"To på Flugt" fortsætter med "Tangled Ever After"

Nyheder
En ny TV-film med figurne fra To På Flugt er på vej i 2012 på Disney Channel.
En ny TV-film med figurne fra To På Flugt er på vej i 2012 på Disney Channel.
 
 
En ny film baseret på filmen To På Flugt er på vej, det afslører flere amerikanske medier. Filmen skulle efter planen få premiere på Disney Channel i løbet af 2012, og filmen vil muligvis kun være en kortfilm, men dette er endnu ikke bekræftet. "Tangled Ever After" vil blive instrueret af Nathan Greno og Byron Howard, som også stod bag den originale film.

Dog vil hverken Disney eller de to instruktør kommenentere på filmen, så der er stadig sparesomme oplysninger om hvad filmens handling bliver.

DisneyOnline.dk kommer med opdateringer så snart der er nyt.


Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Nyt kig på 'Tangled Before Ever After'

Tilbage i efteråret fik vi et lille kig på den kommende serie 'Tangled: The Series'. Nu kommer det frem, at serien vil blive lanceret sammen med en spillefilm med titlen 'Tangled Before Ever After'. Se traileren til Disney Channel-filmen her.

Første kig på 'Tangled: The Series'

Sidste gang vi så noget til Rapunzel, Eugene, kamæleonen Pascal og hesten Maximus var i kortfilmen 'Tangled Ever After' fra 2012. Nu vender hele slænget tilbage, denne gang i en tv-serie. Se det første kig på 'Tangled: The Series' her.

Filmkavalkade i påsken på Disney Channel

Påsken fejeres med en række storfilm for hele familien fra Disney.

Filmkavalkade i påsken på Disney Channel

Påsken fejeres med en række storfilm for hele familien fra Disney.

Disney Channel med ny kampagne

Den 15. april begynder Disney Channels forårskampagne i Skandinavien, og det sker under temaet ’Disney Channel gør hver dag magisk’.

Disney Channel introducerer 'Disney Cinemagic' i Danmark

Disney Channel i Norden dedikerer nu et fast tidspunkt på kanalen til visning af Disney familiefilm, under betegnelsen ’Disney Cinemagic’. Fra den kommende weekend vil seerne kunne finde de største film fra Disneys animerede katalog, så som ’Robin Hood’, ’Skønheden og Udyret’ og ’Mulan’, samt spillefilm som ’Pirates of the Caribbean’ på Disney Channel hver lørdag og søndag kl. 19.00.