Nye billeder fra 'John Carter'

Nyheder
Pixar har nu udsendt en lang række billeder fra filmen 'John Carter', der blandt andet giver et nærmere indblik i livet på Mars.
Pixar har nu udsendt en lang række billeder fra filmen 'John Carter', der blandt andet giver et nærmere indblik i livet på Mars.
 
taylor-kitsch-lynn-collins-john-carter-movie-image-1
 
john-carter-movie-image-1
 
John Carter handler om en borgerkrig's veteran, der på mystisk vis bliver transporteret til planeten Mars, hvor han bliver involveret i en krig mellem to forskellige raser på den røde planet.
 
john-carter-movie-image-3
 
 
På rollelisten ses bl.a. Taylor Kitsch, Lynn Collins, Willem Dafoe, Dominic West, Bryan Cranston, Thomas Haden Church og Mark Strong.
 
taylor-kitsch-john-carter-movie-image-1
 
john-carter-movie-image-2
 
Andrew Stanton ('Wall-E' og 'Find Nemo') er instruktør på filmen, som er baseret på Edgar Rice Burroughs' science fiction serie.
 
'John Carter' rammer de amerikanske biografer den 9. marts 2012.
 
taylor-kitsch-john-carter-image-2
 
Kilde: soundonsight.org

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Teaser-trailer til 'Muppets Most Wanted'

Productionen af 'Muppets Most Wanted' er i fuld gang, så filmen kan få premiere til næste år. Men allerede nu har Disney udsendt en teaser-trailer og nogle billeder, så man kan få en forsmag på hvad der kommer til at ske for Kermit og hans venner.

Nye billeder fra John Carter

Disney's kommende sci-fi-film 'John Carter' er klar i biograferne verden over i næste måned. Men inden da kan man få et nærmere indblik i hvad der kommer til at ske i filmen med de nye billeder, som Disney har offentliggjort.

Nye billeder fra Tim Burtons 'Frankenweenie'

I længere tid har Disney arbejdet sammen med Tim Burton om at lave stop-motion filmen 'Frankenweenie'. Nu er der så offentliggjort to nye billeder fra den kommende film, samt et enkelt billede af Burton selv.

Teaser-trailer til 'John Carter'

Disney er nu klar med en trailer til den kommende science fiction film 'John Carter'.

Nye flotte billeder fra 'The Muppets'

Disney har nu udsendt en lang række billeder fra filmen 'The Muppets'.

Et lille kig på 'John Carter'

Pixar har udsendt den første teaser-plakat til deres science-fiction film 'John Carter', sammen med noget concept art.