Liv i rygterne om en fjerde Toy Story-film

Nyheder
I et BBC-interview forleden sagde Pixar-chef John Lasseter således om de tiltagende rygter om en "Toy Story 4": "Vi har ikke offentliggjort noget endnu". Ingen bekræftelse, men med denne langt fra afkræftelse, har Woody og Lightyear-fans fået fornyet håb om endnu en film om Andy's legetøj.
I et BBC-interview forleden sagde Pixar-chef John Lasseter således om de tiltagende rygter om en "Toy Story 4": "Vi har ikke offentliggjort noget endnu". Ingen bekræftelse, men med denne langt fra afkræftelse, har Woody og Lightyear-fans fået fornyet håb om endnu en film om Andy's legetøj.


Efter at Tom Hanks (som lægger orignal stemme til Woody i de tre Toy Story-film) kom med en mystisk afsløring om, at Pixar Animation Studios var i fuld gang med arbejdet på en fjerde Toy Story-film, har rygterne svirret om, hvorvidt det var en joke eller ej.


Nu puster Pixar's egen chef John Lasseter yderliger til ilden i en nyligt interview med BBC. Samtalen der egentlig kredser om den nye "Biler 2", som Lasseter selv har instrueret, kommer pludselig over på et andet emne, når reporteren spørger til Tom Hanks' udtalelser.

"Ja, det finder jeg også meget interessant", siger Lasseter med et lusket smil som en 8 årig der har lavet ulykker. "Yeah, det var faktisk meget interessant. Men vi har ikke offentliggjort noget endnu." 

"Vil du gøre det nu?" spørger intervieweren. "Nej".

Og på listigste vis, får John Lasseter samtalen tilbage på sporet og om Biler 2.

Se videoen her

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Sådan er en normal dag i Disney-chef John Lasseters liv

Når man er verdens mest magtfulde mand indenfor animation og forlystelsesparker, kan man hurtigt få fyldt sin kalender op. I denne eksklusive video får vi lov til at følge John Lasseter (chef for Pixar, Disney Animation og kreativ chef for Disney-parkerne) fra han vågner om morgenen til han får fri fra arbejde.

Nyt liv i 'King of the Elves'

Der har det sidste års tid været meget stille omkring Disney's 'King of the Elves'. Men nu lader det til Disney for alvor vil have gang i filmen.

'Toy Story 4' på vej?

Skuespilleren, Tom Hanks, der lægger stemme til Woody i de tre 'Toy Story'-film, er kommet med en udtalelse der forlyder at en fjerde 'Toy Story' er vej.

Første billede fra "Brave" - Pixars næste film

Det er endnu ikke meget vi har set til den kommende eventyrfilmen "Brave". Pixar Animation Studios bevæger sig nu ind på Disney's territorium med en klassisk prinsessefortælling, men med det sædvanlige Pixarske twist. Her kan du se det allerførste officielle billede fra filmen der viser prinsessen Merida i fuld aktion.

Forfatter mener at 'Biler' var hans idé og sagsøger Pixar

En engelsk filmforfatter sagsøger Disney og Pixar for rettighedskrænkelse og påstår at idéen til filmene Biler og Biler 2 var hans og at han indsendte idéen til Pixar-studiet allerede tilbage i 1993.

John Lasseter latterliggjort i 'Bee Movie'

Dreamworks Animation har, med Jerry Seinfeld i spidsen, lavet en hånende inside joke med Pixar's chef John Lasseter.