Ny musikfyldt film fra Disney Channel

Nyheder
Temaer som at tro på sig selv, at følge sine drømme, at holde af sin familie og at være tro mod sig selv bliver udforsket i den musikfyldte film "Lemonade Mouth," – en Disney Channel Original Movie baseret på bogen med samme titel. Filmen har premiere fredag den 11. november kl. 19.00 på Disney Channel.
Temaer som at tro på sig selv, at følge sine drømme, at holde af sin familie og at være tro mod sig selv bliver udforsket i den musikfyldte film "Lemonade Mouth," – en Disney Channel Original Movie baseret på bogen med samme titel. Filmen har premiere fredag den 11. november kl. 19.00 på Disney Channel.
 
 
Målrettet børn, tweens og deres familier, fortæller denne medrivende, musikfyldte film historien om, hvordan Lemonade Mouth-bandet blev dannet. Fem helt ukendte high school-elever, der alle har en stor passion for musik, lærer hinanden at kende, da de alle er til eftersidning. For at fordrive tiden danner de et band, og de bliver hurtigt stemmen for hele deres generation.
 
Instrueret af den prisbelønnede instruktør Patricia Riggen ("La Misma Luna") og executive-produceret af Debra Martin Chase ("The Sisterhood of the Traveling Pants," Disney Channels "The Cheetah Girls" filmene), præsenterer filmen et bemærkelsesværdigt talentfuldt hold skuespillere og populære stjerner fra Disney Channel hits:
- Bridgit Mendler ("Held og Lykke Charlie") som den førende sangerinde Olivia White
- Adam Hicks (Disney XD's "Zeke og Luther") som keyboardspilleren Wen Giford
- Hayley Kiyoko ("Magi på Waverly Place") som guitaristen Stella Yamada
- Naomi Scott (Disney Channel UK's "Life Bites") som bassisten Mohini
- Det nye ansigt Blake Michael (der fik rollen efter en åben casting) som Charlie Delgado på slagtøj

 
Hayley Kiyoko                                                 Bridgit Mendler
 
Filmens soundtrack, med originale sange - hip-hop, rock og pop/rock – kan bl.a. købes på iTunes. 18-årige Adam Hicks har skrevet tre af filmens numre, hvilket er første gang en skuespiller har skrevet en sang, der fremføres i en Disney Channel Original Movie.
"Lemonade Mouth" introducerer de fem studerende - Olivia, Wen, Stella, Mohini og Charlie - som efter at have mødt hinanden til eftersidning, efterhånden indser deres fælles musikalske interesse, og tro på, at det er tid for de studerende på Mesa High at rejse sig og blive hørt i både stort som småt (fra rektorens eksklusive støtte af atletiske programmer til fjernelse af den populære økologiske saftevand fra cafeteriet). I sidste ende, da de åbner sig for hinanden og danner venskaber, starter de et band - Lemonade Mouth - som snart giver genlyd hos de studerende. Men ikke alle på skolen er klar til at heppe på dem, især er den populære rockgruppe Mudslide Crush fast besluttet på at opretholde sin status og vinde den eftertragtede Rising Star musikkonkurrence på Mesa High.
 
Manuskriptet til filmen er baseret på bogen Lemonade Mouth af Mark Peter Hughes, og er skrevet af April Blair.

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Sharpay klar med nyt eventyr på Disney Channel

En helt ny Disney Channel Original Movie, med Ashley Tisdale kommer snart til en TV-skærm nær dig. "Sharpay's Fabulous Adventer" har premiere fredag d. 26. august på Disney Channel.

Filmkavalkade i påsken på Disney Channel

Påsken fejeres med en række storfilm for hele familien fra Disney.

Disney Channel med ny kampagne

Den 15. april begynder Disney Channels forårskampagne i Skandinavien, og det sker under temaet ’Disney Channel gør hver dag magisk’.

Disney Channel introducerer 'Disney Cinemagic' i Danmark

Disney Channel i Norden dedikerer nu et fast tidspunkt på kanalen til visning af Disney familiefilm, under betegnelsen ’Disney Cinemagic’. Fra den kommende weekend vil seerne kunne finde de største film fra Disneys animerede katalog, så som ’Robin Hood’, ’Skønheden og Udyret’ og ’Mulan’, samt spillefilm som ’Pirates of the Caribbean’ på Disney Channel hver lørdag og søndag kl. 19.00.

Disney Channel byder på filmkavalkade i julen

Julen fejeres med en række storfilm for hele familien fra Disney

Disney Channel byder på filmkavalkade i påsken

Påsken fejeres med en række storfilm for hele familien fra Disney