Rob Marshall som instruktør på "Pirates of the Caribbean 5"?

Nyheder
Indtil nu har det været uvist, hvorvidt "Pirates of the Caribbean: I ukendt farvand"-instruktøren, Rob Marshall, vil vende tilbage for at instruere "Pirates of the Caribbean 5". Nu kunne noget dog tyde på, at Marshall er ombord projektet.
Indtil nu har det været uvist, hvorvidt "Pirates of the Caribbean: I ukendt farvand"-instruktøren, Rob Marshall, vil vende tilbage for at instruere den femte omgang Pirates. Nu kunne noget dog tyde på, at Marshall er ombord projektet.
 
Rob Marshall
 
Imens Marshall hverken har sagt, om han instruerer filmen eller ej, så har han dog udtalt sig omkring "Pirates of the Caribbean 5" i detaljer, hvorfor han på den ene eller anden facon er involveret i produktion.
 
Rob Marshall og Johnny Depp under optagelserne til 'Pirates of the Caribbean 4'.
 
Marshall har givet en opdatering omkring filmens manuskript, som Disney havde sat en manuskriptforfatter i gang med allerede før den fjerde film ramte biograferne. Producer Jerry Bruckheimer brød sig dog ikke om udkastet, hvorfor manuskriptforfatteren har startet forfra og for tiden er i færd med at skrive.
 
Kilde: filmz.dk, hollywoodreporter.comKommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Orlando Bloom er klar til "Pirates of the Caribbean 5"

Disney er i fuld gang med at lave det femte kapitel i 'Pirates of the Caribbean'-franchisen. Manuskriptet er blevet godkendt, men rollelisten er endnu ikke på plads. Dog har Orlando Bloom udtalt at han med glæde vil vende til de syv verdenshave.

Johnny Depp i snak om 'Pirates 5'

Johnny Depp har tidligere udtalt at han ikke vil lave en femte 'Pirates'-film, før der er gået lidt tid efter den fjerde. Men nu lader det til at Depp snart er klar til at skrive under på endnu et skumsprøjtende eventyr.

Se filmcovers til den fjerde piratfilm

'Pirates of the Caribbean: I ukendt farvand' kører stadigvæk i biograferne verden over, men allerede nu kan man få et indblik i hvordan de forskellige covers vil se ud.

'Pirates of the Caribbean 5' er færdigskrevet

Manuskriptet til 'Pirates of the Caribbean 5' er blevet færdigskrevet og accepteret af Disney og producent Jerry Bruckheimer - Johnny Depp er dog endnu ikke ombord.

Johnny Depp er frisk på endnu et pirateventyr

Johnny Depp fortæller nu at han er villig til at lave endnu film som sørøveren kaptajn Jack Sparrow.

Rob Marshall instruktør på "Pirates of the Caribbean 4"?

Ifølge kilder skulle Disney nu have fundet deres instruktør til "Pirates of the Caribbean 4", nemlig Rob Marshall.