Nyt liv i 'King of the Elves'

Nyheder
Der har det sidste års tid været meget stille omkring Disney's 'King of the Elves'. Men nu lader det til Disney for alvor vil have gang i filmen.
Der har det sidste års tid været meget stille omkring Disney's 'King of the Elves'. Men nu lader det til Disney for alvor vil have gang i filmen.
 
Skitse lavet af Ralph Zontag, cirka 2007.
 
Variety rapporterer, at Michael Markowitz (medforfatter på Horrible Bosses) er blevet hyret af Walt Disney Pictures for at arbejde på King of the Elves, som studiet håber kan komme ud i biograferne i julen 2013.
 
King of the Elves er baseret på en novelle af Phillip K. Dick og handler om en mand der redder et elverfolk og bliver udråbt deres konge.
 
Artwork fra før Disney besluttede af droppe filmen.
 
Chris Williams, der har stået bag Bolt, er sat til at instruere filmen. Aaron Blaise og Robert Walker, der sammen instruerede Bjørne Brødre, var oprindeligt instruktøre på filmen inden den blev droppet i 2010.
 
John Lasseter producerer filmen sammen med Chuck Williams.
 
Kilde: comingsoon.net
 

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

PIRATVIDEO: Teaser trailer for "Brave" filmet i amerikansk biograf

Nogle mennesker kan simpelthen ikke vente med at vise hele verden de nyeste trailere. Og da vi heller ikke er de mest tålmodige mennesker, når det kommer til nye Disney-film, bringer vi med glæde dugfriske teaser trailere - også selvom de er filmet i dårlig kvalitet fra et biografsæde.

Første billede fra "Brave" - Pixars næste film

Det er endnu ikke meget vi har set til den kommende eventyrfilmen "Brave". Pixar Animation Studios bevæger sig nu ind på Disney's territorium med en klassisk prinsessefortælling, men med det sædvanlige Pixarske twist. Her kan du se det allerførste officielle billede fra filmen der viser prinsessen Merida i fuld aktion.

'King Of The Elves' hives frem igen

Andy Harkness - en af tegnerne på Disney-filmen der røg i glemmekassen - har i et interview bekræftet at 'King Of The Elves' nu alligevel er tilbage på tegnebrættet.

Toy Story 3 teaser trailer

Varm op til gensynet med Woody, Buzz Lightyear og resten af slænget. 'Toy Story' var begyndelsen på 3d-revolutionen.

Skjulte Wall-E-henvisninger

Pixar har fyldt Wall-E med masser af små, "hemmelige" hints til andre film. Men Pixar-fans har nu også fundet en række gæsteoptrædener af den lille robot i flere gamle film.

John Lasseter latterliggjort i 'Bee Movie'

Dreamworks Animation har, med Jerry Seinfeld i spidsen, lavet en hånende inside joke med Pixar's chef John Lasseter.