Den nye Peter Plys bliver ikke en "Klassiker"

Nyheder
Efter "To på Flugt" blev Walt Disneys 50. animerede klassiker, forventede man at den nye håndtegnede "Peter Plys", ville blive den næste i rækken til at modtage det prestigefulde guldnummer på ryggen. Men det viser sig nu ikke at være tilfældet.
Efter "To på Flugt" blev Walt Disneys 50. animerede klassiker, forventede man at den nye håndtegnede "Peter Plys", ville blive den næste i rækken til at modtage det prestigefulde guldnummer på ryggen. Men det viser sig nu ikke at være tilfældet.


Walt Disney i Danmark har netop oplyst, at 2011-tegnefilmen Peter Plys ikke vil blive inkluderet i rækken af Disney Klassikere. Indtil videre har det ellers været den almene opfattelse blandt mange Disney-fans, at den håndtegnede Plys-film ville blive nummer 51 i rækken af de mange uforglemmelige Disney-klassikere.

Udmeldingen betyder at 2011 blev et klassiker-løst år. "To på Flugt" havde guldnummer 50 på DVD-ryggen og den næste film fra Walt Disney Animation Studios der får Klassiker-stemplet og guldnummer 51 bliver "Wreck-It Ralph" (originaltitel), som får amerikansk premiere efteråret 2012.

Den første biograffilm om Peter Plys som Disney producerede i 1977 er nærmest identisk i sin håndtegnede stil som 2011-efterfølgeren, men er alligevel den eneste af to film der opnåede Klassiker-status (guldnummer 22).

"Peter Plys" fra sidste år indtjente lidt under 200 millioner kroner i biografer verden over.Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Skønne billeder til kortfilmen "The Ballad of Nessie"

Når Disney's kommende håndtegnede film 'Peter Plys' får premiere i biograferne vil den have følgeskab af kortfilmen 'The Ballad of Nessie'. Få her en lille forsmag på kortfilmen.

NY PLAKAT: Peter Plys som kaptajn på honninghavet

De fleste har efterhånden opdaget, at Peter Plys vender tilbage. Og med Disney's seneste plakat med bjørnens comeback-film, er der lagt op til eventyr med en overflod af honning.

Disney vil lave "Lilo & Stitch The Musical"

Der er åbenbart ingen grænser for, hvor mange af deres animerede film der kan laves om til teater-opsætninger hos Walt Disney. Nu skal historien om det blå rumvæsen der styrter ned på Hawaii laves som musical.

Første filtrede plakat

Verdenspremieren på Disney-tegnefilmen om Rapunzel og hendes lange hår nærmer sig og den første plakat er nu ude - og det er en filtret fornøjelse.

Ny håndtegnet Peter Plys-film

Det er fire år siden vi sidst har set Peter Plys i den originale håndtegnede version. Men i 2011 vender Plys tilbage til sine rødder i sin helt egen film.

Familien Robinsons indtjening

Efter nogle år med sløv indtjening for Disney's årlige klassikere, lader det nu til at gå en anelse fremad.