Ny trailer til 'The Muppets'

Nyheder
Disney har nu udsendt en lang trailer til deres kommende film 'The Muppets', som bliver Muppet-dukkernes første biograffilm siden 1999.
Disney har nu udsendt en lang trailer til deres kommende film 'The Muppets', som bliver Muppet-dukkernes første biograffilm siden 1999.
 
 
I filmen møder vi Walter (den nyeste Muppet-figur), Gary (Jason Segel) og Mary (Amy Adams). Sammen hører de at Tex Richman (Chris Cooper) har planer om rive The Muppets Theater ned, for at lede efter olie under det. For at forhindre dette i at ske beslutter Walter, Gary og Mary, at hjælpe Kermit med at genforene alle de andre Muppets og redde teateret.
 
'The Muppets' har amerikansk premiere den 23. november.
 
Kilde: youtube.com, comingsoon.net

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Ny trailer til 'Muppets Most Wanted'

Men allerede nu har Disney har nu udsendt en ny lang trailer til den kommende Muppet-film, 'Muppets Most Wanted'. Se den her.

Teaser-trailer til 'Muppets Most Wanted'

Productionen af 'Muppets Most Wanted' er i fuld gang, så filmen kan få premiere til næste år. Men allerede nu har Disney udsendt en teaser-trailer og nogle billeder, så man kan få en forsmag på hvad der kommer til at ske for Kermit og hans venner.

'The Muppets' får ikke dansk biografpremiere

Den seneste film om Muppets, der havde amerikansk premiere sidste år, kommer ikke til de danske biografer.

Dugfriske klip til 'The Muppets'

Disney har nu frigivet helt nye klip til den kommende film 'The Muppets'.

Endnu en trailer til 'The Muppets'

Walt Disney Pictures har nu frigivet endnu en trailer til deres kommende film 'The Muppets', som bliver Muppet-dukkernes første biograffilm siden 1999.

Nye flotte billeder fra 'The Muppets'

Disney har nu udsendt en lang række billeder fra filmen 'The Muppets'.