Nye billeder fra John Carter

Nyheder
Disney's kommende sci-fi-film 'John Carter' er klar i biograferne verden over i næste måned. Men inden da kan man få et nærmere indblik i hvad der kommer til at ske i filmen med de nye billeder, som Disney har offentliggjort.
Disney's kommende sci-fi-film 'John Carter' er klar i biograferne verden over i næste måned. Men inden da kan man få et nærmere indblik i hvad der kommer til at ske i filmen med de nye billeder, som Disney har offentliggjort.
 
john-carter-movie-image-lynn-collins-taylor-kitsch-1
 
john-carter-movie-image-lynn-collins-taylor-kitsch-2
 
John Carter handler om en borgerkrig's veteran, der på mystisk vis bliver transporteret til planeten Mars, hvor han bliver involveret i en krig mellem to forskellige raser på den røde planet.
 
john-carter-movie-image-lynn-collins-1
 
john-carter-movie-image-taylor-kitsch-thark-tars-tarkas
 
Andrew Stanton ('Wall-E' og 'Find Nemo') er instruktør på filmen, som er baseret på Edgar Rice Burroughs' science fiction serie.
 
På rollelisten ses bl.a. Taylor Kitsch, Lynn Collins, Willem Dafoe, Dominic West, Bryan Cranston, Thomas Haden Church og Mark Strong.
 
john-carter-movie-image-taylor-kitsch-woola
 
john-carter-movie-image-mars-2
 
'John Carter' rammer de amerikanske biografer den 9. marts 2012, og de danske biografer dagen inden.
 
john-carter-movie-image-mars-1
 
Kilde: collider.com

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Teaser-trailer til 'Muppets Most Wanted'

Productionen af 'Muppets Most Wanted' er i fuld gang, så filmen kan få premiere til næste år. Men allerede nu har Disney udsendt en teaser-trailer og nogle billeder, så man kan få en forsmag på hvad der kommer til at ske for Kermit og hans venner.

Nye billeder fra 'John Carter'

Pixar har nu udsendt en lang række billeder fra filmen 'John Carter', der blandt andet giver et nærmere indblik i livet på Mars.

Nye billeder fra Tim Burtons 'Frankenweenie'

I længere tid har Disney arbejdet sammen med Tim Burton om at lave stop-motion filmen 'Frankenweenie'. Nu er der så offentliggjort to nye billeder fra den kommende film, samt et enkelt billede af Burton selv.

Nye billeder fra 'Narnia 3' og 'Prince of Persia'

Nu er der kommet helt nye billeder til en kommende Disney-film - og en film der ikke længere er medlem af "Disney-familien".

Hovedrollen til 'John Carter of Mars' fundet

Pixar's første live-action-film, 'John Carter of Mars', lader til at skride planmæssigt frem. Nu er hovedrolleindehaveren fundet og de første optagelser er klar til at gå i gang.

Nyt om 'John Carter of Mars'

Med 'John Carter of Mars' ville Pixar for første gang lave live-action film, og endda i fællesskab med rivalen Warner Bros. Men nu skal storfilmen i stedet produceres af Walt Disney Pictures.