Nye Billeder fra Pixar's Brave

Nyheder
Pixar har udsendt nye billeder fra deres kommende animationsfilm "Brave", der giver endnu et kig på hovedrollen Merida, samt får vi tre nye personer at se: MacGuffin, Dingwall og Macintosh.
Pixar har udsendt nye billeder fra deres kommende animationsfilm "Brave", der giver endnu et kig på hovedrollen Merida, samt får vi tre nye personer at se: MacGuffin, Dingwall og Macintosh.
 
 
 
 

"Brave" foregår i det Skotske højland og følger kvinden Merida, som er en talentfuld bueskytte og datter af Kong Ferguson og Dronning Elinor.

Fastsat på at følge sin egen vej igennem livet går Merida imod en ældgammel tradition og ender med uforvarende at udløse kaos og raseri i kongeriget. Efter et møde med en excentrisk, gammel, klog kone får hun et ulyksaligt ønske opfyldt, og hun er nu tvunget til at opdage betydningen af sand tapperhed for at bekæmpe en forfærdelig forbandelse.

Filmens rolleliste, som har et højt indhold af Skotske skuespillere, består af Kelly Macdonald, Julie Walters, Billy Connolly, Emma Thompson, Kevin McKidd, Craig Ferguson og Robbie Coltrane.

"Brave" får premiere i sommeren 2012.
 
Kilde: filmz.dk

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Nye billeder fra Tim Burton's Frankenweenie

Disney har nu frigivet et par billeder fra Tim Burton's kommende stop-motion film Frankenweenie.

Angelina Jolie bekræftet i Disneys "Maleficent"

Angelina Jolie medvirkede sidst i en animationsfilm, da hun lagde stemme til den oscarnominerede Kung Fu Panda 2. Nu låner hun sin stemme til Disneys "Maleficent" der bygger videre på den klassiske tegnefilm Tornerose.

Et kig på Pixar's Brave

Disney har udsendt en ny trailer til Pixars kommende animationsfilm Brave som på dansk har fået titlen "Modig", der omhandler den unge skotske bueskytte Merida, som er datter af landets konge.

Smugkig på Pixar's næste kortfilm

Pixar's næste kortfilm er på vej og hedder "La Luna". Den vil få premiere sammen med Pixar's næste biograffilm "Brave".

Første plakat til Frankenweenie

Disney har udsendt den første plakat til Tim Burtons kommende stop-motion-animerede monstereventyr Frankenweenie.

Pixar-film bliver til "klassikere" med guldnumre

Det tyder på at Disney er klar til at genudgive alle Pixar filmene under fællestitlen 'Pixar Klassikere'.