Disneys monster-sci-fi-film "John Carter" får ny plakat

Nyheder
Vi er nu blot et par måneder fra verdenspremieren på, hvad der kunne blive "Disneys Star Wars". Og her kan du se en dugfrisk international plakat. Er du spændt?
Vi er nu blot et par måneder fra verdenspremieren på, hvad der kunne blive "Disneys Star Wars". Og her kan du se en dugfrisk international plakat. Er du spændt?


9. marts er der verdenspremiere på rumeventyrfilmen John Carter. Walt Disney Pictures håber at det på sigt kan udvikle sig til en hel række af film. Filmen der er baseret på bogen "John Carter of Mars" er ifølge flere kilder et forsøg fra Disneys side på at skabe deres eget Star Wars-lignende univers.

Her er den nyeste trailer til "John Carter":

Og som med så mange andre af Disney-studiernes film-franchises (Pirates, Narnia, Alice i Eventyrland, Tron), så er planen, at John Carter kan udvikle sig bredt udover alle koncernens afdelinger som tv-serier, tegneserier, forlystelser etc.


Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Teaser-trailer til 'John Carter'

Disney er nu klar med en trailer til den kommende science fiction film 'John Carter'.

Et lille kig på 'John Carter'

Pixar har udsendt den første teaser-plakat til deres science-fiction film 'John Carter', sammen med noget concept art.

Lynet og Bumles internationale plakat

Den nyeste plakat for Pixar's "Biler 2" viser med al tydelighed, at den kommende sequel sender Bumle og Lynet McQueen vidt omkring.

Ny plakat til Tangled

Walt Disneys næste store animationsfilm Tangled (på dansk: To på Flugt) har fået en ny officiel international plakat. Se den her.

Hovedrollen til 'John Carter of Mars' fundet

Pixar's første live-action-film, 'John Carter of Mars', lader til at skride planmæssigt frem. Nu er hovedrolleindehaveren fundet og de første optagelser er klar til at gå i gang.

Nyt om 'John Carter of Mars'

Med 'John Carter of Mars' ville Pixar for første gang lave live-action film, og endda i fællesskab med rivalen Warner Bros. Men nu skal storfilmen i stedet produceres af Walt Disney Pictures.