Orlando Bloom er klar til "Pirates of the Caribbean 5"

Nyheder
Disney er i fuld gang med at lave det femte kapitel i 'Pirates of the Caribbean'-franchisen. Manuskriptet er blevet godkendt, men rollelisten er endnu ikke på plads. Dog har Orlando Bloom udtalt at han med glæde vil vende til de syv verdenshave.
Disney er i fuld gang med at lave det femte kapitel i 'Pirates of the Caribbean'-franchisen. Manuskriptet er blevet godkendt, men rollelisten er endnu ikke på plads. Dog har Orlando Bloom udtalt at han med glæde vil vende til de syv verdenshave.
  
Orlando Bloom
 
Efter en årrække hvor Orlando Bloom har taget den med ro for at have mere tid sammen med sin kone og søn, så begynder den populære skuespiller igen at være klar på store blockbuster-roller.
 
Til gallapremieren for "De tre musketerer", hvor Bloom spiller skurken Duke of Buckingham, afslører den tidligere "Pirates of the Caribbean"-stjerne, at selvom han ikke var interesseret i at medvirke i den fjerde film, så vil han mere end gerne vende tilbage i det kommende femte kapitel, hvis han får muligheden.
 
Orlando Bloom og instruktør Gore Verbinski til premieren 
på 'Pirates of the Caribbean: Dead mans's chest'.

"Hvis de siger, de gerne vil have mig tilbage igen, så gør jeg det selvfølgelig. Det er fedt at se, franchisen stadig klarer sig godt," udtaler Bloom.

Foruden rollen i "De tre musketerer" vil vi til næste år også kunne opleve Bloom i en anden stor blockbuster, da han gentager sin rolle som Legolas i "The Hobbit: An Unexpected Journey".
 
Kilde: filmz.dk


Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Orlando Bloom frisk på flere pirateventyr

For nogle få måneder siden fik 'Pirates of the Caribbean' fastlagt en premieredato, men der er stadig mange ting der mangler at komme på plads, heriblandt rollelisten. Nu forlyder det, at Orlando Bloom er åben omkring at vende tilbage.

Rob Marshall som instruktør på "Pirates of the Caribbean 5"?

Indtil nu har det været uvist, hvorvidt "Pirates of the Caribbean: I ukendt farvand"-instruktøren, Rob Marshall, vil vende tilbage for at instruere "Pirates of the Caribbean 5". Nu kunne noget dog tyde på, at Marshall er ombord projektet.

Johnny Depp i snak om 'Pirates 5'

Johnny Depp har tidligere udtalt at han ikke vil lave en femte 'Pirates'-film, før der er gået lidt tid efter den fjerde. Men nu lader det til at Depp snart er klar til at skrive under på endnu et skumsprøjtende eventyr.

Se filmcovers til den fjerde piratfilm

'Pirates of the Caribbean: I ukendt farvand' kører stadigvæk i biograferne verden over, men allerede nu kan man få et indblik i hvordan de forskellige covers vil se ud.

'Pirates of the Caribbean 5' er færdigskrevet

Manuskriptet til 'Pirates of the Caribbean 5' er blevet færdigskrevet og accepteret af Disney og producent Jerry Bruckheimer - Johnny Depp er dog endnu ikke ombord.

Johnny Depp er frisk på endnu et pirateventyr

Johnny Depp fortæller nu at han er villig til at lave endnu film som sørøveren kaptajn Jack Sparrow.