Teaser-trailer til 'Planes'

Nyheder
Disney har udsendt en teaser-trailer til 'Planes', som bliver en spin-off til Pixars populære 'Biler', der også snart selv får en efterfølger i form af 'Biler 2'.
 
Filmen omhandler flyvemaskinen Dusty (der får stemme af Jon Cryer), som drømmer om at deltage i et verdensomspændende luftræs. Der er bare ét problem - Dusty er bange for højder!
 
'Planes' bliver en direct-to-video film og kommer altså ikke i biograferne, men udelukkende på DVD og Blu-ray til foråret 2013.
 
Kilde: youtube.com, empireonline.com

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Ny lang trailer til 'John Carter'

Disney er nu klar med en ny lang trailer til den kommende science fiction film 'John Carter', som blandt andet har Taylor Kitsch, Lynn Collins og Willem Dafoe på rollelisten.

Fantastisk trailer til 'Brave'

Pixar er nu klar med en lang trailer til deres kommende eventyr-film 'Brave'.

PIRATVIDEO: Teaser trailer for "Brave" filmet i amerikansk biograf

Nogle mennesker kan simpelthen ikke vente med at vise hele verden de nyeste trailere. Og da vi heller ikke er de mest tålmodige mennesker, når det kommer til nye Disney-film, bringer vi med glæde dugfriske teaser trailere - også selvom de er filmet i dårlig kvalitet fra et biografsæde.

Ny trailer til 'Biler 2'

Pixar har udsendt en ny fartglad trailer til "Biler 2", som viser Lynet McQueen tilbage i førersædet, når der køres ræs hele verden rundt.

Ny lang og hæsblæsende trailer til 'Biler 2'

Pixar Animation Studios har nu offentliggjort endnu en flot trailer til deres kommende film, 'Biler 2'. Se den her.

Teaser-trailer til 'Biler 2'

Pixar har nu offentliggjort en teaser-trailer til den kommende fortsættelse 'Biler 2'. Se den her: