Sharpay klar med nyt eventyr på Disney Channel

Nyheder
En helt ny Disney Channel Original Movie, med Ashley Tisdale kommer snart til en TV-skærm nær dig. "Sharpay's Fabulous Adventer" har premiere fredag d. 26. august på Disney Channel.
En helt ny Disney Channel Original Movie, med Ashley Tisdale kommer snart til en TV-skærm nær dig. "Sharpay's Fabulous Adventer" har premiere fredag d. 26. august på Disney Channel.
 
Ashley Tisdale © Disney Channel
 
 
Børn, tweens og familiers favorit i High School Musical – den extravagante Sharpay Evans - vender tilbage i sit berømte spotlight i Sharpay’s Fabulous Adventure, som får premiere fredag d. 26. august kl. 19.00 på Disney Channel.
Da en talentspejder fra New York får øje på Sharpay Evans (Ashley Tisdale), da hun optræder med sin hund Boi ved en velgørenhedsgallafest, og tilbyder hende at komme til audition på et skuespil, der skal opføres på Broadway, pakker Sharpay og hendes hund Boi deres tasker, så de kan indtage den berømte teatergade. Sharpays far har givet hende en måned til at slå igennem, ellers må hun tage hjem igen og arbejde i familiens firma.

Sharpay’s drømme bliver dog vendt på hovedet, da hun opdager at rollen er til hendes hund Boi og ikke til hende. Sharpay kommer sig dog hurtigt og sætter sig herefter for, at Boi skal blive den mest fantastiske hundestjerne, teaterverdenen nogensinde har set

Ashley Tisdale vender tilbage i den rolle hun gjorde så populær i High School Musical, nemlig som den extravagante Sharpay Evans. Udover Ashley medvirker også Austin Butler (Life Unexpected og Ruby and the Rockits) som den filmstuderende Peyton Leverett og Bradley Steven Perry (Held og lykke Charlie) som en sød ung hundeejer og Sharpay's nemesis, Roger Elliston the 3rd. Cameron Goodman (Phineas og Ferb) er en Broadway stjerne med Sharpay på sin indre radar, Alec Mapa (Ugly Betty) som Broadway show-instruktøren Gill Samms, og Jack Plotnick (The Mentalist) spiller den entusiastiske skriftkloge Neal Roberts.

Den Emmy-vindende High School Musical har nået mere end 290 millioner seere, på 24 sprog. Efterfølgeren, High School Musical 2, er blevet set af næsten 300 millioner seere på mere end 27 sprog. Walt Disney Pictures havde premiere på High School Musical 3: Senior Year i 2008. Den indtjente mere end 250 millioner dollars i box office på verdensplan.

Sharpay’s Fabulous Adventure udkommer på DVD i Danmark den 4. oktober.
 
Se traileren til filmen her:
 
 
Desuden vender Super fredag tilbage efter en sommerferie også den 26. august, det betyder nye afsnit af Shake It Up, På Krogen, og Magi på Waverly Place. Samt premiere på et dobbelt afsnit af Held og Lykke Charlie.
 
Programmet for Super Fredag den 26/8 ser ud som følger:
Kl. 16:30: På Krogen
kl. 16:55: Sonny's Chance
kl. 17:20: Shake It Up
kl. 17:45: Held & Lykke Charlie (Dobbelt Afsnit)
kl. 18:35: Magi På Waverly Place
kl. 19:00: Disney Channel Original Movie
 

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Stor filmpåske på Disney Channel

Påsken fejeres med en række storfilm for hele familien fra Disney.

10 år med Disney Channel i Danmark

Den populære betalingskanal for børn har haft en positiv udvikling hos de yngre seere i det seneste årti

Trailer til Klokkeblomst og Vingernes Hemmelighed

Så er Disney klar med den femte film om Klokkeblomst's eventyr og denne gang kommer hun i biografen, se traileren her.

Stor filmdag på Disney Channel

Den 29. februar er en ganske særlig dag som kun falder hvert 4. år når det er skudår. Og den ekstra lange februar måned fejres med en stor filmdag på Disney Channel.

Disney XD viser Phineas og Ferb-filmen i Danmark

Den 14. oktober kl. 19.00 er der premiere på den første spillefilm om Disneys populære Phineas og Ferb.

Disney Channel med ny kampagne

Den 15. april begynder Disney Channels forårskampagne i Skandinavien, og det sker under temaet ’Disney Channel gør hver dag magisk’.