Demi Lovato viser følelser i helt ny video

Nyheder
De sidste mange måneder har været hårde for Demi Lovato, men nu er hun tilbage med en ny single.
De sidste mange måneder har været hårde for Demi Lovato, men nu er hun tilbage med en ny single.
 
 
 
 
Tilbage i november måtte Demi Lovato afbryde sin turne med The Jonas Brothers og stoppe indspilingerne til hendes Disney Channel serie 'Sonny's Chance' for at lade sig indlægge på en klinik. Senere kom det frem, at hun blev behandlet for bulimi og cutting, og at hun havde lidt af spiseforstyrrelser, siden hun var barn, samt været udsat for mobning gennem hende barndom.
Men nu er Demi Lovato tilbage med en helt ny single, 'Skyscraper', der er en meget personlig sang for hende. Sangen handler om at rejse sig igen efter at være nede, og Demi Lovato har selv fortalt, at videoen er fuld af symboler på de problemer, hun har haft – for eksempel, at hun går hen over glasskår eller at hun vikler sig selv ud af et stort stykke sort stof.
Vokalerne til sangen indspillede hun iøvrigt lige inden hendes indlæggelse, da hun ville lave hende stemme og følser blev så realistisk så muligt, og efter sigende græd flere gange under optagelserne, men siden hen er vokalerne så blevet genindspillede, men Demi følte ikke at resultatet blev lige så godt, så hun valgt at bruge dem hun indspillede inden hendes indlæggelse.
 
På under 24 timer blev nummeret den mest downloadet på iTunes og ligger stadig nr. 1.
 

Se og hør den smukke video/sang her:


Kilde: ViUnge og DisneyDreaming

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Er Camp Rock 3 mon på vej?

En teaser til Camp Rock 3 er ved et uheld blevet vist i en Disney Store i USA, en kunde var dog hurtig til at få den filmet og har lagt videoen på YouTube

Demi Lovato indlagt

Efter bruddet med Joe Jonas var Demi Lovato frisk på at fortsætte deres turné. Men nu må hun give op og er indlagt på et behandlingshjem.

Niels Brinck i juryen for talent-konkurrence på Disney Channel

Disney Channel arrangerer for anden gang den store nordiske talentkonkurrence, My Camp Rock, og i juryen findes i år Niels Brinck. Børn og unge fra Skandinavien har indsendt eksempler på deres sangtalenter til Disney Channel

Premiere på sæson 2 af Sonnys Chance

I anden sæson af Sonnys Chance følger vi fortsat Allison “Sonny” Munroe, som, i seriens sæson 1, er blevet opdaget af en TV-producent og tilbudt en rolle i den populære ungdomskomediserie ”So Random!” .

Camp Rock 2 i 2010

Rygterne siger at der vil komme en Camp Rock 2 i år 2010

Disney fortsætter med Hannah Montana

Det skulle have sluttet med sæson 3 og filmen, men Disney Channel har valgt at forsætte Hannah Montana med en 4. sæson og har samtidig annonceret to spritnye serier.