Steve Jobs ville hyre "The Social Network"-forfatter hos Pixar

Nyheder
Steve Jobs blev i løbet af sin karriere kendt som stifteren bag Apple og Pixar. Men han har også prøvet at lade andre blive en del af den kreative Pixar-verden.
Steve Jobs blev i løbet af sin karriere kendt som stifteren bag Apple og Pixar. Men han har også prøvet at lade andre blive en del af den kreative Pixar-verden.
 
Steve Jobs
 
Den Oscar-vindende manuskriptforfatter Aaron Sorkin ("The Social Network") har efter Apple-medstifteren Steve Jobs død afsløret, at han og Jobs var gode venner, og at Jobs havde tilbudt ham et job.
 
Aaron Sorkin
 
Jobs ville nemlig rigtig gerne have, at Sorkin skrev en Pixar-film, men Sorkin var knap så glad for idéen, og takkede derfor nej.
 
Det er dog ikke fordi, Sorkin har noget imod Pixar eller deres film - det er angsten for at være ham, der laver den første dårlige Pixar-film nogensinde, der har holdt ham tilbage.
 
Stifterne af Pixar, Steve Jobs, Ed Catmull og John Lasseter,
efter at have modtaget Producer's Guild Awards tilbage i 2002.
 
"Sandheden er, at jeg ikke ved, hvordan man skal fortælle den type historier. Jeg har en lille datter, der elsker Pixar-film, og hun ville gå helt amok af glæde, hvis jeg fortalte hende, at jeg skriver en. Så jeg vil ikke skuffe hende ved at skrive den eneste dårlige film i Pixars historie," fortæller Sorkin, at han svarede Jobs.
 
Sorkin har dog stadig en åben invitation fra Jobs om at få en rundtur hos Pixar, for om det kunne overtale ham, og Sorkin er ikke helt afvisende overfor idéen.
 
Kilde: filmz.dk

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Smugkig på Pixar's næste kortfilm

Pixar's næste kortfilm er på vej og hedder "La Luna". Den vil få premiere sammen med Pixar's næste biograffilm "Brave".

Ny lang trailer til 'John Carter'

Disney er nu klar med en ny lang trailer til den kommende science fiction film 'John Carter', som blandt andet har Taylor Kitsch, Lynn Collins og Willem Dafoe på rollelisten.

Fantastisk trailer til 'Brave'

Pixar er nu klar med en lang trailer til deres kommende eventyr-film 'Brave'.

Nye Billeder fra Pixar's Brave

Pixar har udsendt nye billeder fra deres kommende animationsfilm "Brave", der giver endnu et kig på hovedrollen Merida, samt får vi tre nye personer at se: MacGuffin, Dingwall og Macintosh.

Disney sørger over Steve Jobs død

Apples chef Steve Jobs døde natten til torsdag. Han var den største aktionær i The Walt Disney Company, han sad i Disneys bestyrelse og så var han manden startede Pixar. Det er ikke uden grund at Disneys topchef i dag kom med den afsked du her kan læse.

'Partly Cloudy' klar til biografen

Pixar's nyeste kortfilm hedder 'Partly Cloudy' og forventes at blive vist i biograferne foran 'Up'. Nu offentliggøres det første billede i høj opløsning fra filmen.