Besøgende nummer 250 million blev hyldet i Disneyland Paris

Nyheder
I sidste uge fik Disneyland Paris besøg af sin gæst nummer 250.000.000. Og den besøgende blev hyldet på bedste manér og fik sig en dag i Disneyland Paris som de sent vil glemme.
I sidste uge fik Disneyland Paris besøg af sin gæst nummer 250.000.000. Og den besøgende blev hyldet på bedste manér og fik sig en dag i Disneyland Paris som de sent vil glemme.


For nylig kunne Disneyland Paris fejre en kæmpe milepæl da en tilfældig familiefar med sin kone og to børn gik gennem tælleapparatet. han blev nemlig gæst nummer 250 million siden parken åbnede i 1992. Det er en kvart milliard besøgende på 19 år og 7 måneder. Ganske godt gået af den europæiske Disney-park, der dog stadig kæmper med et stort underskud.

Den heldige familie, som havde taget turen fra Spanien, blev kørt op ad Main Street USA i den antikke brandbil sammen med en officiel Disneyland Paris ambassadør og selveste Mickey Mouse. Og efter en fotosession sammen med alle de kendte Disney-figurer foran Torneroseslottet modtog familien et livstidskort der giver alle fire medlemmer gratis entré til parken, så længe de lever.

2011 blev også året, hvor Disneyland Paris oplevede det højeste antal besøgende nogensinde. Hele 15,6 millioner barnlige sjæle lagde vejen forbi, og med det storslåede "Dreams"-tema og det snarlige 20 års jubilæum, håber Disney at parken næste år kan ramme 16 millioner gæster på et år.

Hvis du selv vil opleve at blive hyldet i Disneyland og modtage et livstidskort, skal du forsøge at blive gæst nummer 300 millioner. Hvilket efter alt at dømme, vil være om cirka tre et halvt års tid.
Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

OVERBLIK: Disney's parker verden over

The Walt Disney Company ejer og opererer 12 forlystelsesparker på tre kontinenter. Har du styr på hvilke og hvor? Få overblikket her.

Omsider strømmer folk til Hong Kong Disneyland

2010 var det bedste år for det kritiserede og publikumsplagede Disney-resort i Hong Kong. En stigning på 13% i besøgstallet betyder måske, at Disney's kinesiske forlystelseseventyr alligevel får en lykkelig slutning.

REKORD: Disneyland fyldt til bristepunktet

Medarbejderne i Disneyland Resort i Californien kom på noget af en prøve i går, da begge af resortets parker måtte lukke på grund af for mange gæster. Det var første gang i parkens historie, at den maksimale kapacitet blev nået så hurtigt.

2010 blev rekordår for Hong Kong Disneyland

Efter flere år med skuffende få gæster satte Disneys mindste forlystelsesresort i år besøgsrekord. Hong Kong Disneyland ser omsider ud til at have fået godt fat i kineserne.

Ingen finanskrise i Disneyland

Selvom folk i de meste af verden stadig holder på pengene, er Disney's forlystelsesparker ikke mærket af finanskrisen. 2009 blev et år med rekordmange besøgende for Disney Parks & Resorts.

Disneyland Paris slår alle rekorder

For første gang nogensinde runder Disneyland Resort Paris de 15 mio. gæster der oprindeligt var målet for resortet. Derudover afslører det nyeste årsregnskab rekordhøj omsætning og omsider et overskud på bundlinjen.