Muppets film parodierer "Captain America"-plakat

Nyheder
Når Disney skal promovere sin kommende film "The Muppets" er det ofte på bekostning af andre store biograf-blockbusters. Og denne gang er det en af dukkernes filmplakater der minder mistænkeligt meget om en aktuel superheltefilm. Se plakaten her.
Når Disney skal promovere sin kommende film "The Muppets" er det ofte på bekostning af andre store biograf-blockbusters. Og denne gang er det en af dukkernes filmplakater der minder mistænkeligt meget om en aktuel superheltefilm. Se plakaten her:


"The Muppets" får premiere den 23. november og har allerede gjort sig bemærket ved at stjæle med arme og dukkeben fra andre store biografhits som fx "Tømmermænd i Thailand" og "The Green Lantern", som bliver gjort tykt grin med i Muppets' filmtrailere og teasere.

Denne gang er det så gået ud over den snarligt aktuelle "Captain America". En superheltefilm der er lavet af det Disney-ejede Marvel Studios, så mon ikke Kermit og vennerne har fået lov til denne lille parodi.

Ovenfor ses The Muppets-versionen og nedenfor den originale.
Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Disney får den kolde Oscar-skulder

Alle de nominerede til dette års Oscar-uddeling er netop blevet offentliggjort, og for første gang i mange år, er Disney meget svagt repræsenteret.

'The Muppets' får ikke dansk biografpremiere

Den seneste film om Muppets, der havde amerikansk premiere sidste år, kommer ikke til de danske biografer.

Dugfriske klip til 'The Muppets'

Disney har nu frigivet helt nye klip til den kommende film 'The Muppets'.

Endnu en trailer til 'The Muppets'

Walt Disney Pictures har nu frigivet endnu en trailer til deres kommende film 'The Muppets', som bliver Muppet-dukkernes første biograffilm siden 1999.

Nye flotte billeder fra 'The Muppets'

Disney har nu udsendt en lang række billeder fra filmen 'The Muppets'.

Logo til The Muppets' come-back film vises frem

Efter en tid i glemmebogen er Disney nu klar til at bringe The Muppets tilbage på den røde løber. Her kan du se logoet til den kommende film om de energiske dukker.