sight Of One Thing - That It Was All Started By A Mouse - Walt Disney

Mickey Mouse

9. april 2018
Kl. 19:05
169
Tror du egentligt nogensinde, at vi får nye episoder af The Lodge, Evermoor og Alex & Co.?
I Only Hope That We Don't Lose Sight Of One Thing - That It Was All Started By A Mouse - Walt Disney

Artan

9. april 2018
Kl. 21:18
170
Ja, det kunne være ret fedt. Det kan jeg faktisk ikke huske. kan du huske hvad det var? Fordi "That's So Raven" har lavet Crossover med "Hannah Montana" og "Zack & Codys Søde Hotelliv". "Zack & Codys Søde Hotelliv" har lavet crossover med "Jessie". "Jessie" har lavet crossover med "Austin & Ally". 95% af alle Disney Channel Original Series hænger sammen. Det er kun ca 5 af serierne der ikke hænger sammen. Hvorfor skulle de oversætte fra Amerikansk til Engelsk? :P Det er jo det samme sprog, med meget lidt forskel i ord, også er der accent. Det er jo begge to engelsk. :P Ja, det er ret heldigt. :D Nu har jeg jo set 5 episoder efter, så det giver ikke mening med 61'eren nu. Men jeg ser den stadigvæk. Jeg downloadede episoden, så u har jeg den på min computer. Jeg ser den i morgen på tv'et. Hvis den er udløbet til den dag du når, så kan jeg godt uploade den til dig, så du meget hurtigt kan downloade den. :) Måske får vi nye af The Lodge. Jeg tvivler dog på de 2 andre. Jeg kan ikke huske om det var en drøm, eller om det var rigtigt, men jeg synes jeg læste engang, at Disney Channel skrev, at de måske ikke ville vise flere Alex & Co. Jeg håber ikke de viser flere Evermoor. Det er en af de værste serier.

Mickey Mouse

10. april 2018
Kl. 10:12
171
Kan ikke komme i tanke om, hvilken serie det er. Det var i hvert fald ikke i A& A med videonedtællingen. What? Jessie kom i 2012, og Zack og Cody er fra inden 2010. Jessie lavede et “crossover” i den episode, hvor Emma opfører sig som en teenage oprører. Der var Jessie og Emma på Hotel Tipton, hvor Jessie støder ind i Mr. Moseby. Moseby ringer til Cody for at fortælle, at Jessie ligner Bailey (sammen skuespiller). Inden da fortæller Moseby til Jessie, at han har arbejdet med børn på et krydstogtskib. Episoden her er efter Det Søde Liv Til Søs. Men ja, du har ret. De er en stor forbindelse til mange af. Selv Spider-Man er med i det univers :P I know, men de er jo så glade for at oversætte alt :P De oversætter selv tekster i filmene. Hvordan kunne du få dig selv til at se de næste episoder? :P Tak, ellers ser jeg det bare, når Disney Channel genudsender episoderne. Det er lidt nemmere end at se det på YouTube :P Desuden laver jeg noget arbejde til hver episode, så jeg har brug for noget at skrive på :D The Lodge er også rimelig ny, og så er den engelsk. Alex & Co. passer nok meget godt, da første sæson kom sammen med Violetta i 2014. De har indspillet en eller flere sæsoner derefter i Italien, men det er lang tids siden efterhånden. Tror serien er stoppet. Det er en joke, ikke? :P Evermoor er sgu da en god serie. Den skal klart komme igen. Den er ret spændende. Og hvordan kan du sige, at den er dårlig, når Olivia Holt med? :O
I Only Hope That We Don't Lose Sight Of One Thing - That It Was All Started By A Mouse - Walt Disney

Mickey Mouse

10. april 2018
Kl. 10:21
172
Har lige set en musikvideo fra Zombies på Disney Channel. Sangen hedder Someday. Wow den er god. Kan ikke vente til premieren. Hvis ikke den kommer på DVD i Danmark, så køber jeg den i USA.
I Only Hope That We Don't Lose Sight Of One Thing - That It Was All Started By A Mouse - Walt Disney

Artan

10. april 2018
Kl. 10:30
173
Nårh okay. Troede du mente det var i A&A. Jeg ved godt det er efter Det søde liv til søs, men jeg skrev bare Zack og Codys søde hotelliv, da Jessie episoden jo foregik på hotellet og ikke skibet. :P Phineas og Ferb, Milo Murphys lov og Star Wars er også i samme univers, og lidt flere. :) Oversætter tekster til filmene? Jeg så hele episode 61 på spansk, og et par klip på youtube med engelske undertekster. Jeg vidste der ville gå lang tid, før de ville vise episoden. Så jeg så bare 62-66, men jeg ser 61 på dansk i dag. Men jeg kan ikke sætte den på Youtube på grund af copyright, så jeg ville have sendt den til dig, hvis nu du ikke skulle få se den, til den tid :) Der er 3 sæsoner af Alex og co, og en film. Hvis du virkelig gerne vil se dem, så har jeg dem på engelsk. Bare fordi Olivia Holt er med, så behøver den ikke at bære god :P Jeg kunne heller ikke lide Kickin it. I didn’t do It kunne jeg godt lide.

Artan

10. april 2018
Kl. 10:33
174
Jeg er ikke så glad for sangene i Zombies filmen. De er okay, men det er ikke nogle jeg vil høre uden for filmen. Har du hørt mashuppen med Someday og Chillin like a villain? Optager du den ikke på dansk? Ellers kan jeg sende den.

Artan

10. april 2018
Kl. 11:28
175
Episode 61 er i appen i 14 dage.

Mickey Mouse

10. april 2018
Kl. 12:15
176
Nej, jeg skrev også tidligere, at jeg kunne ikke huske, hvilken serie det var :P Rettede bare din fejl :P De foregår også i samme univers som Marvel. Spider-Man ses i Phineas & Ferb: Mission Marvel. Spider-Man er med Ultimate Spider-Man. Jessie, Emma, Luke, Ravi og Zuri er med i en episode af Ultimate Spider-Man, så selv Disney XD serier er med i samme univers som Disney Channel. Der findes vist også en hel Wiki side om alle serier i samme univers. Ja, hvis nu der står i starten af en Disney film: Disney Presents Frozen Så ville der stp i dag: Disney præsenterer Frost Det skulle jo overhovedet ikke have været oversat. Behold dog tingene som originalt :P Okay fair nok. Så i det mindste så du noget af episoden. Troede bare du sprang den over. Nååh, nej, det er også rigtigt. Teknisk set så skal man skrive copyright på alt, der ikke er ens eget. Også selvom det er optaget som en reklame. Dog er de vist lidt strengere med serier og film. What? Er der så meget med den serie? Sidste jeg tjekkede var de vist igang med sæson 2. Det er okay, tak, jeg kan se, at Disney har udgivet flere forskellige DVD’er i Italien med den. Jeg skal bare finde ud af, hvilke sprog og undertekster der er på, og om alle episoder er på også. Ellers skriver jeg lige igen. Men hvordan vil du sende dem til mig, og er der undertekster på? Jo, selvfølelig. Olivia Holt er en af de bedste DC skuespillere. I Didn’t Do It var en fremragende serie. Kickin’ It var nær så god, men Olivia Holt var en af de bedste skuespillere (sammen med Jason Earles), hvilket gjorde jeg gad at se den. Girl vs. Monster havde klart ikke været særlig god, hvis ikke hun var med. Hun har en virkelig god stemme. Hvad? Hvorfor er de ikke gode? Nej, var det den du sendte mig på et tidspunkt? Hvad mener du? Jeg skal se den på dansk til premieren, men hvis ikke den kommer på DVD med engelsk sprog som Descendants 2, så skal jeg have købt den i USA. Okay, så når jeg det aldrig. Jeg har stadig ikke haft tid til at se en episode endnu... eller rettere sagt, ikke rigtigt orket det.
I Only Hope That We Don't Lose Sight Of One Thing - That It Was All Started By A Mouse - Walt Disney

Mickey Mouse

10. april 2018
Kl. 12:20
177
What? Har lige set at der kommer et spin-off af Alex & Co. Totalt mærkeligt
I Only Hope That We Don't Lose Sight Of One Thing - That It Was All Started By A Mouse - Walt Disney

Artan

10. april 2018
Kl. 13:19
178
Læste forkert :P Ja det er ret fedt. Men GMW og BMW er jo det samme, og BMW har lavet crossover med over serier i ABC, hvor der er over 30 ABC serier der er forbundet. Så det meste i ABC, Disney Channel, Disney XD og andre ting er i samme univers :) Jeg så dengang da Jessie lavede crossoveren med spider-man, at den ville komme i USA. Jeg glædede mig til at se den på dansk, men jeg fik den aldrig set. Så jeg venter til den starter nu. Der er også et klip af det på Disney Play. Ja, jeg så den hele, men jeg forstod kun de steder, der var engelske undertekster på. Jep, der er også 4 specials til den. Jeg tror ikke der er engelsk på dvd'erne. Men jeg tænkte jeg ville uploade dem til en hjemmeside, så skulle du kun trykke på 1 knap, så ville de downloade. Der er engelsk tale på, men jeg er ikke sikker på om der er engelske undertekster. Der er ikke danske tekster. Jeg har kun sæson 1 med dansk tale, hvis du ville se det på dansk. Jeg har faktisk aldrig set Girl vs monster, fordi jeg har syntes det har været lidt kedelig. Men jeg ser en dag, da jeg gerne vil se ALLE DCOMs. Men ser du dem ikke på dansk? Så hvad mener du med at hun har en fantastisk stemme? Vidste du egentlig godt at zendays danske stemmme (K.C.[K.C Undervover], Rocky[Shake It Up], Zoe[Zapped], Halley[Frenemies]) har samme stemme som Olivia Holt (Kim[Kickin’ it], Skylar(Girl vs Monster), Lindy[I didn’t do it])? De er bare utroligt kedelige. Det er sådan noget eventyr/magi/overnaturligt halløj. Nej, det var ikke den. Den beg sendte dengang var også fired Up og what’s my name. Someday og chillin like a villain er det Disney der har lavet den. Jeg har lavet fired Up og What’s my name. :) Men skal du ikke også optage den, så du har den på dansk? Så kan jeg sende den, hvis du har lyst :) Spin-off? Hvor står det henne?

Artan

10. april 2018
Kl. 13:35
179
Jeg ELSKER når de oversætter tekster og titler på film. Desværre er det kun nogle af Pixar filmene man kan få man dansk tekst på Blu-Ray. Inderst inde findes med danske tekster og titel osv, men på Blu-Ray er der kun engelsk. :( Har du lagt mærke til at de på Disney Channel KUN viser med engelske tekster? Og de på DR kanalerne viser med dansk tekst? Det er fordi DR kanalerne er danske, mens Disney Channel er skandinaviske. Så de kan ikke skrive danske tekster på Disney Channel, når Sverige, Norge, Finland osv også har vores Disney Channel. Men på DR skriver de Phineas OG Ferb og ikke AND. Og episode titlerne er også oversat, og andre titler. De har også lavet danske titler/tekster på High School Musical da de viste den på DR Ultra. Jeg ELSKER når de gør det :)

Mickey Mouse

10. april 2018
Kl. 13:43
180
Okay, hvor kom Girl Meets World og Boy Meets World lige ind i det her? :P Wow, så er kæden endnu større. Det er jo sindssygt. Spider-Man episoden har været sendt på Disney XD. Jeg tror, at det var i 2016. Det er ikke meget den har med Jessie at gøre, de er kun lidt med i episoden. Det kan jeg godt forstå. Ha, ha. De taler også ret hurtigt :P Wow. Det er vildt. Jeg så på en DVD af filmen, at den var udgivet i Italien. Der var italiensk sprog men engelsske undertekster. Ja okay, afhængig af hvordan den skal “downloade”. Ellers tak, har set sæson 1 og så også nogle af episoderne, da de genudsendte dem :P Den er sjov og spæændende. Det bedste i filmen er, at både Olivia Holt og Luke Benward optræder i filmen. De bedste tidspunkt er, når Olivia Holt synger Fearless. Jo, jeg ser den på dansk, da den ikke er udgivet på DVD i DK. Jeg er usikker på, om den findes i USA på DVD. Som regelt er ens sangstemme og normal stemme ens, og hun synger jo altid på engelsk. Desuden følger jeg hende også på Facebook og ser videoer, hvor hun er med i. Så der er én person, der lægger stemme til både Zendayas og Olivia Holts karakterer? De lyder jo overhovedet ikke som hinanden. Ja, det er da meget sjovt. Det er jo det samme i Girl vs. Monster :P Nååh, nej, tror ikke jeg har set noget fra den overhovedet. Jeg optager den og ser den, og så sletter jeg den igen. Jeg kan få den på DVD, så gider jeg ikke at have den liggende. Det fylder også for meget :P Tak Det står inde på Alex & Co. Wikia siden. I følge siden står der, at Alex møder en pige, der kender Nicole (i en eller anden form). Pigen hedder Penny, og hun vil gerne spille musik. Det er i sæson 3, så serien slutter næsten efter. Pigen går så videre i “franchisen” og får sin egen serie, der bliver et spin-off af Alex & Co.
I Only Hope That We Don't Lose Sight Of One Thing - That It Was All Started By A Mouse - Walt Disney

Mickey Mouse

10. april 2018
Kl. 13:48
181
Jeg kan hågodt huske, at jeg så i Disney Sjov engang, at de havde skrevet Phineas og Ferb i titlen, når den blev vist. Altså inde i selve serien. Nej, hvor blev jeg irriteret. Jeg var inde og se Inderst Inde i biografen, da den udkom i 2015. Der stod “Disney Pixar Præsenterer” og “Inderst Inde”. Det ødelagde hele filmen for mig. Den kom også med det samme på Netflix, da den var tilgændelig dér. Jeg har aldrig prøvet at afspille den på DVD’en, men der tror jeg dog ikke, at den er på samme måde
I Only Hope That We Don't Lose Sight Of One Thing - That It Was All Started By A Mouse - Walt Disney

Mickey Mouse

10. april 2018
Kl. 19:39
182
Nu har jeg fået skrevet inlægget. Bedre sent end aldrig :D http://thedisneyfanblog.blogspot.dk/2018/04/gravity-falls-will-soon-be-available-on.html
I Only Hope That We Don't Lose Sight Of One Thing - That It Was All Started By A Mouse - Walt Disney

Mickey Mouse

10. april 2018
Kl. 19:58
183
Så lige en ny reklame fra Raven’s Home. Den kom inden Milo Murphys Lov 14:25
I Only Hope That We Don't Lose Sight Of One Thing - That It Was All Started By A Mouse - Walt Disney

Artan

11. april 2018
Kl. 00:18
184
Fordi vi snakkede om crossovers, og GMW er i samme univers som A&A. :P Men det er stadig fedt at se, når det er en crossover. :) Det er ikke fordi de snakker hurtigt, at jeg ikke kan forstå dem. Jeg forstår bare generelt ikke spansk. Så jeg forstod kun de steder der var engelske undertekster på. :) Vidste ikke der var engelske undertekster på den. eg sender et link til dig, så skal du bare gå ind, og trykke på knappen download. Så får du dem på din computer. Den findes ikke på DVD i usa. Men du kan optage den på Disney Channel. :) Ja, det er én der lægger stemme til de 2. Jeg kan godt høre det nogle gange, men andre gange ændre hun sin stemme. Men hvis du sletter den, og kun beholder den Amerikanske DVD, så har du jo ikke noget dansk sprog over den. Vil du ikke have en version med dansk tale eller undertekster? Den er jo kun på engelsk på dvd'en. Har aldrig hørt om den spin-off :P Jeg elsker når de gør det. Når der er dansk tale, så kan teksterne også være danske. Hvis man ser den med engelsk tale, så må der godt være engelsk tekst. Da jeg var inde og se Inderst Inde, blev jeg UTROLIGT glad, da jeg så det var på dansk. Det var mega fedt. Det gjorde filmen bedre for mig. :P Fedt indlæg. :) Credittet lyder lidt mærkeligt. :P Hvis du mener den her: https://www.youtube.com/watch?v=eHXKnwk000Q så så jeg den allerede i mandags. :P Kan du huske de nye slipcovers til klassikerne? Jeg har manglet Bolt som den eneste siden september. I dag fandt jeg den i Bilka, og det var utroligt dejligt. Det var den eneste jeg manglede, og nu har jeg alle slipcovers. Indtil videre er der kun 18.

Mickey Mouse

11. april 2018
Kl. 19:37
185
Ja, men det var fordi, at du skrev “Men GMW og BMW er jo det samme...”. Det lød som om, at jeg mente, at Girl Meets World og Boy Meets Wolrd var to vidt forskellige serier. :P De kan også snakke ret hurtigt nogle gange. Men hvis man bare tjekker nogle få ord, så kan man faktisk meget alligevel. Da Violetta kørte begyndte jeg at lære spansk, selvom jeg havde svært ved tysk og engelsk. Jeg kunne både sætninger og ord. Det fik mig til at få en forståelse for sproget, jeg kunne dog stadig ikke forstå det ordentligt. Da jeg følger alle skuespillerne fra både Violetta og Soy Luna på Facebook, så lærer man lidt hen ad vejen, da de alle sammen skriver spansk. Undtagen Lodovica Comello som er fra Italien :P Forstår ikke helt den sætning her? Andet end at du vil sende mig linket. Jeg mener bare, at jeg har haft set den på eBay. Njaa, ser den bare når den kommer. De må bruge auto tune for at ændre stemmen. Jeg har aldrig lagt mærke til det. Ja, men det er også bedre. Jeg vil hellere se den originale film end den “falske”. Jeg har i mange år altid haft en anden holdning end så mange andre. Engang skrev jeg min mening på et opslag fra Disney på Facebook, og jeg blev totalt hakket ned. Jeg kan godt lide, at se det på dansk; jeg kan 100 % forstå det, og jeg ved 100 %, hvad der sker. Problemet er bare, at jeg ikke får karakterenes originale stemmer. Det ville svare til, at hvis vi kom til et andet land, så var der én, der skulle følge os og oversætte vores samtaler. Jeg forstår godt, at det hjælper folk, der har svært ved engelsk, eller børn, der ikke har lært sproget endnu. Hvis nu at det kun blev sendt på engelsk, så havde man ikke muligheden for at se det på dansk. Det vil sige, at der er større chance for, at man bliver bedre til engelsk, da man er tvunget til at lære sproget for at forstå handlingen. Engelsk er sådan en stor del af verden; det skal bruges til eksamen/afgangsprøven, og mange forventer det på arbejdsmarkedet. Se bare på dem som lever i andre lande, hvor de er tvunget til at lære sproget. De lærer de mega nemt, da de er tvunget til at snakke det. Jeg ved godt, at der er mange der har den modsatte holdning, men jeg ønsker bare at se dem på original sproget. Man får et andet synspunkt, og man får en originale historie, som ikke altid er muligt at fremskaffe på et andet sprog. Og jeg er ikke perfekt til engelsk, men det vil jeg gerne, og det håber jeg på, at Disneys film kan hjælpe mig med :) Har jeg heller ikke. Var meget overrasket over at se den. Dog tror jeg næppe, at vi får serien, da vi ikke får flere Alex & Co. formentligt, så det kan være lidt ligegyldigt :P Den pointe forstår jeg dig udemærket godt. Så passer det sammen med resten historien. Det jeg bare ikke kan lide ved det, er, at man godt kan se på selve filmen, at den ikke stammer fra selve landet. Man kan godt se, at Inderst Inde ikke foregår i Danmark, da de i USA har et andet miljø. Faktisk til en anden ting jeg lagde mærke til i Inderst Inde, så da Vrede står med avisen inde i Rileys hoved, der også er oversat, har de ikke oversat den hele. Det ser lidt mærkeligt ud, når man kiggere nærmere på den :P Kan huske jeg lagde mærke til det dengang. Hvad mener du? Sådan skriver man det altså. Har selv set andre sider, der gør det samme. Hvordan ville du have, at jeg ellers skulle lave det? Jeg satte dig endda ind i en speciel plads :P Ja, det var den... :p Hvad? Seriøst? Det er da fedt! Havde helt glemt vi har haft snakket om det emne. Hvor har du så fundet Mulan og 101 Dalmatinere? Det er de eneste 2 jeg mangler af serie 2, da jeg har både Bolt og Dumbo :D
I Only Hope That We Don't Lose Sight Of One Thing - That It Was All Started By A Mouse - Walt Disney

Artan

12. april 2018
Kl. 00:20
186
Nårh. Hehe nej, det var ikke det jeg mente. :P Jeg jeg forstod nogle få ord, da de enten var det samme som engelsk, dansk eller albansk (Jeg kan albansk, hvis du skulle være i tvivl. :P), så jeg forstod nogle gange, hvad samtalen handlede om. Men nu har jeg set den på dansk. :) "Vidste ikke der var engelske undertekster på den". Altså på den italienske DVD. "Jeg sender et link til dig, så skal du bare gå ind, og trykke på knappen download. Så får du dem på din computer." Du spurgte hvordan den skule downloade. Jeg kan nu ret godt høre det. :P Prøv at høre noget med Zendaya og Olivia, så skal du nok kunne høre det. :P Jeg kan nu ret godt forstå engelsk, og jeg forstår de meste. Jeg plejede at få 10 i karaktér. Men der er bare noget ved det danske jeg bare ELSKER i dubs. Jeg hader danske film (Altså med danske skuespiller der snakker dansk. Det er utroligt cringe at kigge på), men danske dubs ELSKER jeg. Danmark er også nogle af de bedste til at dubbe, som jeg har læst. Nu er jeg Albaner, så jeg har også hørt albanske dubs af film, og nøj hvor er det dog dårligt. Det er forfærdeligt med albansk dub. Det er også blevet sagt at den værste Let It Go er på albansk, og den bedste er på Dansk. For mig er det ret sjovt, da jeg jo kender begge sprog, og selv synes det samme. Der er bare noget ved danske dubs jeg elsker. :D Da jeg var lille havde jeg det faktisk som dig. Jeg ville heller se tingene på original sprog, da jeg heller ville høre de rigtige stemmer. Da jeg så High School Musical 3 i biografen, så så jeg den på engelsk, da jeg ville høre deres rigtige stemmer. Men da jeg i 2011/2012 begyndte at se Disney Channel (På grund af Austin & Ally), så begyndte jeg at elske danske dubs. Lidt underligt faktisk, at jeg skiftede holdning. :P Det tror jeg heller ikke. Men jeg er utroligt glad for, vi får de Argentinske serier. De er utroligt fede, dog ret ens. Hver karakter mangler mindst én forældre, som de leder efter (Ikke i Violetta). Det var faktisk på grund af avisen jeg lagde mærke til det danske. Jeg lagde ikke mærke til "Disney præsenterer Inderst Inde". Jeg kan huske der stod "Ingen dessert". I biografen, Netflix og tv'et er det på dansk, men på DVD/blu-ray er det engelsk. :( Hehe ved det ikke. Måske er det bare mig. :P Cool. :) Jeg har ikke Mulan og 101 dalmatiner. Der er ingen der har fundet dem, så jeg tror bare det var reklamen der var en fejl. De kommer nok med dem på et tidspunkt. :)

Mickey Mouse

12. april 2018
Kl. 19:29
187
Det lød bare sådan :P Håber de snart viser flere crossovers. Den næste vi får bliver nok Phineas & Ferb og Milo Murphys Lov. Ja, der er nogle af ordene, der minder om engelsk :D Nååh, så ikke at det var et punktum. Det lignede en hel sætning Det stær her på Wikia siden: http://alexco.wikia.com/wiki/Come_diventare_grandi_nonostante_i_genitori Som skrevet ovenover :P Hver gang du nævner det, så tænker jeg på Pige Mod Monster. Jeg er ret sikker på, at man kan høre, at det er samme stemme :D Wow, så får du mere i karakterer end jeg gjorde. WHAAAT?! Er du fra Albanien? :O Wow, der er da lige et stykke vej, hold da op. Så har du ikke albanske Disney film? :D Jeg tror mere, at det der ligger i det, er, at du er “dansker”. Når man bor i et land, der taler et sprog (ja, det giver mening), som ikke er “internationalt”, så har man det mere med at have en favorit af sit eget sprog. Især dansk er et meget specielt sprog, måske endda ret unikt, og det er måske det, som du er lidt fascineret af. Altså jeg mener, at når man bor i et land, der ikke bruger engelsk normalt, så er man mere vant til sit eget sprog. Og af den grund har du måske også skiftet mening, selvom det er lidt mærkeligt sådan uden videre. Jeg ved det ikke med sikkerhed, men det er noget, der kunne være muligt. Håber det giver lidt mening :) Hvad mener du? Det lyder lidt som om, at vi har 20 forskellige argentinske serier, men vi har kun 3, og du har modregnet den ene :P Men ja, de er ret fede. Der er noget specielt ved dem. Eftersom Violetta og Soy Luna er lavet af samme skabere, så giver det mening, at de næsten er identiske. Men Once har det meget sådan, og måske laver de argentinske serier på den måde :P Nååh ja, det er rigtigt. Men der stod andet på engelsk i avisen, som de ikke havde oversat, og det så åndssvagt ud, hvis man kiggede nærmere. Ha, ha. Så behøver jeg ikke, at tjekke, om det er rigtigt. Så glad for at de ikke tog det med dér :D Måske :P Det er nok fordi, at du aldrig er blevet krediteret for noget. Det er ret stort, ikke? :D Så det var ikke nogen stor nyhed :P Det kan godt være. Det var et lille sneak peek :P Det er bare mærkeligt, at man har lavet papcovers i Danmark, når man har skiftet selve covers’ne i England og Tyskland. I Tyskland kan man købe nogle af dem både med og uden covers på. De fås nu også med numre - det blev tilføjet sidste sommer. Utroligt at de færst får det nu, vi har haft det i 15 år eller noget :D
I Only Hope That We Don't Lose Sight Of One Thing - That It Was All Started By A Mouse - Walt Disney

Artan

12. april 2018
Kl. 20:05
188
Ja, det bliver nok den. De har ikke lavet crossovers i ret lang tid. Hun må være en karakter fra sidste sæson. Men det er underligt, at serien er på engelsk, selvom den er filmet i Italien. Jeg tror sgu snart, jeg skal få set den film. Vi nævner den hele tiden. :P Jeg havde regnet med du fik 10-12, siden du elsker engelsk så meget. :P Ja, det er jeg. :) Haha, nej. Jeg hader albanske dubs, og kvaliteten er utrolig dårlig på lyden. Jeg tror faktisk slet ikke de udgiver DVD'er i Albanien. I Moana dubbet de al snakken og sangene, undtagen Mauis sange. Og sangene er overhovedet ikke oversat ordenligt. De vælger altid dårlige dubbers. Det du siger giver mening, men jeg synes stadig et er underligt, at jeg gik fra at kunne lide original stemmer, til danske dubs. :P Nu vi snakkede om Alex og Co, så er det ret fedt at Albanien kun ligger 73km fra Italien. De snakker italiensk i nogle byer i Albanien, og albansk i nogle Italienske byer. De lavede næsten KUN pizzaer i den by jeg var i, i Albanien. :P Der er faktisk flere argentinske serier, men vi har kun fået de 3. Martina Stoessel (Violetta), var gæstestjerne i et par episoder af "Patito Feo". Men nu hvor jeg tænker over det, så leder Luna efter sine forældre, Gabo efter sin far, og Violetta efter sin moster (Angie). Så de leder allesammen efter mindst ét familiemedlem. Vidste du godt at O11CE er en Disney XD serie, mens de to andre er Disney Channel? :) Det lagde jeg slet ikke mærke til. Jeg så kun det store "Ingen dessert". :P Jeg er blevet krediteret før. Men så var det kun. Credit: "Brugernavn" :P Hehe, ikke rigtig. :P Den største og bedste nyhed du har givet mig, har nok været ZOMBIES reklamen. :D Nu har jeg ikke selv mine DVD'er, så jeg har kun covers'ne til dem, så jeg er ret ligeglad om de skifter selve papiret på "kassen". De eneste DVD'er jeg har, er de film der ikke er kommet på Blu-ray som krigsklassikerne, og de 2 andre. Jeg har mine på Blu-ray eller 3D. Ret ærgerligt de først har fået dem nu. Vidste slet ikke de havde numre, indtil nu. Jeg købte "To På Flugt" i 3D i Tyskland, og der er ikke nummer på, så det ser helt forkert ud i min samling. Jeg køber nok den danske udgave i 3D på et tidspunkt. :)

Artan

12. april 2018
Kl. 20:09
189
Hvordan ser de tyske dvd'er ud med nummer? Er deres numre som vores, englands eller noget helt tredje?

Mickey Mouse

12. april 2018
Kl. 20:35
190
Nej, har heller ikke hørt om nogle. Det er også de færreste live-action serier, der findes i øjeblikket. Hvilken karakter? Nej, filmen er på italiensk, men den har engelske undertekster :P Ja, for du skal se den, så vi stopper ikke før :P Hvorfor? Jeg var ikke så god i skolen til engelsk. Jeg rakte aldrig hånden op, jeg var dårlig til stile og alt muligt. Nej, men det kunne godt være, at du bare ville have udgivelserne. Jeg køber også udenlandske udgivelser uden at se dem :P Ja, jeg forstår det heller ikke. Du burde ændre det tilbage, så du kunne lide begge dele :P Wow. Det lyder egentligt ret fedt. Albanien ligger heller ikke så langt fra Grækenland, selvom det er lidt ude for emnet. Hver gang jeg ser en udenlandsk serie (-USA), så får jeg lyst til at besøge landet. Tænk hvis man mødte skuespillerne :O Men det må da stadig være fedt at være tæt på Italien. Det må være et spændende land. Og så bor Ruggero Pasquarelli og Lodovica Comello :D Har aldrig hørt om den serie. Men fedt at hun optræder i den. Synes faktisk hun har ændret sig meget siden Violetta. Nååh ja, det er rigtigt. Det har jeg faktisk ikke lige tænkt over. Lidt mærkeligt faktisk. Beklager, men ja. De viser Disney XDs logo på hver episoder :P Prøv næste gang. Netflix har den vist stadig liggende :P Det var ikke lige så stort, vel? :P Øøøh, hvilken reklame? Hvorfor har du ikke DVD’erne, hvis du har covers’ne? Sjovt du nævner ordet “krigsklassikere” :P Ja, det er lidt mærkeligt. De havde alle sammen bare titlen “Disney’s Meisterwerke”. Wow. Jeg ved godt, at jeg har skrevet det før, men jeg glæder mig sygt til Zombies. Someday er klart blevet en af mine yndlingssange. Elsker Meg Donnellys og Milo Manheims skuespil, de er virkelig fantastiske i musikvideoen :O
I Only Hope That We Don't Lose Sight Of One Thing - That It Was All Started By A Mouse - Walt Disney

Mickey Mouse

12. april 2018
Kl. 20:37
191
Du kan prøve at søge efter dem på eBay.de. Prøv at se “Disney Die Eiskönigin” :D
I Only Hope That We Don't Lose Sight Of One Thing - That It Was All Started By A Mouse - Walt Disney

Mickey Mouse

12. april 2018
Kl. 20:42
192
Har lige besluttet at gemme reklamer fra Zombies. Godt der ikke er så mange :P
I Only Hope That We Don't Lose Sight Of One Thing - That It Was All Started By A Mouse - Walt Disney

Artan

13. april 2018
Kl. 13:15
193
Du kan holde øje med dem her: https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Disney_Channel_crossovers Den nye spin-off serie handler om den nye karakter Penny. Og det var spin-off serien jeg snakkede om, som er engelsk, og ikke Alex og Co filmen. Penny-spin-off serien er engelsk, men dubbet på italiensk, selvom den er filmen i italien. :) Da vi begyndte at have engelsk til 8. klasse rakte jeg altid hånden op, men i 9. klasse snakkede vi kun om samfundet i USA, og deres historie, så kunne jeg ikke. Jeg kunne ikke finde ud af de 2 fag, så det var endnu værre på engelsk. Jeg plejede at få 10 (få gange 12) i grammatik, 7 i skriftlig. indtil 8. klasse fik jeg 10 i mundtlig, men i 9. fik jeg 02, da jeg ikke kunne finde ud af alt det med historie og samfundsfag. Jeg tror slet ikke de sælger DVD'er i Albanien, så det ville jeg alligevel ikke kunne. :P Det kunne være ret fedt at møde dem, men nu har jeg desværre aldrig været i Italien. :( Hun var rigtig lille i serien. Napo (Violetta sæson 1) var også med i Patito Feo. Hvis du har set Violetta The Journey, så nævner Martina Stoessel Patito Feo. Hvornår viser de Disney XD logoet i hver episode?. Jeg har lige tjekket intro og outro, men ingen logo. :) Netflix fjernede den for nogle måneder siden. :( Nogle gange har det været. :P Det var jo dig, der fortalte mig at Zombies ville komme til Danmark den 27. April, fordi du lige havde set en reklame. :) Fordi jeg køber filmene på Blu-ray, så nytter det ikke, at jeg også har dem på DVD. Hvorfor er det sjovt? :P Nåårh, deres numre er som england, og som vores covers. Godt du kan lide den, eg kan ikke selv lide den så meget. :P Har du hørt mashuppen med Someday og Chillin like a villain? lyder godt. :) Jeg så endda lige en ny reklame i dag, hvor de nævner hele præmiere aftnen, med alle de 4 nye episoder/film: Raven's Home K.c. Undercover special Zombies Soy luna finale Har du hørt, at de måske snart er enden for Disney XD? De nye sæsoner af Milo Murphys Lov, Ducktales, og star vs mørkets kræfter er flyttet til Disney Channel. Det er sikkert fordi, de laver den nye streamingstjeneste, så bliver det for meget med 2 kanaler? Og crossoveren med Milo Murphys lov og Phineas og Ferb er rykket til August.

Artan

13. april 2018
Kl. 13:49
194

Artan

13. april 2018
Kl. 15:27
195
Disney Movie Club i USA har lavet DVD'er, med sæson 1 og 2 af Kim Possible. Kunne det betyde at vi får flere og flere, Disney serier/film på DVD/Blu-Ray? :D

Artan

13. april 2018
Kl. 17:31
196
Wow, den episode af Once var utroligt spændende i dag. Jeg tror aldrig jeg har glædet mig så meget, til den næste episode. :D Skynd dig at se de episoder du mangler, den er utroligt spændende. :P

Mickey Mouse

13. april 2018
Kl. 20:10
197
Wow. Vidste ikke at der var så mange. Har aldrig set nogle af de ældste :o Nååh okay, så er jeg med. Men ja, den er engelsk. Jeg læste, at selvom serien er italiensk, så er alle medvirkende skuespillere fra England. Derfor foregår serien oprindeligt på engelsk. Der er jeg enig med dig. Hvis man ikke har meget forståelse for emnet, så er man også mindre med. Det har jeg selv haft det meget med. Da jeg gik i skole havde vi noget med Australien og alle deres dyr/marker og historie. Forstod det ikke særligt meget. Har aldrig hørt om et land, der ikke sælger DVD’er :O Tror også der vil være lille chance. Der er større chance i Argentina, da de fleste fra Violetta eller Soy Luna lever dér :D Hvad er det nu Violetta: The Journey er? Kan ikke lige huske det. Nej, jeg gennemså selv lige en - selv på Disney XD. Jeg tænkte nok på en anden serie. Men jeg vidste det godt alligevel. 1) Jeg har set reklamer eller læst om serien, og der skriver de Disney XD, 2) Serien kører på Disney XD med modsætning til Soy Luna og Violetta. Serier der er lavet direkte til Disney Channel kører sjælendt på Disney XD. Ja, det var lidt syndt :P Okay, okay så :P Nååh ja, det er også rigtigt :D Men hvad gør du så med DVD’erne? Fordi jeg også har brugt det ord for de film, men det er ikke et ord, som man normalt betegner dem som :D Præcis. Englands og Tysklands covers er de samme som vores papcovers. Tyskland har fået samme nummer-stil som England. Desværre gælder det stadig ikke Pixars film i DE Øøøøhm, nej, ikke endnu :P Wow. Håber jeg ser den på en af mine optagelser. Mangler også en reklame fra Soy Luna, der kom i sidste uge vist, som jeg ikke har fundet endnu. Hvad mener du? Så når de nye sæsoner begynder, så bliver det kun på Disney Channel? Hvad så med Big Hero 6: Serien? Ja, den skulle jo allerede komme til næste år. Men hvorfor dropper de Disney XD? Er det rygter eller? Øv. Men den er vist også først senere. Det er nok efter sæson 1. Hvor ved du det fra? Den har jeg set. Det var den reklame jeg skrev om tidligere :P Tror jeg ikke. Det er nogle DVD’er, som de laver specielt til klubben. Det giver medlemmerne flere fordele. Åh nej, jeg ved ikke, hvad jeg skal sige. Jeg har 19 episoder at se :P
I Only Hope That We Don't Lose Sight Of One Thing - That It Was All Started By A Mouse - Walt Disney

Artan

13. april 2018
Kl. 20:43
198
Jeg har næsten optaget dem alle fra Disney Channel. Det er ret sejt at en Disney Channel og Disney XD serie har lavet crossover sammen (The Suite Life On Deck & I'm In The Band). Det minder mig om Lazy Town som er filmet i Island, men er på engelsk. Nogle af de italienske skuespillere i serien dubber sig selv på Islandsk. Det minder mig også om The Lodge, hvor Clara Rugaard-Larsen (Som synger Verden Ligger Åben Nu, intro sangen til Violetta) er med i 2 episoder. Hun laver også den danske stemme til sig selv, selvom hun snakker engelsk i den originale. Det er ret fedt. Jeg var kun godt til Engelsk og Matematik. Så det gav ikke mening for mig når vi havde om samfundet. Jeg plejede at få 02 i samfundsfag. :P Nu har jeg ikke været i centrum i byen, så jeg tror nok de sælger et par få DVD'er, men overhovedet ikke som i Danmark. De har ikke blu-rays der. Det er Violetta dokumentaren. Heldigvis har jeg den på dansk. :D https://www.youtube.com/watch?v=k2zwqB4Yyic&t=7s https://2.bp.blogspot.com/-eN3C4HZoYsg/VzOSf71gDkI/AAAAAAAAa7I/XVq_4qLIUmwfxYShb1CcY0FmnUeiyfB2wCLcB/s1600/img_7277.png Ja, det var mere da Disney XD åbnede, de sendte Disney Channel serier. Magi på Waverly Place er en gammel serie, så der er ret sygt de først tænder den 8 år senere på Disney XD. Jeg returnerer dem. Jeg har da hørt det ord mange gange før. :P Men er det ikke kun Skandinavien der har numre på Pixar? England fik numrene på deres slipcovers, men jeg ved ikke om de også er på selve papiret i æsken. Why not? Du har da hørt begge sange før, så det spoiler da ikke noget? :P Har uploadet den hvis du ville se den: https://www.youtube.com/watch?v=TQJQ2-O2DXE Ja, når sæson 2 af Milo Murphys Lov, Ducktales og sæson (Ved ikke hvad de er nået til) et eller andet af Star vs mørkets kræfter starter, så bliver det rykket til Disney Channel. Det med at de 3 serier bliver rykket er rigtigt. Men det med at de dropper Disney XD, er bare et rygte. Ham der lægger stemme til Milo skrev på Twitter, at de er rykket til August. Ja, beklager. Jeg kom til at give dig det forkerte link. Jeg ville give dig det her link: https://www.youtube.com/watch?v=TQJQ2-O2DXE Underligt de kun har udgivet halvdelen af serien. Så må du skynde dig, hehe. :P Det er vist episode 50 der var i dag.

Mickey Mouse

13. april 2018
Kl. 21:10
199
Læste på et tidspunkt om et crossover med Lilo & Stitch og Kim Possible, men jeg troede ikke, at det var rigtigt. Vildt. Er den optaget på Island? :O Wow, den var en god serie :P Nååh, hun lægger stemme til sig selv? Ha, ha. Jeg fik 02, 4 og 7. Var virkelig dårlig i skolen. Det var virkelig kedeligt. Glad for ikke at gå i skole mere. Ha, ha :P Wow. Det lyder faktisk ret kedeligt :/ Det er koncerten? Den kørte da på Disney Channel for nogle år siden? Har den på spansk DVD, så jeg kender godt coveret, men jeg kan ikke huske så meget fra den anden end koncerten. Jeg mindes ikke at have hørt noget om den serie i dokumentaren. Det er totalt mærkeligt. Men den serie stoppede de også hurtigt igen. Så du køber DVD’erne, tager dem med hjem, tager covers’ne af og returneredem bagefter? WHAAAT! Ingen idé. Næh, men jeg har ikke tænkt mere over det, og så ser jeg sjælendt videoer. Nåh okay. Så kan det godt lyde lidt som om, at de prøver at skubbe det hele over på DC. Ej, jeg troede, at den ville komme i Danmark til august. Øv.. Okay, tak. Nu har jeg også den 2 gange :P Jeg ser den i morgen, hvis ikke jeg ser den selv i fjernsynet senere. Ja, det er vel lige som, når de gør det i Danmark :( Må prøve at få set dem igen. :P
I Only Hope That We Don't Lose Sight Of One Thing - That It Was All Started By A Mouse - Walt Disney

Mickey Mouse

13. april 2018
Kl. 21:24
200
Og husk lige Girl vs. Monster :P
I Only Hope That We Don't Lose Sight Of One Thing - That It Was All Started By A Mouse - Walt Disney

Artan

13. april 2018
Kl. 21:26
201
Jep, det er skam rigtigt. :D Desværre har jeg ikke selv set den, men vil gerne på et tidspunkt. :) Ja, og de fleste skuespillere er fra Island, mens de andre er fra England. Jeg elskede også den, da jeg var lille. Jeg har 7 DVD'er ud af de 10 der er kommet i Danmark. Ja, det er ret fedt. :P Det er jeg også glad for. :P Nej, koncerten er en anden. Der er både "Violetta En Vivo"(Koncert) og "Violetta The Journey"(Dokumentar). Jeg har selv kun dokumentaren. Det her er koncerten: http://lh3.googleusercontent.com/-JdOsa8zGPn8/VfRiSm_gCmI/AAAAAAAAA4Y/kGHfUA2Jo3U/s640/blogger-image-474461681.jpg Ja desværre. De viste kun sæson 3, og fire episode fra sæson 4. Nej, jeg gør noget endnu nemmere. Jeg køber dem, går ud af butikken, putter dem i en pose, går ind igen og retunere dem. :) Det er jo det gode ved at de ikke sætter plastik oven på coveret, men kun DVD-æsken.. ;) De sætter den nok på Disney Channel appen. Jeg tror de dropper Disney XD, når streamingstjenesten kommer. Det er fint for mig, siden jeg aldrig ser deres serier. Men det kan også betyde at de måske dropper O11CE. :( O11CE er den eneste Disney XD serie jeg kan lide, og måske Milo Murphys lidt. Den kommer nok i 2019. Lyder godt. ;) Ja, lidt underligt. Jep. :P

Artan

13. april 2018
Kl. 21:27
202
Haha, skal nok. Jeg har jo optaget den på dansk, men jeg har bare ikke haft tid til den, så jeg behøver ikke at vente til, de selv viser den. :P

Mickey Mouse

13. april 2018
Kl. 21:41
203
Det kunne være fedt. Tror dog aldrig at den kommer igen :( Blev Lazy Town udgivet på DVD i Danmark? Har aldrig set en eneste. De har sendt én af dem på Disney Channel, men jeg kan ikke huske, hvilken én det var. Jeg ved bare, at det kun omhandlede en af koncerterne. Wow, det var egentligt meget alligevel. Troede kun de sendte 5 eller noget forskellige. Ha, ha. Wow. Virker det ikke lidt mistænkeligt? :P Formentligt Jeg er egentligt også lidt ligeglad, da jeg sjælendt ser kanalen ej heller. Dog synes jeg stadig, at det er lidt mærkeligt, at den skulle lukke. Det virker lidt sørgerligt. Jeg tror bare, at den forbliver på Disney Channel. Det var trods alt Disney Channel, at de sendte den første gang. Disney XD får kun nye afsnit om lørdagen. Den har i hvert fald snakket om, at den skulle kom om 1 år. Den var omkring på det her tidspunkt i 2019. Nu har du jo weekenden til at se den :P
I Only Hope That We Don't Lose Sight Of One Thing - That It Was All Started By A Mouse - Walt Disney

Mickey Mouse

13. april 2018
Kl. 21:53
204
Så lige selv reklamen på en af mine optagelser
I Only Hope That We Don't Lose Sight Of One Thing - That It Was All Started By A Mouse - Walt Disney

Artan

13. april 2018
Kl. 21:54
205
I 2017 viste de Lilo & Stitch om natten, så det kan godt komme igen. :) Ja, der blev udgivet 10 DVD'er. Jeg mangler desværre 3 af dem. Her er en af dem: https://www.laserdisken.dk/html/visvare.dna?vare=1163088822236315 De sendte dem begge i Danmark. Jeg optog dem begge på mit fjernsyn dengang, men jeg slettet koncerten, da jeg ikke tænkte jeg behøvede den, men nu fortryder jeg det utroligt meget. Men heldigvis har jeg både optaget dokumentaren på mit TV, og jeg har sat den på min computer. Det er umuligt at finde den med danske undertekster, hvis ikke man optog den. Koncerten blev vist flere gange om dagen, men dokumentaren blev KUN vist ÉN gang, klokken 22:00 på en onsdag. Ret mærkeligt tidspunkt. Jeg håber også de viser Soy Luna koncerten i Danmark. De har jo vist den i andre lande. :) Nej de sendte et par stykker. Men jeg havde håbet på sæson 1 og 2, da jeg ikke har dem. :( Haha ved det ikke. Men det virker jo. :P Kunne være fedt hvis vi fik Disney Cinemagic. :) Vi får den nok i 2019, hvis de bare får den 4 måneder før. Hehe, ja. :P

Artan

13. april 2018
Kl. 21:55
206
Ret fed reklame synes jeg. Dog ærgerligt de kun viser ZOMBIES billeder til sidst, når de viser hvilken dag det er. :)

Mickey Mouse

14. april 2018
Kl. 09:21
207
Ja, men ikke specials :( Wow. Sjovt. Så har den godt nok været populær i Danmark :D Det kan jeg godt huske. Jeg måtte optage den (gjorde det alligevel men stadig), da det var mega sent. Måske har jeg set begge, men jeg kan kun huske den ene. Kan altid bare se dem på spansk eller tysk :P Den har jeg ikke hørt om. Hvornår blev den sendt i andre lande? Ja, og nu ser det ikke lige frem ud til, at de vil fortsætte Ja, åbenbart :P Ja, men det er jo bare en kanal lige som Disney XD og Disney Channel. 4 måneder før? Den burde generelt blive udgivet i hele verden i 2019. Det regner jeg stærkt med. Og efter de ting, som jeg har læst, så burde det vist også ske. Det var ikke meget af hver de viste. De viste mere af Zombies end de andre nævnte
I Only Hope That We Don't Lose Sight Of One Thing - That It Was All Started By A Mouse - Walt Disney

Mickey Mouse

14. april 2018
Kl. 09:23
208
Har lige hørt mash-up’en med Chillin’ Like A Villain og Someday. Wow, det er jo lavet virkelig professionelt. Den er virkelig god. Kunne være fedt, hvis de udgav dem på CD :D
I Only Hope That We Don't Lose Sight Of One Thing - That It Was All Started By A Mouse - Walt Disney

Mickey Mouse

14. april 2018
Kl. 10:09
209
Prøv lige at se det her. Fandt det på eBay i går. Hvis ikke det var fordi, at der kom en ekstra regning oveni, så ville jeg nok købe det :P https://www.ebay.com/itm/VIOLETTA-RARE-ARTICLE-NOTE-IN-SPANISH-OF-OLD-NEWSPAPER-ARGENTINIAN/362284258675?hash=item5459d31573:g:sCAAAOSwbtNaQU44
I Only Hope That We Don't Lose Sight Of One Thing - That It Was All Started By A Mouse - Walt Disney

Mickey Mouse

14. april 2018
Kl. 10:10
210
Har du egentligt set TINI filmen?
I Only Hope That We Don't Lose Sight Of One Thing - That It Was All Started By A Mouse - Walt Disney

Artan

14. april 2018
Kl. 14:19
211
Men det er jo ikke specials, det er 2 normale episoder på 20 minutter. Den ene episode er Lilo og Stitch og Kim Possible, den anden episode er Lilo og Stitch og Frikvarter. Det er 2 forskellige episoder, så de kan godt vise dem igen. :) Ja, de viste den både på Disney Channel, Playhouse Disney og Boomerang. :) Jeg ved ikke hvornår den er blevet vist i andre lande, men den er blevet vist et par steder. :) Nu sender de kun Dog With A Blog fra Disney Channel, og et par tegnefilm-serier fra Disney Channel. Nope. Disney XD sender kun serier, og meget sjældent film, og Disney Channel sender både serier, og film i weekenden. Disney Cinemagic sender KUN film. I Tyskland sender de DCOMs næsten 24/7. :) Ja, altså de får den i August, fire måneder før det bliver 2019. Så vi får den nok i 2019. Men stadig ret fedt, de nævnte Soy Luna. :) Godt du kan lide den, men for mig er den lidt rodet. De skifter heletiden fra den ene sang til den anden :) Wow, fedt. Ret mærkelig du har fundet den gamle avis. :P Hvordan fandt du den? Ja. Har du? Jeg havde regnet med at den var lidt bedre, da den var meget anderledes end serien.

Artan

14. april 2018
Kl. 14:21
212
Har lige lagt mærke til, min video har fået over 1k likes. :D https://www.youtube.com/watch?v=YhiNhWjJnVU Min mest populære video. :D

Artan

14. april 2018
Kl. 14:35
213
Kan du ikke lave et nyt indlæg? :)

Mickey Mouse

14. april 2018
Kl. 18:05
214
Har oprettet en ny
I Only Hope That We Don't Lose Sight Of One Thing - That It Was All Started By A Mouse - Walt Disney

xpressadvisor

8. maj 2020
Kl. 15:40
215
The QuickBooks Install Diagnostic Tool is an application which was designed by Intuit to diagnose and fix the errors that occur during the QuickBooks accounting software installation process. If you are facing any technical issue while installing QuickBooks, the QuickBooks install tool is very useful in getting rid of these errors. Even QuickBooks users have also come across various QuickBooks errors where windows components fail to function properly and can only be resolved by using QuickBooks component repair tool i.e. QuickBooks install tool. • QuickBooks has stopped working • QuickBooks Error 1402 • QuickBooks won’t open • QuickBooks Error 1935 • QuickBooks Unrecoverable Error • QuickBooks Error 1603 • Microsoft .net Framework Error Codes • QuickBooks Error 1904 • MSXML, DBMS and C++ Errors in Windows i.e. running QuickBooks Now, in case you were wondering about the how the procedure to operate the QuickBooks Install Diagnostic Tool works, the steps to make it work are as follows: • Download QuickBooks Install Diagnostic Tool • Save the File when prompted • Run QuickBooks install diagnostic tool to detect errors in your QuickBooks • Make sure QuickBooks and all background applications are closed • Tool Installation time depends upon system configuration and performance • Restart the computer after installation of the Quickbooks diagnostic tool to ensure correct installation • You need to re-register or reactivate your QuickBooks after installing this QuickBooks component repair tool In case you have any other queries regarding this application, then feel free to contact the QuickBooks customer support number. https://xpressadvisor.com/quickbooks-install-diagnostic-tool/