Johnny Depp i snak om 'Pirates 5'

Nyheder
Johnny Depp har tidligere udtalt at han ikke vil lave en femte 'Pirates'-film, før der er gået lidt tid efter den fjerde. Men nu lader det til at Depp snart er klar til at skrive under på endnu et skumsprøjtende eventyr.
Johnny Depp har tidligere udtalt at han ikke vil lave en femte 'Pirates'-film, før der er gået lidt tid efter den fjerde. Men nu lader det til at Depp snart er klar til at skrive under på endnu et skumsprøjtende eventyr.
 
 
Efter Pirates of the Caribbean: I ukendt farvand blev et megahit, kommer det næppe som en overraskelse, at Disney gerne vil fortsætte med at smede flere pirateventyr, mens jernet stadig er varmt.
 
Johnny Depp har dog tidligere været lidt påpasselig med at påbegynde en femte film lige med det samme, men lader nu til at have ændret mening. Ifølge et nyt rygte er Depp nemlig tæt på at skrive under på at medvirke i Pirates of the Caribbean 5.
 
 
Skulle Depp være klar på endnu en omgang skumsprøjt, kan filmens optagelser først påbegyndes efter The Lone Ranger er færdig med at blive skudt, hvilket realistisk set sætter biografpremieren til 2013 som det tidligste. Optagelserne til The Lone Ranger begynder i oktober.
 
Et manuskript til Pirates of the Caribbean 5 er allerede blevet skrevet af Terry Rossio, som også har været med til at skrive franchisens andre film.
 
Kilde: thewrap.com, filmz.dk

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Rob Marshall som instruktør på "Pirates of the Caribbean 5"?

Indtil nu har det været uvist, hvorvidt "Pirates of the Caribbean: I ukendt farvand"-instruktøren, Rob Marshall, vil vende tilbage for at instruere "Pirates of the Caribbean 5". Nu kunne noget dog tyde på, at Marshall er ombord projektet.

Orlando Bloom er klar til "Pirates of the Caribbean 5"

Disney er i fuld gang med at lave det femte kapitel i 'Pirates of the Caribbean'-franchisen. Manuskriptet er blevet godkendt, men rollelisten er endnu ikke på plads. Dog har Orlando Bloom udtalt at han med glæde vil vende til de syv verdenshave.

Jack Sparrow er en pengemaskine

Det fjerde pirateventyr med Johnny Depp i spidsen, 'Pirates of the Caribbean: I ukendt farvand', har nu indtjent 1 milliard dollars på verdensplan.

Se filmcovers til den fjerde piratfilm

'Pirates of the Caribbean: I ukendt farvand' kører stadigvæk i biograferne verden over, men allerede nu kan man få et indblik i hvordan de forskellige covers vil se ud.

'Pirates of the Caribbean 5' er færdigskrevet

Manuskriptet til 'Pirates of the Caribbean 5' er blevet færdigskrevet og accepteret af Disney og producent Jerry Bruckheimer - Johnny Depp er dog endnu ikke ombord.

Johnny Depp er frisk på endnu et pirateventyr

Johnny Depp fortæller nu at han er villig til at lave endnu film som sørøveren kaptajn Jack Sparrow.