Et lille kig på 'John Carter'

Nyheder
Pixar har udsendt den første teaser-plakat til deres science-fiction film 'John Carter', sammen med noget concept art.
Pixar har udsendt den første teaser-plakat til deres science-fiction film 'John Carter', sammen med noget concept art.
 
John Carter Poster
 
John Carter handler om en borgerkrig's veteran, der på mystisk vis bliver transporteret til planeten Mars, hvor han bliver involveret i en krig mellem to forskellige raser på den røde planet.
 
På rollelisten ses bl.a. Taylor Kitsch, Lynn Collins, Willem Dafoe, Dominic West, Bryan Cranston, Thomas Haden Church og Mark Strong.
 
 
 

Kilde: movieweb.com, totalfilm.com


Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Første plakat til 'Wreck-It Ralph' er klar

Walt Disney Animation Studios' næste store tegnefilmsklassiker 'Wreck-It Ralph' er til efteråret klar i de amerikanske biografer, og nu er den allerførste plaket til filmen klar.

Nye billeder fra John Carter

Disney's kommende sci-fi-film 'John Carter' er klar i biograferne verden over i næste måned. Men inden da kan man få et nærmere indblik i hvad der kommer til at ske i filmen med de nye billeder, som Disney har offentliggjort.

Disneys monster-sci-fi-film "John Carter" får ny plakat

Vi er nu blot et par måneder fra verdenspremieren på, hvad der kunne blive "Disneys Star Wars". Og her kan du se en dugfrisk international plakat. Er du spændt?

Nye billeder fra 'John Carter'

Pixar har nu udsendt en lang række billeder fra filmen 'John Carter', der blandt andet giver et nærmere indblik i livet på Mars.

Teaser-trailer til 'John Carter'

Disney er nu klar med en trailer til den kommende science fiction film 'John Carter'.

Ny trailer til 'Tron Legacy'

Walt Disney Pictures har udsendt en ny biograftrailer til 'Tron Legacy', som er en fortsættelse til 80'er kultfilmen 'Tron'.