Beach Boys-legende klar med Disney -sange

Nyheder
Den tidligere Beach Boys-bagmand Brian Wilson er på vej med et nyt album bestående af fortolkninger af klassiske sange fra Disney -film. Blandt de sange Wilson kaster sig over er ' When You Wish Upon a Star' fra ' Pinocchio' til nyere numre som ' You've Got a Friend In Me' fra ' Toy Story'.
Den tidligere Beach Boys-bagmand Brian Wilson er på vej med et nyt album bestående af fortolkninger af klassiske sange fra Disney -film. Blandt de sange Wilson kaster sig over er ' When You Wish Upon a Star' fra ' Pinocchio' til nyere numre som ' You've Got a Friend In Me' fra ' Toy Story'.


Brian Wilsons nye album "In The Key Of Disney", der er fortolkninger af både ældre og nyere Disney-klassikere, udkommer den 25. oktober. "In The Key Of Disney" er Brian Wilsons 10. studiealbum, og hans andet i samarbejde med Disneys pladeselskab Disney Pearl Records. 

"In The Key Of Disney" tæller 11 numre, der spænder fra de helt store klassikere som "When You Wish Upon a Star" fra "Pinocchio" til nyere numre som "We Belong Together" fra "Toy Story 3". På den måde henvender "In The Key Of Disney" sig til alle generationer af Disney-fans.

Brian Wilson har selv udvalgt numrene, skrevet alle vokalarrangementer, skrevet arrangementer for sit band i samarbejde med Paul Von Mertens og produceret pladen.

Brian Wisons første samarbejde med Disney Pearl Records var om pladen "Brian Wilson Reimagines Gershwin", der indeholder Wilsons egne fortolkninger af et udvalg af Tin Pan Alley-komponisten George Gershwins sange. "Brian Wilson Reimagines Gershwin" fik tre stjerner af GAFFA. Læs anmeldelsen her.

Læs mere om Brian Wilson og hans projekter på hans hjemmeside her.

Vi ser her på GAFFA frem til at anmelde "In The Key Of Disney"

Tracklist til "In The Key Of Disney":

1.     "You've Got a Friend In Me" fra Toy Story. 
2.     "Bare Necessities" fra Junglebogen. 
3.     "Baby Mine" fra Dumbo.  
4.     "Kiss the Girl" fra Den Lille Havfrue. 
5.     "Colors of the Wind" fra Pocahontas
6.     "Can You Feel the Love Tonight?" fra Løvernes Konge.
7.     "We Belong Together" fra Toy Story 3
8.     "I Just Can't Wait to Be King" fra Løvernes Konge.
9.     "Stay Awake" fra Mary Poppins. 
10.  "Heigh-Ho/Whistle While You Work" fra Snehvide.
11.  "When You Wish Upon a Star" fra Pinocchio. Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

The Muppets laver julespecial med Lady Gaga

Gennem årene har The Muppets mødt en lang række stjerner, heriblandt Whoopi Goldberg, Mel Brooks, Amy Adams og Michael Caine. Nu er turen kommet til ingen ringere end musikikonet Lady Gaga.

Mary Poppins

Med de succesfulde sange, den banebrydende teknik, og de gode skuespillere er Mary Poppins gået hen og blevet en af Walt Disney's største triumfer. Men vejen til succes var lang, og produktionen af filmen til tider problematisk.

Jack White komponerer musikken til "The Lone Ranger"

Optagelserne til det kommende action-eventyr "The Lone Ranger" med Johnny Depp er godt undervejs. Det er dog ikke blot optagelserne, der arbejdes på, men også filmens soundtrack, der kommer til at blive komponeret af Jack White fra bandet The White Stripes.

Disney-legenden Robert Sherman begravet og hyldet

Sangskriveren bag nogle af Disneys mest elskede sange på film og i forlystelsesparker er død og i dag blev han offentligt begravet i Culver City i USA.

Muppet-soundtrack til tops på hitlister i USA

Det giver pote at være grøn. Kermit og resten af Muppets-slænget er snart aktuel i deres egen biograffilm, men lige nu er det musikken til "The Muppets" der hitter. For første gang nogensinde er et Muppets-album placeret på USA top 10 hitliste.

Tangled-soundtrack ude nu

I dag kommer musikken til Disneys 50. animerede klassiker på gaden.