Nye billeder fra Tim Burtons 'Frankenweenie'

Nyheder
I længere tid har Disney arbejdet sammen med Tim Burton om at lave stop-motion filmen 'Frankenweenie'. Nu er der så offentliggjort to nye billeder fra den kommende film, samt et enkelt billede af Burton selv.
I længere tid har Disney arbejdet sammen med Tim Burton om at lave stop-motion filmen 'Frankenweenie'. Nu er der så offentliggjort to nye billeder fra den kommende film, samt et enkelt billede af Burton selv.
 
 
'Frankenweenie' fortæller historien om drengen Victor og hans elskede hund Sparky, der sørgeligt dør i ulykke. Victor, der elsker hunden overalt i verden, vælger dog at bringe Sparky tilbage til livet ved at lappe hunden sammen i bedste Frankenstein-stil.
 

Filmen 'Frankenweenie' er dog ikke en helt ny idé.
Burton mistede sit job hos Disney, da han i 1984 lavede en live-action version af filmen, der dengang var lidt for mørk og dyster til tegnefilms-giganten.

Meget er sket siden, og efter successerne The Nightmare Before Christmas og Corpse Bride, har Disney ændret mening, og Frankenweenie er nu en af Disneys store satsninger i det nye år.
 
 
Filmen får dansk premiere den 4. oktober 2012.
 
Kilde: kino.dk

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Ny trailer til Tim Burtons "Frankenweenie"

Disney har udsendt endnu en trailer til Tim Burtons stop-motion-film "Frankenweenie", der er optaget i sort/hvid 3D.

Første trailer til Tim Burtons "Frankenweenie"

Disney har udsendt den første trailer til Tim Burtons stop-motion-film "Frankenweenie", der er optaget i sort/hvid 3D.

Nye billeder fra John Carter

Disney's kommende sci-fi-film 'John Carter' er klar i biograferne verden over i næste måned. Men inden da kan man få et nærmere indblik i hvad der kommer til at ske i filmen med de nye billeder, som Disney har offentliggjort.

Nye billeder fra 'John Carter'

Pixar har nu udsendt en lang række billeder fra filmen 'John Carter', der blandt andet giver et nærmere indblik i livet på Mars.

Nye flotte billeder fra 'The Muppets'

Disney har nu udsendt en lang række billeder fra filmen 'The Muppets'.

Stemmerne til Frankenweenie er fundet

Arbejdet på den nye udgave af Tim Burton's gamle film 'Frankenweenie' går planmæssigt fremad, og nu er skuespillerne der skal lave stemmerne til de forskellige karakter fundet.