Jack Sparrow er en pengemaskine

Nyheder
Det fjerde pirateventyr med Johnny Depp i spidsen, 'Pirates of the Caribbean: I ukendt farvand', har nu indtjent 1 milliard dollars på verdensplan.
Det fjerde pirateventyr med Johnny Depp i spidsen, 'Pirates of the Caribbean: I ukendt farvand', har nu indtjent 1 milliard dollars på verdensplan.
 
 
I USA er det blevet til 233 millioner dollars og internationalt til 774 millioner dollars. I alt har den fjerde film i Disney's mest populære filmfranchise indtjent 1007 millioner (1 milliard) dollars svarende til 5 milliarder kroner. 
 
Filmen, der er instrueret af Rob Marshall, er indtil videre kommet på en syvende plads blandt de mest indtjenende film nogensinde.
Det er også den tredje film med Johnny Depp der indtjener mere end 1 milliard dollars. De to andre er Pirates of the Caribbean: Død mands kiste og Alice in Wonderland
Sammen med de to førnævnte film og Toy Story 3 er Pirates 4 den fjerde film fra Disney, som kommer op på en millard dollars. Pirates of the Caribbean: Ved verdens ende ligger også på top 10 over de bedst indtjenende film, med 963 millioner dollars.
 
 
I ukendt farvand er den ottende film der tjener over 1 milliard dollars, og er Disney studiernes største internationale udgivelse nogensinde.
 
Kilde: comingsoon.net, boxofficemojo.com

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Johnny Depp i snak om 'Pirates 5'

Johnny Depp har tidligere udtalt at han ikke vil lave en femte 'Pirates'-film, før der er gået lidt tid efter den fjerde. Men nu lader det til at Depp snart er klar til at skrive under på endnu et skumsprøjtende eventyr.

Se filmcovers til den fjerde piratfilm

'Pirates of the Caribbean: I ukendt farvand' kører stadigvæk i biograferne verden over, men allerede nu kan man få et indblik i hvordan de forskellige covers vil se ud.

PIRATFEBER: "I ukendt farvand" tjener 2 mia. kr. på en uge

Piraterne er kommet for at blive. Pirates of the Caribbean: I Ukendt Farvand er den hidtil mest succesfulde af Disney's Pirates-film. Siden premieren i torsdags har kaptajn Jack Sparrow allerede plyndret over to milliarder kroner fra glade biografgængere. Og sat en ny verdensrekord.

'Pirates of the Caribbean 5' er færdigskrevet

Manuskriptet til 'Pirates of the Caribbean 5' er blevet færdigskrevet og accepteret af Disney og producent Jerry Bruckheimer - Johnny Depp er dog endnu ikke ombord.

Pirat-legetøj skovler penge ind til Disney

"Pirates of the Caribbean"-filmene tjener ikke kun penge i biografer og på DVD'er. Siden den første film så dagens lys i 2003 har Disney's pirat-univers været en sand guldmine. Salg af "Pirates"-merchandise har nu rundet 8,6 milliarder kroner.

Johnny Depp er frisk på endnu et pirateventyr

Johnny Depp fortæller nu at han er villig til at lave endnu film som sørøveren kaptajn Jack Sparrow.