Muppet-soundtrack til tops på hitlister i USA

Nyheder
Det giver pote at være grøn. Kermit og resten af Muppets-slænget er snart aktuel i deres egen biograffilm, men lige nu er det musikken til "The Muppets" der hitter. For første gang nogensinde er et Muppets-album placeret på USA top 10 hitliste.
Det giver pote at være grøn. Kermit og resten af Muppets-slænget er snart aktuel i deres egen biograffilm, men lige nu er det musikken til "The Muppets" der hitter. For første gang nogensinde er et Muppets-album placeret på USA top 10 hitliste.Den prestigefyldte amerikanske albumhitliste Billboard har fået grønt selskab af soundtracket til Disneys kommende film "The Muppets". Pladen "Muppets: The Green Album" er strøget direkte til tops på hitlisten med 30.000 solgte albums på den første uge.

Placeringen som nummer 8 er den højeste nogensinde opnået af et Muppets soundtrack. Og faktisk har der været en del af slagsen:

# 8, "Muppets: The Green Album," 2011

# 26, "A Christmas Together" (John Denver & the Muppets), 1979

# 32, "The Muppet Movie" (film soundtrack), 1979

# 53, "The Muppet Show" (TV soundtrack), 1978

# 66, "The Great Muppet Caper" (film soundtrack), 1981

# 189, "The Muppet Alphabet Album," 1971

# 189, "The Muppet Christmas Carol" (film soundtrack)

Det er 19 år siden at Jim Hensons Kermit og hans venner har gjort sig bemærket på hitlisterne.

Udover at pladen indeholder musik med navne som Weezer, Paramore, The Fray og Amy Lee fra Evanecence så har filmen gæsteoptrædener med bl.a. Selena Gomez og Dave Grohl fra Foo Fighters."Muppets: The Green Album" kan købes online og i butikkerne nu.
 
Trailer til filmen:

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Ny trailer til 'Muppets Most Wanted'

Men allerede nu har Disney har nu udsendt en ny lang trailer til den kommende Muppet-film, 'Muppets Most Wanted'. Se den her.

The Muppets laver julespecial med Lady Gaga

Gennem årene har The Muppets mødt en lang række stjerner, heriblandt Whoopi Goldberg, Mel Brooks, Amy Adams og Michael Caine. Nu er turen kommet til ingen ringere end musikikonet Lady Gaga.

Teaser-trailer til 'Muppets Most Wanted'

Productionen af 'Muppets Most Wanted' er i fuld gang, så filmen kan få premiere til næste år. Men allerede nu har Disney udsendt en teaser-trailer og nogle billeder, så man kan få en forsmag på hvad der kommer til at ske for Kermit og hans venner.

Dugfriske klip til 'The Muppets'

Disney har nu frigivet helt nye klip til den kommende film 'The Muppets'.

Endnu en trailer til 'The Muppets'

Walt Disney Pictures har nu frigivet endnu en trailer til deres kommende film 'The Muppets', som bliver Muppet-dukkernes første biograffilm siden 1999.

Rockstjerner hylder The Muppets

Musikere som Amy Lee, The Fray og Weezer har nu slået sig sammen for at lave et album til ære for The Muppets.