Plakat til 'Brave'

Nyheder
Pixar Animation Studios har offentliggjort en plakat til deres kommende eventyrfilm 'Brave'.
Pixar Animation Studios har offentliggjort en plakat til deres kommende eventyrfilm 'Brave'.
 
 
Blandt de medvirkende i 'Brave' kan der nævnes Kelly Macdonald, Billy Connolly, Emma Thompson, Kevin McKidd, Craig Ferguson, Robbie Coltrane og Julie Walters. 
 
'Barve får amerikansk biografpremiere den 22. juni 2012.
 
Kilde: empireonline.com

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Mød universitets-monstrene

Nu kan man komme tættere på karaktererne i Pixars kommende film 'Monsters University', der har fået hver deres karakterplakat.

4 flotte Brave plakater

Pixars næste store filmeventyr byder på en prinsesse med skrigende orange hår, skotsk regnvejr og mystiske væsner. Her får du fire flotte dugfriske karakterplakater fra Disney/Pixar.

Mød karaktererne fra 'Brave'

Nu kan man komme tættere på karaktererne i Pixars kommende film 'Brave', der har fået hver deres karakterplakat.

Japansk trailer til 'Brave'

En japansk trailer til Pixars kommende film 'Brave' viser en masse nye optagelser og fortæller mere om hvad der kommer til at ske i filmen.

To nye Pixar-film er annonceret

Pixar Animation Studios har netop offentliggjort to nye originale animationsfilm. Men de mange fremmødte på Disney fan-messen D23 fik ikke mange detaljer med på vejen. Selv filmenes titler var hemmelighedsfulde.

PIRATVIDEO: Teaser trailer for "Brave" filmet i amerikansk biograf

Nogle mennesker kan simpelthen ikke vente med at vise hele verden de nyeste trailere. Og da vi heller ikke er de mest tålmodige mennesker, når det kommer til nye Disney-film, bringer vi med glæde dugfriske teaser trailere - også selvom de er filmet i dårlig kvalitet fra et biografsæde.