Teaser-trailer til 'John Carter'

Nyheder
Disney er nu klar med en trailer til den kommende science fiction film 'John Carter'.
Disney er nu klar med en trailer til den kommende science fiction film 'John Carter'.
 
 
Andrew Stanton ('Wall-E' og 'Find Nemo') er instruktør på filmen, som er baseret på Edgar Rice Burroughs' science fiction serie.
Filmen handler om en borgerkrig's veteran, der på mystisk vis bliver transporteret til planeten Mars, hvor han bliver involveret i en krig mellem to forskellige raser på den røde planet.
 
'John Carter' rammer de amerikanske biografer den 9. marts 2012.
 
Kilde: youtube.com

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Nye billeder fra 'John Carter'

Pixar har nu udsendt en lang række billeder fra filmen 'John Carter', der blandt andet giver et nærmere indblik i livet på Mars.

Endnu en trailer til 'The Muppets'

Walt Disney Pictures har nu frigivet endnu en trailer til deres kommende film 'The Muppets', som bliver Muppet-dukkernes første biograffilm siden 1999.

Trailer til 'The Odd Life of Timothy Green'

Disney har udsendt en trailer til fantasyfilmen 'The Odd Life of Timothy Green', der har Jennifer Garner og Joel Edgerton i hovedrollerne.

PIRATVIDEO: Teaser trailer for "Brave" filmet i amerikansk biograf

Nogle mennesker kan simpelthen ikke vente med at vise hele verden de nyeste trailere. Og da vi heller ikke er de mest tålmodige mennesker, når det kommer til nye Disney-film, bringer vi med glæde dugfriske teaser trailere - også selvom de er filmet i dårlig kvalitet fra et biografsæde.

Ny trailer til 'The Muppets'

Disney har nu udsendt en lang trailer til deres kommende film 'The Muppets', som bliver Muppet-dukkernes første biograffilm siden 1999.

Et lille kig på 'John Carter'

Pixar har udsendt den første teaser-plakat til deres science-fiction film 'John Carter', sammen med noget concept art.