Børn skræmmes fra vid og sans i Hong Kong Disneyland

Nyheder
Halloween har forvandlet "The happiest place on Earth" til det mest uhyggelige sted på jorden. Hong Kong Disneyland har i år gjort deres Halloween så skræmmende, at selv TV-reklamen er blevet censureret væk fra børnekanalerne. Se videoen her.
Halloween har forvandlet "The happiest place on Earth" til det mest uhyggelige sted på jorden. Hong Kong Disneyland har i år gjort deres Halloween så skræmmende, at selv TV-reklamen er blevet censureret væk fra børnekanalerne. Se videoen her.

Mickey og Minnie i Halloween-outfit.

Disney har altid gjort en dyd ud af at få det maksimale ud af Allehelge-sæsonen som har fået det amerikanske navn Halloween. Især i de amerikanske Disney-parker bliver der pyntet op med tusindvis af græskar og skræmmende figurer. Og i Hong Kong Disneyland er det ingen undtagelse.

Monstergræskarene har indtaget Main Street USA.

Den nye Halloween-sæson i Hong Kong Disneyland startede i sidste uge, men allerede nu har den kinesiske Disney-forlystelsespark fået kritik for at være FOR skræmmende. Hovedløse lig vandrer op ad Main Street USA før og efter paraderne, zombier vælter op af gravene og flere af forlystelserne har fået installeret ekstra chokoverraskelser i sæsonens anledningen.

Spøgelsestræet i Hong Kong Disneyland. 

Men det største problem for de lokale børnefamilier er Disneys TV-reklame der skal promovere denne ekstra temafest i parken. Reklamefilmen er simpelthen så uhyggelig, i følge børnenes forældre, at de mindre børn begynder at græde efter at have set de 30 sekunder.


En af hovedforestillingerne under Hallowen i Hong Kong Disneyland er det hovedløse show.

Konsekvensen har været at TV-reklamen nu ikke længere må vises på børne-kanalerne i området. Du kan selv vurdere spooky-faktoren her:



Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

VIDEO: Der bygges i Hong Kong Disneyland så langt øjet rækker

Den svært tiltrængte udvidelse af Hong Kong Disneyland er i fuld gang. Omfanget af byggeriet er kolossalt, selvom der i pressemeddelelserne er tale om "tre nye MINI-lande". En gæst i parken tog videokameraet med ombord på Disneyland toget og filmede denne video der dokumenterer hvor stort det nye område i Hong Kong Disneyland i virkeligheden er.

Den astronomiske pris for Shanghai Disneyland afsløret

Det er ikke billigt at bygge en forlystelsespark. Og de tal der har floreret i forbindelse med byggeriet af Shanghai Disneyland har da også været astronomisk høje. Men først nu kommer den officielle pris på Disney's kommende kæmperesort.

2010 blev rekordår for Hong Kong Disneyland

Efter flere år med skuffende få gæster satte Disneys mindste forlystelsesresort i år besøgsrekord. Hong Kong Disneyland ser omsider ud til at have fået godt fat i kineserne.

VIDEO: Disney-jul verden over

Julesæsonen er skudt i gang. Og Disney er mestre i at gøre denne højtid ekstra magisk. Her er en samling videoer der tager dig jorden rundt og viser, hvordan Disneys forlystelsesparker fejrer jul.

Så er det officielt! Shanghai Disneyland på vej

Selvom Disney-fans over hele verden har vidst det med stort sikkerhed i snart halvandet år, er det først nu, at Disney er kommet med den officielle udmelding. Verdens sjette Magic Kingdom er på vej - i Shanghai.

FOTOSERIE: Kinesisk Disney uegnet for børn

Halloween i Hong Kong Disneyland er en anelse mere skræmmende end børnefamilierne er vant til i den vestlige verden. Her er promotionbillederne til denne sæsons festligheder i Kinas Disneyland.