Første nordiske Disney Store åbner i København 16. juni

Nyheder
Om en måned åbner Nordens første Disney Store midt på Strøget i København. Butikken er bygget op om et helt nyt koncept, som åbner for en interaktiv butiksoplevelse ud over det sædvanlige ved at kombinere Disneys klassiske fortælletraditioner med innovative tekniske løsninger.
Om en måned åbner Nordens første Disney Store midt på Strøget i København. Butikken er bygget op om et helt nyt koncept, som åbner for en interaktiv butiksoplevelse ud over det sædvanlige ved at kombinere Disneys klassiske fortælletraditioner med innovative tekniske løsninger. 


Nordens første Disney Store opbygges efter det nye butikskoncept, som blev introduceret for første gang i 2010 i USA og som samler alt hvad Disney står for – innovation, kreativitet og fantastiske oplevelser. Butikken er indrettet, så den opfordrer besøgende til at slippe fantasien løs ved hjælp af flere interaktive butiksattraktioner og avancerede tekniske løsninger.

Hver dag indledes med en speciel åbningsceremoni, hvor en heldig pige eller dreng får lov at dreje den store nøgle i den kæmpestore lås, der afskærmer indgangen til butikken. Ceremonien symboliserer, at butikken åbnes for dagen, og at kreativiteten slippes løs.
 

Åbningen af butikken i København er et vigtigt led i den løbende ekspansion af Disneys nordiske forretning. Ud over at tilbyde kunderne en shoppingoplevelse ud over det sædvanlige, skal butikken bidrage til at synliggøre varemærket og produkterne for at øge interessen for lokale samarbejdspartnere som forhandlere og licensindehavere. 90 pct. af varesortimentet i butikken vil være eksklusivt for Disney Store.

Københavns Disney Store åbner 16. juni på Amagertorv 8, Strøget i København kl. 11.00.Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Se de første billeder: Velkommen til Disney Store København!

På torsdag åbner Nordens første Disney Store midt på Strøget i København. Butikken bliver den 11. i rækken af de nye "ekstreme Disney-butikker" som indtil videre har åbnet i Europa. DisneyOnline.dk var med på en rundtur inden åbningen. Se billederne fra snigpremieren og opdag, hvad der er så særligt ved denne butik.

Europas største Disney-butik på vej i Paris

Den Disney-butik der åbner på Strøget i København til foråret bliver en lilleput-forretning i sammenligning med "World of Disney"-butikken der p.t. er ved at blive bygget i Disneyland Paris. Se hvordan Europas største shoppingmekka for Disney-elskere kommer til at se ud.

Pirat-legetøj skovler penge ind til Disney

"Pirates of the Caribbean"-filmene tjener ikke kun penge i biografer og på DVD'er. Siden den første film så dagens lys i 2003 har Disney's pirat-univers været en sand guldmine. Salg af "Pirates"-merchandise har nu rundet 8,6 milliarder kroner.

Blev iPad'en testet i "De Utrolige"?

I en ny bog om udvikling og testing af gadgets og hi-tech produkter mener forfatterne, at Steve Jobs muligvis har brugt Disney/Pixar-filmen "De Utrolige" til at måle publikums reaktion på det produkt der senere ville blive til iPad'en.

Nordens første Disney Store åbner i København

Foråret 2011 åbner den første nordiske Disney Store på Strøget, midt i hjertet af København. Den vil præsentere det helt nye Disney Store koncept, der – ved hjælp af den nyeste teknologi, interaktiv storytelling og eksklusivt merchandise – giver gæsterne mulighed for at opleve noget helt ud over det sædvanlige.

Disney's butikker skal være små forlystelsesparker

En butik skal ikke bare være en butik. Det mener Disney, der netop er gået i gang med at ombygge en stor del af deres Disney Stores fra almindelige indkøbslokaler til hvad der bedst kan betegnes som forlystelsesparker i miniatureformat.