Guitarlegende laver sang til Phineas and Ferb-film

Nyheder
Når Phineas and Ferb-elskere i næste måned kan se filmversionen af den populære Disney Chanel-serie, kan de samtidig nyde et unikt musiknummer skrevet og spillet af guitarkongen Slash fra Guns N' Roses.
Når Phineas and Ferb-elskere i næste måned kan se filmversionen af den populære Disney Chanel-serie, kan de samtidig nyde et unikt musiknummer skrevet og spillet af guitarkongen Slash fra Guns N' Roses.


Den ikoniske guitargud Slash fra gruppen Guns N' Roses er åbenbart ikke for rock'n'roll til at lave musik en Disney-tegnefilm. Slash har netop skrevet og fremført et nummer til den nye tegnefilm "Phineas and Ferb The Movie: Across the 2nd Dimension", som er en fuldlængde film baseret på Disney Channel-serien "Phineas and Ferb".


Filmen har premiere på Disney Channel i USA den 5. august og udkommer på DVD den 23. august. Men allerede den 2. august udkommer filmens soundtrack og Slash medvirker i den forbindelse i en musikvideo lavet til den nye Disney-film.

Ifølge Slash selv skulle nummeret være "meget rock'n'roll, selv for en tegnefilm". Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Disney giver DR lov til at redigere i film

Disney har aldrig før givet andre lov til at redigere i deres film. Ved brug af alternative metoder fik en ivrig DR-producent grønt lys fra selskabet.

Actionfyldt trailer til Phineas and Ferb-film

Den populære TV-serie fra Disney Channel, "Phineas and Ferb", har nu fået sin egen film. Se traileren her.

Rockstjerner hylder The Muppets

Musikere som Amy Lee, The Fray og Weezer har nu slået sig sammen for at lave et album til ære for The Muppets.

Disney/Pixar's bedste sange samlet på CD

Nu er der sat dato på udgivelsen af den ultimative Disney/Pixar musikudgivelse. En opsamlings-CD med de bedste filmsange kan købes fra den 26. maj.

Daft Punk laver musik til ny Disney-film

Daft Punk skal komponere soundtracket til Walt Disney Pictures' efterfølger til 80'er-filmen 'Tron'.

Down To Earth vinder Bedste Originale Sang

Thomas Newman's sang Down To Earth, der blev komponeret til Wall-E, har netop vundet en prestigefyldt World Soundtrack Award.