Teaser-trailer til "The Muppets"

Nyheder
Til sidst på året vil vi kunne se den nye film med de velkendte Muppets, men allerede nu er der frigivet en teaser-trailer til filmen.
I USA kunne biografgængerne se teaser-traileren til den kommende "The Muppets". Udenfor USAs grænser har vi andre måtte vente spændt.
Nu er traileren så officielt udgivet på internettet, så folk uden for Nordamerikas grænser kan se herlighederne.I filmen finder tre muppet-fans sammen for at genforene Kermit, Miss Piggy, Gonzo, Fozzie og alle de andre Muppets, da en grådig olie-mogul har fundet olie under det Muppet Theater og vil rive bygningen ned. Sammen må de forhindre dette i at ske.

Hovedrollerne bliver spillet af Jason Segel og Amy Adams og selvfølgelig alle de velkendte dukker. Derudover er der også opfundet en ny dukke til filmen, nemlig Walter.


Man vil også kunne se en masse Hollywoodstjerner optræde i mindre roller, som f.eks. Whoopi Goldberg, Katy Perry, Liza Minnelli, Billy Crystal, Selena Gomez, Jack Black, Ricky Gervais, Neil Patrick Harris og Emily Blunt.

Filmen får amerikansk premiere d. 23. november 2011.

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Muppets beskyldes for at være venstreorienteret propaganda

Amerikanerne strømmer ind for at se ’The Muppets’, men nu er filmen under angreb for at være venstreorienteret propaganda.

Dugfriske klip til 'The Muppets'

Disney har nu frigivet helt nye klip til den kommende film 'The Muppets'.

Nye billeder fra 'The Muppets'

De sjove, skøre og charmerende mupper er tilbage i en ny familiefilm, og nu er der blevet frigivet en række nye billeder af mupperne.

Logo til The Muppets' come-back film vises frem

Efter en tid i glemmebogen er Disney nu klar til at bringe The Muppets tilbage på den røde løber. Her kan du se logoet til den kommende film om de energiske dukker.

Amy Adams møder måske The Muppets

Skuespillerinde Amy Adams, og kollegerne Chris Cooper og Rashida Jones, er alle i forhandlinger om at blive en del af The Muppets nyeste film.

"The Muppet Movie" skal bevares

"The Muppet Movie" er kommet i fint selskab, da den er blevet udvalgt af National Film Registry til at være bevaringsværdig.
Tags
Muppets