Virkelighedens Op-hus til salg på nettet

Nyheder
Det flyvende hus fra Disney/Pixar-filmen "Op" er rent faktisk blevet genskabt af virkelige materialer og gigantiske heliumballoner. Og nu kan det købes for 2 millioner kroner.
Det flyvende hus fra Disney/Pixar-filmen "Op" er rent faktisk blevet genskabt af virkelige materialer og gigantiske heliumballoner. Og nu kan det købes for 2 millioner kroner.


Drømmer du om at bo i det fantastiske svævende hus fra Disney-filmen "Op" og har du et par millioner kroner til rådighed i banken? Så er det nok nu, du skal slå til.

Et amerikansk entrepenør-firma i staten Utah fik velsignelse fra Disney og Pixar til at bygge en tro kopi af Carl Frederiksens hus i filmen Op. Og det gælder husets farve, de nøjagtige specifikationer, placering af veranda og brandslange og tilmed Carl og Ellies postkasse.

Selv indvendig i huset er der indrettet præcist som i animationsfilmen.

Huset bliver senere denne måned sat til salg hos en lokal ejendomsmægler, eftersom at huset er bygget til, at man rent faktisk kan bo i det. Prisen er 399.000 $. Interesseret?

Se video af, hvordan de fik huset til flyve:
Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

FOTO: Se virkelighedens 'Op'-hus stige til vejrs

National Geographic Channel og et hold af forskere, ingeniører og to balloneksperter fik for nylig sendt et til lejligheden bygget hus tre kilometer op i luften ved at bruge 300 to meter brede balloner inspireret af Pixar's animerede film 'Op'.

Anders And anklaget for sexchikane

Han ser måske glad og uskyldig ud. Men en amerikansk kvinde fra Pennsylvania er ikke i tvivl: Under et nyligt besøg i Disney World gramsede Anders And på den chokerede mor til tre.

'Op' styrer mod Oscarfest

Mens Pixar's 10. film går sin sejrsgang i biograferne her i Danmark, høster den også nogle af årets største roser fra anmelderne. Og de fleste regner med, at 'Op' vil vinde en Oscar for Bedste Animerede Film - men Pixar vil mere end blot dét.

Bag kulisserne på 'Op'

Instruktør og producer på Pixars 10. film tager i disse tre videoer publikum med bag om filmens tilblivelse.

'Op'-luftballon går til vejrs i Disneyland Paris

Pixar's 10. film 'Up' rammer snart biograferne over det meste af Europa. Og det skal ikke gå ubemærket hen. Derfor har Pixar's reklameafdeling brugt et alternativt og meget oplagt blikfang.

Disney og Pixar satser på 'Disney Digital 3-D'

Siden 2005 er både Disney og Pixar tilsyneladende blevet forelskede i det nye format, 'Disney Digital 3-D'. Flere kommende titler skal vises på denne usædvanlige måde.