Disney laver film med Yeti

Nyheder
Disney har haft god succes med at lave Disneyland-forlystelsen 'Pirates of the Caribbean' om til film. Det har nu givet Disney så meget blod på tanden, at endnu en af deres forlystelser skal filmatiseres.
Disney har haft god succes med at lave Disneyland-forlystelsen 'Pirates of the Caribbean' om til film. Det har nu givet Disney så meget blod på tanden, at endnu en af deres forlystelser skal filmatiseres.
 
Matterhorn Bobsleds som det tager sig ud i Disneyland.
 
Jason Dean Hall (L.A. Gigolo) er blevet hyret af Disney til at udvikle et manuskript til en spændende og tempofyldt adventure film, inspireret af forlystelsen Matterhorn Bobsleds.
Af andre folk der er blevet sat til at arbejde på filmen er der Justin Springer (Tron Legacy), som er blevet hyret til at være producer på projektet, der indtil videre går under titlen The Hill.
The Hill handler om fem unge eventyrlystne, som af mystiske årsager bliver kaldt til toppen af et ​​bjerg og møder en Yeti (Den afskyelige snemand).
 
Forlystelsen Matterhorn Bobsleds åbnede i Disneyland i 1959, efter at Walt Disney kom hjem fra en rejse til Schweiz besat med ideen om at skabe ​​en kælke lignende rutsjebane. De afskyelige snemænd, blev imidlertid først tilføjet i 1978, da forlystelsen skulle opgraderes for at gøre den mere spændende for gæsterne.
 
 
Disney er i forvejen i færd med at filmatisere andre Disney-forlystelser, bl.a. Jungle Cruise og et remake af The Haunted Mansion (med Guillermo del Toro som producer).
En anden film af samme slags er Magic Kingdom, der handler om selve parken, som har Jon Favreau i instruktørstolen og Michael Chabon til at skrive manuset.
 
Kilde: empireonline.com, hollywoodreporter.com

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Disney laver endnu en forlystelse om til film

Siden "Pirates of the Caribbean" blev en multi-milliard-franchise for Disney har filmselskabet sat gang i op til flere filmprojekter baseret på populære forlystelser - og nu er der blevet annonceret endnu en af slagsen.

Kæmpe Ursula-robot klar til gæster i Disneyland

Disney's kreative troldmænd i USA har vakt en af filmhistoriens mest karakteristiske skurke til live med en imponerende Audio Animatronic - en yderst realistisk robot. Se billeder og video af Ursula her.

De syv små dværge skal gøre Fantasyland endnu mere fantastisk

I nat afslørede Disney deres ambitiøse planer for et nyt og forbedret Fantasyland i Walt Disney World i Florida. Park-udvidelsen til flere hundrede millioner kroner vil bl.a. indeholde en rutjsebanetur gennem de syv små dværges diamantmine.

Disney laver film om Magic Kingdom

Verdens mest besøgte forlystelsespark skal nu filmatiseres med et mix af alle Disneys figurer der møder hinanden på kryds og tværs.

Sådan bliver Paris' nye Toy Story-legeplads

Det nye trækplaster i Disneyland Paris bliver sommerens "Toy Story Playland". Et miniland baseret på Disney/Pixar's filmtrilogi. Her kan du se hvordan Disney's designere forestiller sig området.

Torneroseslottet åbnes igen for gæster

I Disneyland i Californien kan man igen få en fantastisk oplevelse i slottets snørklede trappegange og hemmelige pasager. Attraktionen genåbner efter 15 år i glemmebogen.