Første kig på 'Wreck-It Ralph'

Nyheder
Walt Disney Animation Studios' næste store tegnefilmsklassiker 'Wreck-It Ralph' er til efteråret klar i de amerikanske biografer. Og mens man venter kan man tage et kig på de nye billeder Disney netop har udgivet til filmen.
Walt Disney Animation Studios' næste store tegnefilmsklassiker 'Wreck-It Ralph' er til efteråret klar i de amerikanske biografer. Og mens man venter kan man tage et kig på de nye billeder Disney netop har udgivet til filmen.


'Wreck-It Ralph' handler om en skurk i et computerspil som gerne vil bryde ud af sin fasttømrede rolle som ond og i stedet finde en ny skæbne. Wreck-It Ralph længes efter at blive en "good guy" og må kæmpe sig igennem flere udfordrende baner i 8 bit-spillet med hjælp fra en militærhelt fra first shooter-spil.

 
På rollelisten finder man navne som John C. Reilly, Jack McBrayer, Jane Lynch og Sarah Silverman.
 
Filmen instrueres af Rich Moore, der tidligere har instrueret episoder til serierne 'The Simpsons' og 'Futurama'. Clark Spencer ('Lilo & Stitch' og 'Bolt') er producer på 'Wreck-It Ralph'.

 
Oprindeligt skulle filmen først komme ud i biograferne i 2013, men nu er den i stedet skemalagt til at få premiere den 2. november 2012.
 
Kilde: comingsoon.net, collider.com

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Klip fra 'Wreck-It Ralph'

Om under to uger får Disney's næste store animationsfilm 'Wreck-It Ralph' premiere i de amerikanse biografer. I mellemtiden kan man se nogen nye klip fra filmen.

International trailer til 'Wreck-It Ralph'

Disney har udsendt endnu en trailer til videospilsfilmen "Wreck-It Ralph", der fortæller historien om den knapt så vrede spilskurk Ralph.

Ny lang trailer til 'Wreck-It Ralph'

Disney har udsendt en ny lang trailer til deres næste store tegnefilmsklassiker 'Wreck-It Ralph'.

TRAILER: "Wreck-It Ralph"

Sådan ser det ud, når Disney laver en hel film der foregår inde i spil- og arkadeuniverset. Se den første trailer til Disney Animation Studios' næste klassiker: "Wreck-It Ralph".

Første plakat til 'Wreck-It Ralph' er klar

Walt Disney Animation Studios' næste store tegnefilmsklassiker 'Wreck-It Ralph' er til efteråret klar i de amerikanske biografer, og nu er den allerførste plaket til filmen klar.

Nyt navn og ny premiere- dato til "Reboot Ralph"

Disney's 52. store tegnefilmsklassiker er på trapperne. Men filmen som hidtil er blevet kaldt "Reboot Ralph" har nu fået en navneændring og premieredatoen rykket.