Meget mere om 'Monsters University'

Nyheder
Det er ikke nogen hemmelighed at Pixars succes, ‘Monsters Inc.’ får en 2’er i form af en prequel, kaldet ‘Monsters University. Instruktøren af den nye monsterfilm, har nu offentliggjort en masse nye detaljer om filmen.


Under fan-messen D23, fremlagde instruktøren Dan Scanlon en hel del nyt om plottet til Pixars kommende film ‘Monsters Univeristy’.

I følge Scanlon har vores to helte, Mike og Sully, kendt hinanden siden de var børn. Siden da, har de altid hadet hinanden. De bliver senere hen begge optaget på Monster Universitetet. De er selvfølgelig hver i sær irriteret over at den anden skal gå der. Vores to helte træner begge to til at blive skræmmere, som der i monster-verdenen svarer til at blive astronaut eller fodboldstjerne. På samme skole går deres nemesis Randall, som er den lilla kamæleon vi kender fra den første film.En ung udgave af Mike.


Udover det, viste Scanlon også en masse concept art, hvor vi kunne se universitetet og flere af karakterne. Sully yngre jeg er lavere, tyndere og ranglet, og Mike er blevet mindre samtidig med at han har bøjle på. Der blev også fremvist nogle af skolens mange kliker, såsom heppekorspigerne, fodbolddrengene, goterne og nørderne. Skolen har også en maskot som hedder “Archie The Scare Pig” som er en deform monsterudgave af en gris.

Udover alt det nye materiale, blev der også fortalt om rollebesætningen.
Som det allerede er offentliggjort, vender Billy Crystal og John Goodman tilbage i rollerne som Mike og Sully. Udover dem er Steve Buscemi tilbage som Randall. Vi får også fornøjelsen af Dave Foley (Flik fra ‘A Bugs Life’), Julia Sweeny, Joel Murray og Peter Sohn (Emile fra ‘Ratatouille’).

Om de originale danske stemmer vender tilbage, vides endnu ikke.

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

PIRATVIDEO: Teaser trailer for "Brave" filmet i amerikansk biograf

Nogle mennesker kan simpelthen ikke vente med at vise hele verden de nyeste trailere. Og da vi heller ikke er de mest tålmodige mennesker, når det kommer til nye Disney-film, bringer vi med glæde dugfriske teaser trailere - også selvom de er filmet i dårlig kvalitet fra et biografsæde.

Nyt navn og ny premiere- dato til "Reboot Ralph"

Disney's 52. store tegnefilmsklassiker er på trapperne. Men filmen som hidtil er blevet kaldt "Reboot Ralph" har nu fået en navneændring og premieredatoen rykket.

Disney-kortfilm "La Luna" får sin første plakat

Kortfilmen "La Luna", som bliver vist sammen med "Biler 2" havde verdenspremiere i går. Her kan du se den første plakat.

Første billede fra "Brave" - Pixars næste film

Det er endnu ikke meget vi har set til den kommende eventyrfilmen "Brave". Pixar Animation Studios bevæger sig nu ind på Disney's territorium med en klassisk prinsessefortælling, men med det sædvanlige Pixarske twist. Her kan du se det allerførste officielle billede fra filmen der viser prinsessen Merida i fuld aktion.

Nye billeder fra 'Narnia 3' og 'Prince of Persia'

Nu er der kommet helt nye billeder til en kommende Disney-film - og en film der ikke længere er medlem af "Disney-familien".

'Monsters, Inc. 2' under forberedelse

Det lader nu til at en fortsættelse til hitfilmen 'Monsters, Inc.' er under forberedelse.