Phineas og Ferb er klar med endnu en sæson

Nyheder
TV-serien 'Phineas og Ferb' har kørt på Disney Channel i fire år, med god succes. Indtil videre er det blevet til tre sæsoner og en hel spillefilm til TV. Men de to brødre Phineas og Ferb gør sig nu klar til en række nye eventyr i deres baghave.
TV-serien 'Phineas og Ferb' har kørt på Disney Channel i fire år, med god succes. Indtil videre er det blevet til tre sæsoner og en hel spillefilm til TV. Men de to brødre Phineas og Ferb gør sig nu klar til en række nye eventyr i deres baghave.
 
 
Disney Channel har bestilt en fjerde sæson af den Emmy Award-vindende serie Phineas og Ferb, som vil være klar til at rulle over de amerikanske TV-skærme i løbet af 2014. De kommende episoder
omfatter blandt andet et vinter-ferie speciel, der byder på sæsonbestemt sport og en nytår fest.
 
Phineas og Ferb, som har kørt på Disney Channel siden 2007, er kommer op på 289 millioner seere ved at blive vist på Disney Channel, Disey XD og tredjeparts-selskaber. Og da serien fik premiere på Kinas CCTV i juli måned, nåede serien op på i alt 145 millioner seere i løbet afde første seks uger.
Det seneste Phineas og Ferb-projekt, Disney Channel-filmen Phineas og Ferb-filmen: Den anden dimension er den succesfulde fjernsynsudsendelse nogensinde blandt i alderen 2-11 år i USA og har for nylig lavet Disney Channel Seertal rekorder i Indien, Japan og Frankrig.
 
 
Med over 100 afsnit og et live-action / animationstalkshow og den succesfulde tv-film, har Phineas og Ferb skabt masser af muligheder for andre Disney divisioner herunder Disney Interactive Studios (Nintendo Wii, Nintendo DS og Sony PlayStation 3 video spil), Walt Disney Records (soundtracks), Disney Consumer Products (legetøj, tøjmad og sundhed), Disney Publishing (bøger, tegneserier og et magasin i 45 lande), Walt Disney Studios Distribution (dvd'er) og Disney Parks and Resorts.
Disney Studios har en spillefilm under udvikling, som kommer i juli 2013.
 
Kilde: comingsoon.net

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Stor filmdag på Disney Channel

Den 29. februar er en ganske særlig dag som kun falder hvert 4. år når det er skudår. Og den ekstra lange februar måned fejres med en stor filmdag på Disney Channel.

Shake It Up: Dance, Dance

Disney Channel præsenterer en ny online danse-baseret konkurrence Shake It Up: Dance, Dance og opfordrer børn i hele Danmark til at være med og have det sjovt.

Ny musikfyldt film fra Disney Channel

Temaer som at tro på sig selv, at følge sine drømme, at holde af sin familie og at være tro mod sig selv bliver udforsket i den musikfyldte film "Lemonade Mouth," – en Disney Channel Original Movie baseret på bogen med samme titel. Filmen har premiere fredag den 11. november kl. 19.00 på Disney Channel.

Disney XD viser Phineas og Ferb-filmen i Danmark

Den 14. oktober kl. 19.00 er der premiere på den første spillefilm om Disneys populære Phineas og Ferb.

Actionfyldt trailer til Phineas and Ferb-film

Den populære TV-serie fra Disney Channel, "Phineas and Ferb", har nu fået sin egen film. Se traileren her.

"Phineas and Ferb" går til filmen

Disney er blevet så glade for tv-serien "Phineas and Ferb", at de nu vil lave en hel film baseret på den.