Se filmcovers til den fjerde piratfilm

Nyheder
'Pirates of the Caribbean: I ukendt farvand' kører stadigvæk i biograferne verden over, men allerede nu kan man få et indblik i hvordan de forskellige covers vil se ud.
'Pirates of the Caribbean: I ukendt farvand' kører stadigvæk i biograferne verden over, men allerede nu kan man få et indblik i hvordan de forskellige covers vil se ud.
 
Der er endnu ikke nogen dato på hvornår det fjerde pirateventyr, med Johnny Depp i spidsen, vil blive udgivet. Men allerede nu er der blevet fundet billeder af de tre covers, der vil blive udgivet med filmen.

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides five-disc Blu-ray
 
Coveret foroven er et fem-disk Blu-ray-sæt, der omfatter 3D Blu-ray, Blu-ray, DVD og Digital Copy.
De to covers forneden er henholdsvis et to-disk Blu-ray/DVD sæt, mens det andet cover er et to-disk DVD/Blu-ray-sæt, som har DVD emballage i stedet for Blu-ray-emballage.
 
Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides two-disc Blu-ray/DVD
 
Pirates of the Caribbean: On Stranger Tidestwo-disc DVD/Blu-ray
 
Der vil også være en stor 'Pirates of the Caribbean'-box, som indeholder alle fire film på både Blu-ray og DVD samlet i en skattekiste.
 
Om alle disse udgivelser bliver lanceret i Danmark er endnu ikke sikkert.
 
Pirates of the Caribbean Four-Pack Collection
 
Kilde: movieweb.com

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Rob Marshall som instruktør på "Pirates of the Caribbean 5"?

Indtil nu har det været uvist, hvorvidt "Pirates of the Caribbean: I ukendt farvand"-instruktøren, Rob Marshall, vil vende tilbage for at instruere "Pirates of the Caribbean 5". Nu kunne noget dog tyde på, at Marshall er ombord projektet.

Orlando Bloom er klar til "Pirates of the Caribbean 5"

Disney er i fuld gang med at lave det femte kapitel i 'Pirates of the Caribbean'-franchisen. Manuskriptet er blevet godkendt, men rollelisten er endnu ikke på plads. Dog har Orlando Bloom udtalt at han med glæde vil vende til de syv verdenshave.

Johnny Depp i snak om 'Pirates 5'

Johnny Depp har tidligere udtalt at han ikke vil lave en femte 'Pirates'-film, før der er gået lidt tid efter den fjerde. Men nu lader det til at Depp snart er klar til at skrive under på endnu et skumsprøjtende eventyr.

Jack Sparrow er en pengemaskine

Det fjerde pirateventyr med Johnny Depp i spidsen, 'Pirates of the Caribbean: I ukendt farvand', har nu indtjent 1 milliard dollars på verdensplan.

'Pirates of the Caribbean 5' er færdigskrevet

Manuskriptet til 'Pirates of the Caribbean 5' er blevet færdigskrevet og accepteret af Disney og producent Jerry Bruckheimer - Johnny Depp er dog endnu ikke ombord.

Johnny Depp er frisk på endnu et pirateventyr

Johnny Depp fortæller nu at han er villig til at lave endnu film som sørøveren kaptajn Jack Sparrow.