Eventyrlig Disney-musik fylder dansk slotspark

Nyheder
DR inviterer til slotskoncert på Ledreborg slot med musikalsk magi fra filmene Løvernes Konge, Skønheden & Udyret, Junglebogen, Lady og Vagabonden, Fantasia og mange flere.
DR inviterer til slotskoncert på Ledreborg slot med musikalsk magi fra filmene Løvernes Konge, Skønheden & Udyret, Junglebogen, Lady og Vagabonden, Fantasia og mange flere.


Disney på Ledreborg
Med Disney som tema for årets DR Slotskoncerter er et stort ønske fra såvel orkester som producent gået i opfyldelse.

I samarbejde med Disney er DR UnderholdninsOrkestret i gang med at udvikle en koncert, som inddrager alle væsentlige elementer fra "Disney's magiske verden": person- & figur-galleriet, filmene og magien - og på performance-siden: musikken og sangene og ikke mindst eventyret.

En koncert som i sin form bliver en tour de force ud i de største Disney-sange - og en koncert som med scenografiens veludviklede skærmproduktion formidler Disney filmsekvenser som oplæg til de udvalgte sange fremført af en lang række af Danmarks bedste sangere.

Solisterne tæller blandt andet Maria Lucia, Stig Rossen, Henrik Launbjerg.


Det 42 mand store DR UnderholdningsOrkestret er til lejligheden udvidet med fuld rytmegruppe samt DR VokalEnsemblet.

Disney koncerten finder sted i Ledreborg Slotspark lørdag 20. og søndag 21. august.

De årlige Slotskoncerter hører i dag til blandt sommerens populæreste frilufts- begivenheder i Danmark. Hvert år samles mere end 24.000 publikummer til koncert i de smukke omgivelser i Ledreborg Slotspark, og når det velspillende DR UnderholdningsOrkester slår tonen an, er det som altid med et overflødighedshorn af et program og med en finger solidt plantet på tidens musikalske puls for bred folkelig underholdning.


Siden 1994 har DR UnderholdningsOrkestret præsenteret nogle af tidens store musikalske navne og koncepter, heriblandt Robin Gibb, Andrew Lloyd Webber's Greatest, Ray Davies fra The Kinks, Katie Melua, The Bootleg Beatles, Lisa Nilsson, Procol Harum, Shu-bi-dua, Sissel Kyrkjebø, Sebastians 'Skatteøen', Stig Rossen og mange mange flere.

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Fredericia Teater opsætter endnu en Disney-musical

Fredericia Teater har i dag holdt pressemøde, hvor de afslørede en helt ny Disney-musical, som får premiere på teateret i efteråret 2016.

Disneys Aladdin-musical får Europa-premiere i Fredericia

Den store Disney-succes Aladdin får Europa-premiere som musical på Fredericia Teater den 4.oktober i år.

Disney-legenden Robert Sherman begravet og hyldet

Sangskriveren bag nogle af Disneys mest elskede sange på film og i forlystelsesparker er død og i dag blev han offentligt begravet i Culver City i USA.

Disney giver DR lov til at redigere i film

Disney har aldrig før givet andre lov til at redigere i deres film. Ved brug af alternative metoder fik en ivrig DR-producent grønt lys fra selskabet.

Disney-sange toner frem på Slotskoncert i Ledreborg

Oplev blandt andet Stig Rossen og Maria Lucia, når de sammen med DR Underholdningsorkestret og DR Vokalensemblet fremfører Disneys klassikere ved årets Slotskoncerter.

Toy Story bliver til musical

Disney Cruise Line har netop meldt ud, at de vil lancere en musical-produktion baseret på Pixar's første fuld-længdefilm 'Toy Story'.