Disneys Aulani resort på Hawaii byder velkommen til de første gæster

Nyheder
I sidste uge åbnede Disneys første ferieresort som ikke er tilknyttet en forlystelsespark. Ferieparadiset Aulani på Hawaii kunne byde sine første gæster velkommen.
I sidste uge åbnede Disneys første ferieresort som ikke er tilknyttet en forlystelsespark. Ferieparadiset Aulani på Hawaii kunne byde sine første gæster velkommen.


For få dage siden, kort før solen steg op over Aulani Disney Resort & Spa, stod de første betalende gæster i kø udenfor portene i selskab med bl.a. Fedtmule.


Formanden for Disney Parks & Resort Tom Staggs var til stede for at byde gæsterne velkommen og fejre begivenheden. Blandt de gæster han hilste på var bl.a. Samson Mahi og hans familie som blev udnævnt som Aulanis "førstefamilie". Som resortets første gæster nogensinde blev familien udstyret med en officiel nøgle der giver dem adgang til en weekends ophold på Aulani hvert år - resten af deres liv!


Herefter kunne de øvrige ca. 500 gæster vælte ind i det frodige og eksotiske ferieparadis.


Og som en ægte Disney-slutning på den perfekte åbningsdag, viste en stor flot regnbue sig over resortet få timer efter at portene var blevet åbnet.Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Disneyland Paris afslører grønt gigantprojekt

Et storslået ferieresort, hvor mennesket lever i ét med naturen og hvor økologi og vedvarende energi er i højsædet bliver meget snart en del af Disneyland Paris.

Første byggefotos fra Shanghai Disneyland

Første spadestik til det enorme Shanghai Disneyland er nu taget og de første billeder fra byggepladsen kan ses her.

Nordens første Disney Store åbner i København

Foråret 2011 åbner den første nordiske Disney Store på Strøget, midt i hjertet af København. Den vil præsentere det helt nye Disney Store koncept, der – ved hjælp af den nyeste teknologi, interaktiv storytelling og eksklusivt merchandise – giver gæsterne mulighed for at opleve noget helt ud over det sædvanlige.

Toy Story 3 åbner med et brag

Hidtil har det været Find Nemo fra 2003 der har haft den bedst indbringende premiereweekend hos Disney-studierne. Men den rekord lader nu til at blive slået af den tredje Toy Story-film som netop har indtjent 256 millioner kroner på én dag!

'Pirates' 4 indspilles på Hawaii

Caribbien bliver byttet ud med Stillehavet som kulisse, når det fjerde Disney-eventyr om Jack Sparrow skal indspilles. Og det er ikke de eneste store planer Disney har med Hawaii.

Disney åbner nyt feriecenter på Hawaii

Efter mange års drøftelser er det omsider blevet bekræftet, at Disney skal bygge et hotel-resort på Hawaii.