'De Gamle Stemmer'

Oprettet af Sommer den 24. april 2013 kl 22:17

Sommer

24. april 2013
Kl. 22:17
1
Oh ak oh ve, hvor jeg dog krymper mig når jeg hører de nye Disney stemmer, som i fx Peter Pan. Det er som om at Disney har fjernet enhver magi i de gamle film, og det siger jeg ikke bare fordi at det er mine barndomsminder der er fløjet ud af vinduet, men jeg synes oprigtigt at de 'yngre' Disney generationer også ville være bedre stillede med de 'gamle' stemmer også selvom disse (sjovt nok) er mere gammeldags i deres facon. De gamle stemmer passer til de gamle film. Jeg gider ikke høre 'moderne dansk' i en 50 år gammel film, og jeg synes det er en skamplet på Disney at de har tilladt genindspilninger! Nå, men hvorom alting er, så kan jeg forstå at det er svært at skaffe de gamle film med de rigtige stemmer (jeg har dem på VHS, men det er godt nok lang tid siden jeg har haft en video i mit hjem), så jeg tænkte på om der er nogen herinde som 1) ved om det overhovedet er muligt at skaffe de omtalte film med de rigtige stemmer på dvd og 2) hvis ikke, er der så nogen som har haft held med at overspille VHS til dvd?
Sommer

Camelot

1. maj 2013
Kl. 22:56
2
Jeg ved ikke noget om at overspille fra VHS til dvd. Jeg mener Peter Pan, Alice i Eventyrland kan fås på VHS med de gamle stemmer. Men Aristocats og lady og vagabonden er vist ikke udgivet med de gamle stemmer. Og så er der jo de helt gamle indspilninger fra Snehvide (38) og Pinocchio (50) De er desværre nok gået tabt for altid.
Don't let it be forgot, that once there was a spot. For one brief shining moment that was known as Camelot.

denmarkstars

2. maj 2013
Kl. 22:21
3
Man kan ikke overspille direkte fra VHS til DVD når det er et originalt Disney bånd... De blev kodet, så de ikke kunne kopieres. Den kode overføres med optagelsen på DVD optageren, og enten vil den ikke optage eller også bliver billedet grønt eller rullende... Har prøvet med 3 DVD optageren og 4 forskellige videoafspillere... Har dog haft udmærket held med a indspille dem til computeren vha. en analog video converter. De kan fåes for små 150 kroner (kvaliteten varierer dog), og sættes direkte i usb indgangen og optager til et medfølgende program... Det hele bliver digitaliseret og kan brændes direkte ud på en DVD... Håber det av lidt svar:-)

Camelot

4. maj 2013
Kl. 16:27
4
Tak for svar. Lyder lidt besværligt men kan jo blive eneste løsning hvis man vil bevare de gamle stemmer. Men hvilke videoer har de gamle stemmer? Ved Peter pan og Alice i eventyrland er på video med gamle stemmer. Er Lady og vagabonden? Med ung Ghita Nørby som Lady. Og Aristocats med Preben Neergaard som O' Malley? Og findes Pinocchio på video med Daimi som Pinocchio?
Don't let it be forgot, that once there was a spot. For one brief shining moment that was known as Camelot.

blaizze

8. marts 2014
Kl. 14:27
5
Hej, jeg ved at det er en ret gammel tråd at prøve at genoplive, men jeg bliver nødt til at høre om det lykkedes at få digitaliseret Aristocats med det originale lydspor. Jeg har ledt overalt efter den, men det er næsten umuligt at skaffe den, det ville være en lifesaver hvis i havde den :-)

Filurkat

8. marts 2014
Kl. 16:53
6
Hej jeg har fået Alice i Eventyrland og Peter Pan overspillet til dvd med stor succes fik det lavet hos en butik som spiller film over på dvd det var lidt dyrt men er rigtig glad for at jeg fik det gjort og har skal også have Lady og vagabonden spillet over med tiden. Aristocats findes ikke på video med de gamle stemmer den blev indtalt på ny i 1990 da den kom på video: du kan finde den på cd med de gamle stemmer elsker den gamle Toulouse stemme taler ligesom Stampe( men Pinocchio gør tror bare den er rigtig svær at finde. Håber at dette kunne hjælpe.
Paris

stepher83

9. marts 2014
Kl. 10:21
7
Jeg vidste ikke engang, at man genindspillede de danske stemmer, da jeg aldrig ser film med andet end de originale stemmer, men bliver de så også genindspillet????

mbbb@sol.dk

26. september 2016
Kl. 14:04
8
Ej jeg kunne godt tænke mig Peter Pan og Lady og Vagabonden med de gamle stemmer. Hvilken VHS version skal man købe?

mbbb@sol.dk

30. september 2016
Kl. 13:53
9
Har du Lady og Vagabonden med med de gamle stemmer? Hvilken version skal man købe på VHS?

larsne

29. januar 2018
Kl. 00:33
10
Genopliver denne gamle tråd da jeg er på jagt efter Aristocats på vhs med de originale danske stemmer, men det er umuligt hvis jeg forstår jer ret? den cd der omtales, er det kun sangene eller hele soundtracket fra filmen?

PokeChristian

29. januar 2018
Kl. 15:55
11
Jeg har prøvet på at finde Peter Pan med de gamle stemmer på VHS, men den udgave jeg fik bestilt hjem har åbenbart et mærkat med ordene: "Med nye danske stemmer". Den havde jeg ikke set komme. Sådan som jeg er på kultur-jagt, vil jeg også finde de gamle stemmer til Snehvide for at udfylde nogle huller i den u-komplette rolleliste. Kan de findes på cd, eller på grammofonplade?
"I love the nostalgic, myself. I Hope we never lose some of the Things of the past." -Walt Disney