VIDEO: Se de første 30 sek. af ny Bumle-kortfilm

Nyheder
Bumle kan meget snart opleves i en splinterny animeret kortfilm. "Air Mater" bliver udgivet sammen med Blu-ray og DVD versionen af "Biler 2". Her kan du se det første halve minut af den nye kortfilm.
Bumle kan meget snart opleves i en splinterny animeret kortfilm. "Air Mater" bliver udgivet sammen med Blu-ray og DVD versionen af "Biler 2". Her kan du se det første halve minut af den nye kortfilm.


Det er blevet sagt af Disneys chefer, at Bumle er "den nye Fedtmule". Og der kan være noget om snakken. Ligesom gode gamle Fedtmule så dukker den fjogede kranbil Bumle i hvert fald op i flere og flere af sine egne små kortfilm.

Udover DVD'en "Bumle Højt på Strå", som består af en række små animerede historier med Bumle i hovedrollen, så bliver der lige nu arbejdet på højtryk for at sende flere kortfilm med den elskede Pixar-bil ud til de mange Bumle-fans.

Og seneste skud på stammen bliver den animerede kortfilm "Air Mater" som følger med i købet når man senere på året erhverver sig "Biler 2" på Blu-ray og DVD.

Her kan du se de første 30 sekunder af "Air Mater":


Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Få en guidet tur gennem Cars Land

Næste år åbner den kolossale forlystelse "Cars Land" i Californien der for første gang gør det muligt at gå ned gennem virkelighedens Kølerkildekøbing fra Pixars film "Biler". Allerede nu kan du i denne video få en virtuel rundtur i byen.

Pixars "Biler" bliver til "Fly" i 2013

I kølvandet på de to Biler-film vil en ny Pixar-film om fly se dagens lys om få år. Direct-to-video produktionen "Planes" bliver en fuldlængde-film om flyet Dusty der lider af højdeskræk.

Ny 'Biler 2' trailer viser bunker af aldrig før sete scener

En helt ny trailer for den kommende Pixar-film "Biler 2" afslører meget mere end hvad ventende Disney/Pixar-fans kunne håbe på.

360 graders fremvisning af "Biler 2" biler

Hvad er mere passende end at vise køretøjerne fra "Biler 2" frem på et computeranimeret show-wheel, sådan som det også gøres til virkelighedens præsentationer af nye bilmodeller? Se Bumle, Lynet, Finn McMissile og Holley Shoftwell på drejeskiverne her.

Lynet og Bumles internationale plakat

Den nyeste plakat for Pixar's "Biler 2" viser med al tydelighed, at den kommende sequel sender Bumle og Lynet McQueen vidt omkring.

Pixar laver ny række af Biler-kortfilm

Pixar har netop færdiggjort tre nye kortfilm med figurene fra filmen Biler. Og efter planen skal mange flere følge efter.