Disney gør klar til 'Tron 3'

Nyheder
Det er endnu uvist, hvorvidt 'Tron 3' egentlig bliver til noget, men for at være på den sikre side, har Disney allerede hyret en manuskriptforfatter til filmen, så der er et manus klar, hvis filmen får grønt lys.
Det er endnu uvist, hvorvidt 'Tron 3' egentlig bliver til noget, men for at være på den sikre side, har Disney allerede hyret en manuskriptforfatter til filmen, så der er et manus klar, hvis filmen får grønt lys.

 
Manden, der skal stå bag historien til Tron 3, bliver David DiGilio, som tidligere har lavet den kortlevede tv-serie Traveler med Matt Bomer. Desuden arbejder DiGilio også på en ny sci-fi-serie for kanalen Showtime, kaldet Last H.O.P.E.
 
Manuskriptforfattere bag Tron: Legacy, Adam Horowitz og Edward Kitsis, skulle oprindeligt vende tilbage for at arbejde på den nye Tron. Men på grund af travlhed med at lave tv-serien Once Upon a Time for kanalen ABC har de måtte droppe ud.
Det er i øjeblikket uvist, om instruktøren Joseph Kosinski vil vende tilbage for at instruere efterfølgeren.
 
Olivia Wilde, Joseph Kosinski og Jeff Bridges under produktionen af 'Tron: Legacy'. 
 
Hvorvidt Tron 3 bliver til noget, kommer til dels til at afhænge af den animerede tv-serie Tron: Uprising, der har premiere til næste år. Hvis serien ikke formår at tiltrække et publikum, er det meget muligt, at Tron 3 skrottes.
 
Kilde: filmz.dk, hollywoodreporter.com

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

'Tron 3' er på trapperne

En tredje 'Tron'-film har længe været i støbeskeen hos Disney ovenpå succesen med 'Tron: Legacy' fra 2010. Det sidste års tid har der dog været meget stille omkring filmen, men nu lader det til at den meget snart kan se dagens lys.

Olivia Wilde om 'Tron 3'

En tredje 'TRON' har været i støbeskeen hos Disney lige siden 'Tron: Legacy' blev en succes tilbage i 2010. Flere og flere af folkene fra 'Legacy' har sagt ja til at vende tilbage, og nu har Olivia Wilde udtalt sig om sine forventninger til den næste 'Tron'.

"Tron 3" rykker atter fremad - ny manuskriptforfatter hyret

Det er nu omtrent to år siden, at "Tron: Legacy" indtog biograferne, og selvom der har været snak om en efterfølger, selv fra før filmen udkom, så har der endnu ikke sket noget. Nu rykker projektet dog på sig en bette smule.

'Tron 3' kan have lange udsigter

Efter at 'Tron: Legacy' havde stor succes i biograferne tilbage i 2010, gik der ikke særlig lang tid før at Disney gav grønt lys til en tredje 'Tron'-film. Men nu forlyder det, at der kan komme til at gå lang tid før en 'Tron 3' kommer til det hvide lærred.

Nu er det bekræftet: 'Tron 3' er på vej

Siden 'Tron: Legacy' ramte biograferne sidste år, har der været snak om, hvorvidt en tredje film bliver til noget eller ej. Nu kan Tron selv, Bruce Boxleitner, så udtale sig omkring filmen.

Disney tester film med hjerneelektroder

Disney tager nye metoder i brug, når deres produkter - herunder film - skal testes.