Kæmpe voldgrav omkranser Shanghai Disneyland

Nyheder
Når det nye enorme Disney-resort i Shanghai står færdig om nogle år, bliver det ikke nemt at bryde ind. Det første synlige tegn på at byggeriet er i gang er disse billeder af en kilometer lang voldgrav der skal beskytte Shanghai Disneyland.
Når det nye enorme Disney-resort i Shanghai står færdig om nogle år, bliver det ikke nemt at bryde ind. Det første synlige tegn på at byggeriet er i gang er disse billeder af en kilometer lang voldgrav 
der skal beskytte Shanghai Disneyland.


På billedet ovenfor ses det første synlige tegn på, at det gigantiske byggeri Shanghai Disneyland er trådt ind i sin næste fase.

Der er længe til den store åbningsdag i 2016, men allerede nu er der et vrimmel af lastbiler, gravkøer og kinesiske arbejdere som er i fuld færd med at klargøre landområdet der snart vil huse en forlystelsespark der er over tre gange større end Hong Kong Disneyland.

En af de store forskelle fra Disneys øvrige fem forlystelsesresorter verden over og denne kommende i en forstad til Shanghai, er den enorme voldgrav der vil omkranse Shanghai Disneyland. Den 15 meter brede "flod" vil nå en samlet længde på cirka otte kilometer og vil sno sig rundt om hele det område Disney har opkøbt i forstadsområdet Putang.

Ud over at tjene som en beskyttelse mod tricktyve, gratister og hærværksfolk tjener voldgraven også det formål, at gæsterne i parken kan sejle direkte fra deres Disney-hotel og ind i selve temaparken.

Et velkomstskilt ved indgangen til den store byggeplads der engang bliver til Shanghai Disneyland. 


Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

VIDEO: Der bygges i Hong Kong Disneyland så langt øjet rækker

Den svært tiltrængte udvidelse af Hong Kong Disneyland er i fuld gang. Omfanget af byggeriet er kolossalt, selvom der i pressemeddelelserne er tale om "tre nye MINI-lande". En gæst i parken tog videokameraet med ombord på Disneyland toget og filmede denne video der dokumenterer hvor stort det nye område i Hong Kong Disneyland i virkeligheden er.

Europas største Disney-butik på vej i Paris

Den Disney-butik der åbner på Strøget i København til foråret bliver en lilleput-forretning i sammenligning med "World of Disney"-butikken der p.t. er ved at blive bygget i Disneyland Paris. Se hvordan Europas største shoppingmekka for Disney-elskere kommer til at se ud.

Shanghai Disneyland skal bestå af tre forlystelsesparker

De kinesiske myndigheder talte for første gang åbnehjertet ud omkring den kommende kæmpe-park, Shanghai Disneyland. De fremmødte pressefolk blev bl.a. overraskede over nyheden om at ikke én, men hele tre forlystelsesparker er planlagt for Disney's dyreste resort til dato.

Den astronomiske pris for Shanghai Disneyland afsløret

Det er ikke billigt at bygge en forlystelsespark. Og de tal der har floreret i forbindelse med byggeriet af Shanghai Disneyland har da også været astronomisk høje. Men først nu kommer den officielle pris på Disney's kommende kæmperesort.

Første byggefotos fra Shanghai Disneyland

Første spadestik til det enorme Shanghai Disneyland er nu taget og de første billeder fra byggepladsen kan ses her.

Byggeriet af Shanghai Disneyland begynder om en uge

Disney får snart en gigantisk forlystelsespark i verdens folkerigeste land. Shanghai Disneyland er spået til at blive større end nogen anden Disney-park og byggeriet begynder om ca. en uge. Se det eneste billede af, hvordan det kommer til at se ud her.