Kortfilmene vender tilbage

Nyheder
Efter næsten 30 års pause, vender Fedtmule nu tilbage til de klassiske kortfilm. Første gang i 'How To Hook Up Your Home Theater'.
[187,250] Da Disney opkøbte Pixar fulgte John Lasetter med i aftalen, og han blev som bekendt chef for hele den kreative del af Disney, herunder også Walt Disney Animation Studios. Og han havde tilsyneladende så stor succes med Pixar's kortfilm at han har valgt at vække dem til live hos Disney. Og det er vi glade for. Den første Disney kortfil hedder 'How To Hook Up Your Home Theater' med Fedtmule, og fortsætter hvor de gamle 'How To...' film med Goofy slap for snart 30 år siden. Dette er den første i rækken af hvad der gerne skulle blive til 2 - 4 kortfilm om året. Filmene udkommer foran nogle af Disney's store film, når de bliver udgivet på DVD. 'How To Hooke Up Your Home Theater' vil være at finde foran den succesfulde 'National Treasure 2' om to måneder. Hvad der kommer til at ligge foran næste års Disney "klassiker" 'Bolt', vides endnu ikke. Men som et pudsigt tilfælde bliver 'Bolt' instrueret af Chris Williams. Og kortfilmen der skal præsenteres før filmen er også instrueret af Chris Williams. John Lasetter valgte Chris til 'Bolt', efter at han havde set udkastene til en kortfilm ved navn 'Glago's Guest'. Efter sigende bliver 'Glago's Guest' en meget smuk, lille film om en russisk garder der er udstationeret langt ude på landet, hvor han får besøg af rumvæsner. Hvor Fedtmule kortfilmen er håndtegnet er 'Glago's Guest' computeranimeret. [188,200] Udover disse to film, er der yderligere to på vej til produktion. 'The Ballad Of Nessie' om Loch Ness uhyret og 'Prep And Landing' der skulle indeholde den gamle klassiske trio (Anders, Mickey og Fedtmule) i en historie om julemandens slæde, der skal klargøres. Sidstnævnte bliver højst sandsynligt udgivet til næste jul.

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Pixar's næste kortfilm bliver "La Luna"

Traditionen tro får biograffilmene fra Pixar Animation Studios følgeskab af små animerede kortfilm. Den næste i rækken bliver La Luna om en dreng der opdager, at hans familie driver et ganske overraskende erhverv.

Ny tegnefilm med Disney-trioen på vej

Til sommer kommer en ny håndtegnet film om Peter Plys, og nu ser det ud til at Disney arbejder på en film med Anders And, Mickey Mouse og Fedtmule i hovedrollerne.

Skønne billeder til kortfilmen "The Ballad of Nessie"

Når Disney's kommende håndtegnede film 'Peter Plys' får premiere i biograferne vil den have følgeskab af kortfilmen 'The Ballad of Nessie'. Få her en lille forsmag på kortfilmen.

Disney som Nat og Dag

Når Toy Story 3 får premiere i Danmark til sommer, bliver filmen ledsaget af en ny kortfilm fra Pixar's troldmænd: 'Day & Night'.

Kortfilmen Glago's Guest udskydes

Walt Disney Animation Studios' næste kortfilm, Glago's Guest, skulle introduceres i biograferne sammen med filmen Bolt. Debuten er nu udskudt på ubekendt tid.

How to Hook Up Your Home Theater

Efter flere årtiers pause er Walt Disney Animation Studios igen begyndt at lave korte tegnefilm som i "de gode gamle dage". Fedtmule er tilbage i bedste stil.