Disney XD viser Phineas og Ferb-filmen i Danmark

Nyheder
Den 14. oktober kl. 19.00 er der premiere på den første spillefilm om Disneys populære Phineas og Ferb.
Den 14. oktober kl. 19.00 er der premiere på den første spillefilm om Disneys populære Phineas og Ferb. Stedbrødrene, der tidligere har fundet på ting som at bygge en sandstrand i haven, en gigantisk bjerg-og-dal-bane og verdens største bowlingkbane, begiver sig nu ud på deres mest udfordrende opgave nogensinde – nemlig hele vejen ind i en ny dimension. 
 
Phineas og Ferb ©Disney
 
Filmen er skabt og produceret af skaberne af 'The Simpsons' og 'Family Guy'. Dan Povenmire, Jeff "Swampy" Marsh og Jon Colton Barry, den er fuld af musik og samme gale humor som den tegnede serie af samme navn.
 
I Phineas og Ferb-filmen: Den anden dimension får stedbrødrene Phineas og Ferb at vide, at deres uskyldige husdyr Perry i virkeligheden er en hemmelig superagent – Agent P. Sammen begiver de sig ud på et eventyr som fører dem ind i et andet univers. Der stilles de overfor deres alter-ego’er og den rigtig slemme Dr. Doofenschmirtz 2, som regerer over den alternative verden. Phineas og Ferb bestemmer sig for at stoppe ham – og som sædvanligt er deres metoder både skøre og fantasifulde.
 
Phineas og Ferb-filmen: Den anden dimension sendes på Disney XD:

· PREMIERE: Disney XD Fredag den 14. oktober, kl. 19.00

· GENUDSENDES: Disney XD Søndag den 16. oktober, kl. 13.00

Filmen vises også på Disney Channel fredag den 14. oktober kl. 19.00 med genudsendelse søndag den 16. oktober kl. 8.00 og kommer på DVD i Danmark til november.Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Premiere på 'Shake It Up' på Disney Channel

fredag den 25. marts har Disney Channel premiere på Shake It Up med Bella Thorne i hovedrollen.

Premiere på 'På Krogen' og 'Spejder-brormand' på Disney Channel

Den fantasifulde og iøjnefaldende tegnet komedieserie 'På Krogen' har premiere fredag den 18. februar på Disney Channel, sammen med filmen 'Spejder-brormand'

Premiere på Marvel's "Avengers" på Disney XD

Den 14. januar 2011 starter Disney XD opvarmningen til premieren på Avengers: Klodens mægtigste helte, en ny animeret actionserie med kultfigurerne fra Marveluniverset

'Tron' laves som tegnefilm til DisneyXD

Disney har store planer og høje forhåbninger for den kommende Tron: Legacy. Filmens univers skal snart lægge grund til en helt ny animeret tv-serie til DisneyXD.

Disney XD præsenterer Next X

Følg seks drenge fra hele Europa, med ekstreme ski- og snowboard-færdigheder, når de presser sig selv til det yderste for at få muligheden for at blive kronet Next X og vinde drømmepræmien: at optræde ved den første Winter X Game Europe i Tignes i Frankrig.

Disney XD starter i Danmark

Toon Disney og Jetix bliver den 12. september erstattet af Disney XD. En ny tv-kanal til drenge mellem 6 og 14 år.