Nærmere kig på ny 'Toy Story'-kortfilm

Nyheder
Ligesom ved 'Biler 2' vil der til Disney's kommende film 'The Muppets' også blive vist en kortfilm med figurene fra 'Toy Story' på rollelisten. Nu kan man se billeder og et klip fra den nyeste kortfilm 'Small fry'.
Ligesom ved 'Biler 2' vil der til Disney's kommende film 'The Muppets' også blive vist en kortfilm med figurene fra 'Toy Story' på rollelisten. Nu kan man se billeder og et klip fra den nyeste kortfilm 'Small fry'.
 
 
I 'Small fry' ender Buzz Lightyear med at låst inde på en fast food restaurant, da et McDonald's legetøj (som ligner en mini-udgave af Buzz) prøver at få ham skaffet af vejen så det selv kan komme hjem til Bonnie (Buzz og Woody's nye ejer). Nu begynder den store flugt for Buzz for at komme hjem.
 
 
Den nye 'Toy Story'-kortfilm får premiere sammen med 'The Muppets' i december, når filmen kommer ud i de amerikanske biografer.
 
 
Kilde: youtube.com, imdb.com

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Klip til ny kortfilm fra Pixar

Pixar har for tradition, at sende deres store spillefilm i biografen sammen med en kortfilm, der vises før hovedfilmen. 'Monsters University' bliver ingen undtagelse, og nu kan man se et lille klip fra kortfilmen, som har fået titlen 'The Blue Umbrella'.

Pixar holder liv i legetøjet

Med 'Toy Story 3' fra 2010 har Pixar forsøgt at afrunde film-franchisen om det levende legetøj. Studiet har dog valgt at lade legetøjet leve videre i blandt andet kortfilm, og fremtiden kommer til at byde på en del nyt materiale med legetøjet.

Klip fra "Tangled Ever After"

I næste uge er Disney klar med 3D-udgavem af 'Skønheden & Udyret', og sammen med den kommer en forfilm med karakterne fra filmen 'To på flugt'. Men allerede nu kan man få et lille indblik i hvad der kommer til at ske i filmen.

Klip fra 'La Luna'

Pixar Animation Studios har nu udsendt et lille klip fra deres kommende kortfilm 'La Luna', som kan ses her.

Klip fra 'Toy Story'-kortfilm

Som en fast tradition vil der til Pixars kommende animationsfilm, 'Biler 2', være en forfilm. Denne gang får vi et lille gensyn med karakterne fra 'Toy Story 3' i forfilmen 'Hawaiian Vacation'. Nu er det muligt at se et klip fra 'Hawaiian Vacation'.

Pixar giver indblik i 'Toy Story 3'

De første stillbilleder og et nyt spændende klip giver et lille smugkig på hvad der venter de trofaste 'Toy Story'-fans, når 3'eren får premiere næste år.